Stoned Laki21 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 @uini Monogamija imao nešto sa Bičarkama, a onda sve što sam od njega čuo je bilo nešto tipa Velika Srbija, dogodine u Prizrenu... baš je nešto bio prost i nasilan i nisam imao želju da se približnije upoznajem s momkom i njegovim uradcima. Bičarke su baš bile super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 ma monogamija je neka budala meni je to bilo yanimljivo kao ta navijacko-srpsko-sitnio-krimi logika zivi brzo al se moli bogorodici uspeo sam mama jer sam obuko armanija Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 (edited) HH1 je klasik domace scene. Ova je jedna od boljih Djusovih stvari, steta sto nije zavrsila na pomenutom albumu. Edited July 16, 2019 by mr clutch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 On 7/4/2019 at 4:17 PM, Knipex said: @Stondisha Da se vratim na priču o naknadi za prevoz sa apdejtom. Od ovog meseca smo od firme dobili gazprom (Nis) kartice za gorivo. Služe samo za tu naknadu za prevoz. Ako sipaš gorivo za jednu paru više nego što je firma uplatila prvog u mesecu, moraš da platiš kešom ili neko platnom karticom. Ako nešto preostane na kartici ne prenosi se u sledeći mesec. Kažu da je dosta firmi tako rešilo problem sa naknadom za prevoz. Rešilo problem, tebi koji si primio kintu i zapalo dalje 😄 Čisto da vidiš kako izgleda jedan deo rešenja problemarešenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 TOLMIN ME ZOVE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Imao sam na kaseti sve njegove neizdate stvari. Bruka cega je tu sve bilo. Najjaci glas (smoked mode ofc) domace scene, and it ain't even close. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 On 7/15/2019 at 2:27 PM, Stondisha said: postoji odredjena grupa ljudi, ima ih i u mom okruženju, kojima je ova frajer super i muzika i njegovo ponašanje i sve. Ja ga smatram za alfa seljačinu, neelokventnu i ne mnogo inteligentnu, a ako nemaš to dvoje, onda imaš Ivana Gavrilovića koji će da saleće neki narod po cirihu i da glumi budalu. Respekt zato momcima iz Loših Kopija ili iz Prti BeGe-a što su iole dostojanstveno omatorili, pomrli šta već, a kad je ovo izdavao za BK bilo mi je katastrofa i nisam slušao Hipa Hopa (iako sam bio u nekom HC fazonu pa se koketiralo sa Hipom Hopom)... a posle nisam želeo da se vraćam na to jer mi je ona Keš Kolica stvar bila odvratna od samog starta. Ja npr ne vidim neku razliku u ponašanju Đusa i Ajs Nigrutina, osim što je ovaj prvi dosta talentovaniji. Obojica su imbecili. Hiphopium jeste bio klasa za tadašnje srpske hip hop pojmove. Naravno da je Đus isfurao keš, kolica kao glavni hit, jerbo je ljomber, ali bilo je tu baš dobrih pesama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 @Squabbit "nigrutinski rečeno" me je baš veselio kao album. 43zla plus onaj sve sami hedovi bad copeez nešto kasnije, tu sam zgotivio domaći rep. (sad samo bekfleš i glavata majmuncina @spree :)) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 da da 43 zla, uno due tre album, prti sve.. Gotiva je ajzak, po kotezu se mlatio onom hondom njegovom.. Presmesan ali dobar chkode kazu... "Suncam se na ostrvukreno, trazim vinoda se zabava ne bi prekinulana plazi indo shinoChadim svuda okolood miline sam se sav rasplin'ood dima ne vidim kuda idempa sam se srushio i usin'o" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 4 minutes ago, uini said: @Squabbit "nigrutinski rečeno" me je baš veselio kao album. 43zla plus onaj sve sami hedovi bad copeez nešto kasnije, tu sam zgotivio domaći rep. (sad samo bekfleš i glavata majmuncina @spree :)) 1 minute ago, Squabbit said: da da 43 zla, uno due tre album, prti sve.. Gotiva je ajzak, po kotezu se mlatio onom hondom njegovom.. Presmesan ali dobar chkode kazu... "Suncam se na ostrvukreno, trazim vinoda se zabava ne bi prekinulana plazi indo shinoChadim svuda okolood miline sam se sav rasplin'ood dima ne vidim kuda idempa sam se srushio i usin'o" Ovo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 18 minutes ago, uini said: @Squabbit "nigrutinski rečeno" me je baš veselio kao album. 43zla plus onaj sve sami hedovi bad copeez nešto kasnije, tu sam zgotivio domaći rep. (sad samo bekfleš i glavata majmuncina @spree :)) samo za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 (edited) "pitali me neki za koga navijam, reko smirite se nemo da vas ispresavijam" Edited July 16, 2019 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 @Sprivel slušam, izlizao internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 bckflsh 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 nije bitan stil koliko kontekst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 zbog stila nisam dao sansu kontekstu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Bio glavata majmunčina 10 minuta pored mene na areni dok je bio b2b zatvaranja u subotu. Baš se pokriviše i on i drugar. Prvo sam pomislio da je Kalinić (koga sam takođe video tamo, što doduše nije teško jer je 2 glave iznad svakog) kako mu je faca izgledala. nemojte ban 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 2 hours ago, uini said: @Squabbit "nigrutinski rečeno" me je baš veselio kao album. 43zla plus onaj sve sami hedovi bad copeez nešto kasnije, tu sam zgotivio domaći rep. (sad samo bekfleš i glavata majmuncina @spree :)) Jeste bio kul kad sam išao u drugi razred gimnazije. Ja sam 100% team Prti, nema tvrđe koliko god se raznorazni trudili plus je baš nekako Bgd do kosti, uz dužno poštovanje ostalima na ovom podneblju. Bad copy mi je oduvek kao Prti za devojčice (nemoj po glavi za mizoginiju, druže moderatore). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 ne kazem da je kul nego me je veselio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts