Luchifer89 Posted August 1 Posted August 1 4 minutes ago, deez nuts. said: Sestra je kupila za 110e kad su izasle. To je cifra na koju bi pristao 1
Nicklord Posted August 1 Posted August 1 (edited) 22 hours ago, Drug Crni said: Ne znam, danas prvi put bacih pogled, baš preko viagogo Nemoj viagogo da gledaš 😄 To je resale sajt i uvek bude previsoka cena. Al da je skupo, skupo je. Ja sam prestao da idem na velike koncerte* i hvatam te najveće na festivalima jedino. Festivali i dalje imaju dobar value. Boli me duša da dam 130€ za nešto za šta sam dao 70€ pre 5 godina 😄 *(osim ako nije neko ko ne ide na turneje nikad kao Gilmour prošle godine u Rimu. Izlaze ti koncerti kao lajv album za neki mesec. Kao i obično jako lepo zvuči i izgleda kao i svako Pink Flojd izdanje Edited August 1 by Nicklord 3
Kooineeperk Posted Monday at 05:35 PM Posted Monday at 05:35 PM 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Zahvali mu se i poruci mu da je peder Uini nije peder! Spoiler Pokusavam da izazovem reakciju... Reakcija: Spoiler
gggggggg Posted Monday at 07:06 PM Posted Monday at 07:06 PM 4 hours ago, SteveFrancis#3 said: Zahvali mu se i poruci mu da je peder zahvalio se na lepim recima.
Ta'veren Posted Monday at 07:50 PM Posted Monday at 07:50 PM 245 evra, dva dana stajanje, Metalika u Budimpesti. Karte se gledaju na ticketswapu, barem kad su u pitanju trzista koja nisu daleko od nas. Stajanje u Bukurestu i Atini je bilo fazon 150 evra. I brze su se prodale karte u Rumuniji. Radije bih se cimao do Bukuresta nego do Atine na bilo koji koncert. Viagogo se mnogo vise ugradjuje i na strani kupca i na strani prodavca od ticketswapa, pa ljudi i koji hoce da vise spuste cenu, opet ispadne visoka. Secam se pre par godina, 4000 din je islo njima kada sam kacio neku kartu, a pre toga kada sam hteo da kupim kartu su mi na tu cenu sa sajta ugradili ''transakcione'' troskovi u slicnom iznosu. 1 1
Barkley#34 Posted Tuesday at 03:29 PM Posted Tuesday at 03:29 PM Scena od juče na stazi koja vodi do vodopada Kravice kod Čapljine: Ćale pokazuje dvojici sinova od 7-8 godina nešto u šumarku pored staze, i kaže: Pogledaj, ovo je čovjeku dovoljno u životu - madrac u hladu i gajba pive. Iz edicije: Mudre životne misli mogu se čuti bilo gde i bilo kada. 1 1 1
Drug Crni Posted Tuesday at 05:00 PM Posted Tuesday at 05:00 PM 21 hours ago, Ta'veren said: Karte se gledaju na ticketswapu, barem kad su u pitanju trzista koja nisu daleko od nas. Ovo je kupovina od fizičkih lica, koja su već uzela karte?
Ta'veren Posted Wednesday at 07:51 AM Posted Wednesday at 07:51 AM Tako je, isto kao i kod viagoga. https://www.ticketswap.com/event/metallica-in-budapest-hungary-m72-world-tour/e14fecde-4b0b-47ef-bcbd-5c0f58fdcf9e
Drug Crni Posted Friday at 07:35 PM Posted Friday at 07:35 PM Savršeno tužna pesma. Dobro veče svima u kafani
Kenozoik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedan od meni omiljenih live albuma, You can't do it on stage anymore, Vols 1-6 od Franka Zappe, jednog od najplodnijih i najmastovitijih rok kompozitora. Zappa je sa Mothers of Invention i drugim saradnicima za zivota objavio 62 albuma, ukljucujuci desetak live izdanja dok je posthumno objavljeno jos 68 naslova! ukupno 130 albuma! To sve za oko 3 decenije rada. Cak se i gitarski virtuoso Steve Vai zalio na to koliko je brutalan tempo rada i nastupa nametnuo neumorni Zappa: Spoiler “We flew every day – there was no tour bus,” he recalls. “So you’re waking up at nine, going right from the airport to the gig, and Frank would do soundchecks as soon as you got there until the doors were open. That’s anywhere between two and four hours of Frank writing, teaching you, recording – we recorded everything he recorded.” The band had to know every Zappa track intimately, as Zappa would often finalise setlists the day of each show. “Frank would write the setlist literally five minutes before we went on stage – and, in all the three years of touring I did with him, the set was never the same twice,” Vai says. “We had a repertoire of 80 songs, 60% of which were completely death-defying on the guitar… They should never be played on the guitar!” After the shows, the band would get a 45-minute break… and then put on another show. Even when Vai got home, the day wouldn’t be over. “I’d have to go home and practice because I didn’t know what songs he was going to call for the next night,” he explains.The intensity did a number on Vai. “After those tours I just thought, ‘I’m done; I don’t like touring. I’m not doing that,’” he admits. “I turned yellow and got jaundice on my first tour! I didn’t know how to eat or sleep. I was just completely disheartened by touring. It was frightening to me.” Sve u svemu, Zappini koncerti su umeli da traju i po 3-4 sata, sto je bilo zaista fascinantno iskustvo slusalaca ,ali ne bas i muzicara 🙂 Sa ovog sestostrukog live albuma moze se izdvojiti desetine fenomenalnih numera, Sharleena, Bamboozled by Love, Keep it Greasey, Joes Garage, King Kong, My Guitar wants to kill your mama, Willie the Pimp, The Torture never stops, Disco Boy, Florentine Pogen, Caroline Hard core ecstasy,Dirty Love, Magis Fingers , Muffin Man , Crew slut itd P.S. Do malocas nisam pojma imao da ovoga ima na youtube -u. YT Thumbs up Bonus: sjajna obrada Stairway to Heaven!
Recommended Posts