Luchifer89 Posted Friday at 09:51 AM Posted Friday at 09:51 AM 4 minutes ago, deez nuts. said: Sestra je kupila za 110e kad su izasle. To je cifra na koju bi pristao 1
Nicklord Posted Friday at 10:08 AM Posted Friday at 10:08 AM (edited) 22 hours ago, Drug Crni said: Ne znam, danas prvi put bacih pogled, baš preko viagogo Nemoj viagogo da gledaš 😄 To je resale sajt i uvek bude previsoka cena. Al da je skupo, skupo je. Ja sam prestao da idem na velike koncerte* i hvatam te najveće na festivalima jedino. Festivali i dalje imaju dobar value. Boli me duša da dam 130€ za nešto za šta sam dao 70€ pre 5 godina 😄 *(osim ako nije neko ko ne ide na turneje nikad kao Gilmour prošle godine u Rimu. Izlaze ti koncerti kao lajv album za neki mesec. Kao i obično jako lepo zvuči i izgleda kao i svako Pink Flojd izdanje Edited Friday at 10:09 AM by Nicklord 3
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 02:56 PM Posted yesterday at 02:56 PM Zahvali mu se i poruci mu da je peder 1
Kooineeperk Posted yesterday at 05:35 PM Posted yesterday at 05:35 PM 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Zahvali mu se i poruci mu da je peder Uini nije peder! Spoiler Pokusavam da izazovem reakciju... Reakcija: Spoiler
gggggggg Posted yesterday at 07:06 PM Posted yesterday at 07:06 PM 4 hours ago, SteveFrancis#3 said: Zahvali mu se i poruci mu da je peder zahvalio se na lepim recima.
Ta'veren Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 245 evra, dva dana stajanje, Metalika u Budimpesti. Karte se gledaju na ticketswapu, barem kad su u pitanju trzista koja nisu daleko od nas. Stajanje u Bukurestu i Atini je bilo fazon 150 evra. I brze su se prodale karte u Rumuniji. Radije bih se cimao do Bukuresta nego do Atine na bilo koji koncert. Viagogo se mnogo vise ugradjuje i na strani kupca i na strani prodavca od ticketswapa, pa ljudi i koji hoce da vise spuste cenu, opet ispadne visoka. Secam se pre par godina, 4000 din je islo njima kada sam kacio neku kartu, a pre toga kada sam hteo da kupim kartu su mi na tu cenu sa sajta ugradili ''transakcione'' troskovi u slicnom iznosu. 1 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Scena od juče na stazi koja vodi do vodopada Kravice kod Čapljine: Ćale pokazuje dvojici sinova od 7-8 godina nešto u šumarku pored staze, i kaže: Pogledaj, ovo je čovjeku dovoljno u životu - madrac u hladu i gajba pive. Iz edicije: Mudre životne misli mogu se čuti bilo gde i bilo kada. 1 1
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 21 hours ago, Ta'veren said: Karte se gledaju na ticketswapu, barem kad su u pitanju trzista koja nisu daleko od nas. Ovo je kupovina od fizičkih lica, koja su već uzela karte?
Recommended Posts