uncletima Posted July 20 Share Posted July 20 Spoiler Dajemo, 200000 Evra za zlatnu medalju! Srbija nakon Olimpijade, suma sumarum: Jedno srebro i 3 bronze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 20 Share Posted July 20 Podare ti roditelji lepotu i, ti uradis sta? Natrpas 59 kilograma pudera i istetoviras obrve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 20 Share Posted July 20 bauljam i ćarlijam bauljam i ćarlijam bauljam i ćarlijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 20 Share Posted July 20 Drugar me ubedio, pa sam ipak otisao na Steel Panther. Nisam imao ideju na sta ce da lici, ali fakat je bio hendikep ako si sa strane ili pozadi, drvece zaklanja ili sto se zvuk slabo cuo. Jeste bilo sklapanje uz pomoc stapa i kanapa, ali barem sam mogao da uocim tudji trud da sve to lici na nesto. E sada i ovo sa toplijim danom, pa je bilo pakleno i to je jos jedan u nizu nesrecnih okolnosti koje je zadesio organizator. Nisam nikada slusao SP i nije ovo promenilo moje misljenje o njima , ali znaju kako da dodju do srca publike i da imaju za taj performans muzicko pokrice kako bi bilo odrzivo na duze staze. Do koncerta, mislio sam sa su malo mladji. Jedino sto mi je malo smetalo je sto su previse pricali, nisu bili svesni toga ali ocigledno ih je necim kupio Beograd i vise stvari im se svidelo, pa je sama setlista zbog njihove price bila kraca. Cim je to trajalo malo duze, gubio sam interes da gledam u binu jer je njihova konverzacija gubila efekat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 20 Share Posted July 20 Ja cu, ili da przim do 109 stepeni, ili cu da slinim ceo dan. Steta, moto skupa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 20 Share Posted July 20 Zajebi te bakete vode, video sam, Vesnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted July 20 Share Posted July 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 20 Share Posted July 20 4 hours ago, Ta'veren said: Drugar me ubedio, pa sam ipak otisao na Steel Panther. Nisam imao ideju na sta ce da lici, ali fakat je bio hendikep ako si sa strane ili pozadi, drvece zaklanja ili sto se zvuk slabo cuo. Jeste bilo sklapanje uz pomoc stapa i kanapa, ali barem sam mogao da uocim tudji trud da sve to lici na nesto. E sada i ovo sa toplijim danom, pa je bilo pakleno i to je jos jedan u nizu nesrecnih okolnosti koje je zadesio organizator. Nisam nikada slusao SP i nije ovo promenilo moje misljenje o njima , ali znaju kako da dodju do srca publike i da imaju za taj performans muzicko pokrice kako bi bilo odrzivo na duze staze. Do koncerta, mislio sam sa su malo mladji. Jedino sto mi je malo smetalo je sto su previse pricali, nisu bili svesni toga ali ocigledno ih je necim kupio Beograd i vise stvari im se svidelo, pa je sama setlista zbog njihove price bila kraca. Cim je to trajalo malo duze, gubio sam interes da gledam u binu jer je njihova konverzacija gubila efekat. Fora kojih se ja sećam kad sam ih gledao pre nekoliko godina: - najbolji vokalista na svetu... Vince Neil... a ne, on nije tu, ali bar imamo ovog našeg - izvođenje devojke pre Asian Hooker i bacanje fora oko toga kako su ovde najbolje kurve - bubnjar nam je gori nego bunjar iz Def Leppard iako ima obe ruke Jesu bile iste ili su našli nove? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 20 Share Posted July 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 21 Share Posted July 21 11 hours ago, robespierre said: Ceo Rajaz album je super! Ova im je najviše radio-friendly: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 21 Author Share Posted July 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 21 Share Posted July 21 20 hours ago, Nicklord said: Fora kojih se ja sećam kad sam ih gledao pre nekoliko godina: - najbolji vokalista na svetu... Vince Neil... a ne, on nije tu, ali bar imamo ovog našeg - izvođenje devojke pre Asian Hooker i bacanje fora oko toga kako su ovde najbolje kurve - bubnjar nam je gori nego bunjar iz Def Leppard iako ima obe ruke Jesu bile iste ili su našli nove? 😄 Ne ili nisam cuo Druga je tacna, samo mislim da nisu provukli drugi deo gde su najbolje kurve, ali neku foru da su ovde dobre kurve, nakon prelaska granice, su bacili. Treca malo modifikovana. Na osnovu tvojih reci deluje mi da (malo) menjaju nastup izmedju pesama, ali osnova ne tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 21 Share Posted July 21 Raspitaću se detaljno svakako i sam,ali ako neko zna škole stranih jezika koje izdaju sledeće sertifikate za nemački jezik: -Goette -OSD -Telc -OIF -ECL neka napiše koju ili ostavi link ovde ili meni u inbox. Zahvaljujem Neophodan mi je sertifikat o položenom B1 nivou za dobijanje austrijske vize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 21 Author Share Posted July 21 Je l` da skidamo Die Schwarzwaldklinik? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 21 Share Posted July 21 Potrebna mi je, diploma, Pravnog. Ne biram: Beograd Novi Sad Kragujevac PS. Lazem. Preferiram NS tamo su najlepse zene... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 21 Author Share Posted July 21 Just now, uncletima said: Potrebna mi je, diploma, Pravnog. Ne biram: Beograd Novi Sad Kragujevac PS. Lazem. Preferiram NS tamo su najlepse zene... U Kragujevcu zavrsis diplomu dok vozac autobusa okrene tablicu sa pravcem putovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 21 Share Posted July 21 Ti si trebao da platis po koje toceno. Navodno je, dama kupila karte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 21 Share Posted July 21 46 minutes ago, Drug Crni said: Raspitaću se detaljno svakako i sam,ali ako neko zna škole stranih jezika koje izdaju sledeće sertifikate za nemački jezik: -Goette -OSD -Telc -OIF -ECL neka napiše koju ili ostavi link ovde ili meni u inbox. Zahvaljujem Neophodan mi je sertifikat o položenom B1 nivou za dobijanje austrijske vize Gete institut u Knez Mićinoj. https://www.goethe.de/ins/cs/sr/index.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted July 21 Share Posted July 21 (edited) 2 hours ago, Drug Crni said: Raspitaću se detaljno svakako i sam,ali ako neko zna škole stranih jezika koje izdaju sledeće sertifikate za nemački jezik: -Goette -OSD -Telc -OIF -ECL neka napiše koju ili ostavi link ovde ili meni u inbox. Zahvaljujem Neophodan mi je sertifikat o položenom B1 nivou za dobijanje austrijske vize Gete sigurno izdaje taj sertifikat, ali nisam siguran kakvi uslovi važe konkretno za Austriju. Na Vračaru postoji Austrijski institut ispred kog je dva dana nedeljno prilična gužva. Brza pretraga mi kaže sledeće: Quote Želite da dokažete da posedujete određeno znanje nemačkog jezika? Onda je Austrijski institut pravo mesto za Vas. Naši instituti su licencirani ispitni centri za sticanje Austrijske jezičke diplome (ÖSD). Nudimo polaganja za sve jezičke nivoe u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za strane jezike, od A1 do C2. https://www.oesterreichinstitut.com/sr/kursevi-nemackog/oesd-ispiti/ Edited July 21 by robespierre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 21 Share Posted July 21 2 hours ago, Kronostime said: U Kragujevcu zavrsis diplomu dok vozac autobusa okrene tablicu sa pravcem putovanja. Osim toga, Kragujevčanke nisu uopšte za bacanje. (I to ne kažem zbog znate-već-koje mitološke zgrade.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 22 Share Posted July 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 22 Share Posted July 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 23 Share Posted July 23 Uf, kako dobra reklama sa Dragutinom i Angelinom Topić. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 23 Share Posted July 23 On 7/20/2024 at 6:17 PM, Ta'veren said: Drugar me ubedio, pa sam ipak otisao na Steel Panther. Nisam imao ideju na sta ce da lici, ali fakat je bio hendikep ako si sa strane ili pozadi, drvece zaklanja ili sto se zvuk slabo cuo. Jeste bilo sklapanje uz pomoc stapa i kanapa, ali barem sam mogao da uocim tudji trud da sve to lici na nesto. E sada i ovo sa toplijim danom, pa je bilo pakleno i to je jos jedan u nizu nesrecnih okolnosti koje je zadesio organizator. Nisam nikada slusao SP i nije ovo promenilo moje misljenje o njima , ali znaju kako da dodju do srca publike i da imaju za taj performans muzicko pokrice kako bi bilo odrzivo na duze staze. Do koncerta, mislio sam sa su malo mladji. Jedino sto mi je malo smetalo je sto su previse pricali, nisu bili svesni toga ali ocigledno ih je necim kupio Beograd i vise stvari im se svidelo, pa je sama setlista zbog njihove price bila kraca. Cim je to trajalo malo duze, gubio sam interes da gledam u binu jer je njihova konverzacija gubila efekat. Oni imaju malo taj trip stand-up varijante na americki seljacki nacin, nije bas da mi se svidja ali to im je fazon. Meni zao sto nisam isao (slusam, volim prva dva) ali na 40 stepeni malo mi je bilo previse a i sam prostor mi nije odgovarajuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 24 Share Posted July 24 🆕 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts