Old 666 Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 2 minutes ago, duško matić said: Trenutno nema nigde ali trebalo bi uskoro da bude u pivnici Kraft raj. Čim im se oslobodi točilica, zovu nas da donesemo pivo. Javim kad bude 🍺 Super, jedva čekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 17, 2023 Author Share Posted March 17, 2023 Just now, Ding Hao said: Super, jedva čekam. Rekao je covek - cim se isprazni tocilica. To se da srediti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Srecan Paki svima koji slave pa i meni. Spoiler Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 U iscekivanju ove kolaboracije predstojece, uzeo sam opet da preslusavam Peggyeve albume Ilegalna stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 [mention=66]Nicklord[/mention] i ostali - gledam nešto Rogera W u budapest 23.04 - cena karte 100€, ali mi na istu ide fee od 37€.Može li se taj dodatni trošak nekako izbeći, nije malo na 4 karte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 5 minutes ago, Luchifer89 said: [mention=66]Nicklord[/mention] i ostali - gledam nešto Rogera W u budapest 23.04 - cena karte 100€, ali mi na istu ide fee od 37€. Može li se taj dodatni trošak nekako izbeći, nije malo na 4 karte? Jedino ako Roger Waters uradi isto što je Robert Smith 😄 To je najgora stvar, nabijaju sve više i više fees svake godine https://www.nbcnews.com/pop-culture/pop-culture-news/ticketmaster-refund-fees-cures-robert-smith-says-was-sickened-prices-rcna75422 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 On 3/15/2023 at 1:12 PM, duško matić said: Jedno obaveštenje za pivopije iz NS i okoline. U petak 17.03. se održava noćni bazar na Ribljoj pijaci na kome učestvuje i moja pivara Orahov Lad sa našim prvencem, pale ale-om ĐumBeer. Za našim štandom će se pored našeg piva naći i APA našeg prijatelja iz Rume. Vidimo se! Očekivao sam da mi se pivo neće svideti. Mislio sam zbog naziva da će biti dosta slađe i da će đumbir preovladavati ukusom. U stvari samo daje diskretan šmek i to kao after taste. Isti onaj osećaj kao kad pojedeš svež đumbir, pa na kraju "zapeče" u grlu. Jako dobro. Preporuka forumašima da probaju! A @duško matić srećno sa biznisom! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 . 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 3 hours ago, Gavran said: @Tamburinjo šta si beše pričao za ovog gospodina 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Da je u top 5 nadrkanih i bezobraznih likova na nasoj bednoj muzickoj sceni. Rame uz rame sa Djurdjevicem iz Nevernih Beba. Tu se motaju jos i Zdenko Kolar, onaj celavi iz Artan Lili i jos par nekih persona. 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 9 minutes ago, Tamburinjo said: Da je u top 5 nadrkanih i bezobraznih likova na nasoj bednoj muzickoj sceni. Rame uz rame sa Djurdjevicem iz Nevernih Beba. Tu se motaju jos i Zdenko Kolar, onaj celavi iz Artan Lili i jos par nekih persona. Beše ti je razbio neko pojačalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 On mi samo razbio zivce, onaj celavi razbio monitor na sceni pijan nije mogao stoji na nogama, licno gledao nije trac 😄 Sto je najgore Vrankovica i pustim nekad, mada me smara jer je staaaalno nadrkan i u pesmama i ovako ali je veliki navjac CZ pa mu prastam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 travel photographer of the year 5 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 19 minutes ago, Ne sam Safete said: travel photographer of the year 6 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 39 minutes ago, uini said: ima bas dobrih fotki i to klinci sto su radili 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 49 minutes ago, Ne sam Safete said: ima bas dobrih fotki i to klinci sto su radili Ma predobrih, ovo je baš umjetnost, hvala Safete! Evo i ja ću izdvojiti jednu 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Child actors... Teške priče, ima ih mnogo, a ovo je samo jedna od njih. Koliko mi je bilo teško zbog Colea, u neku ruku je bilo i zadovoljstvo slušati tridesetogodišnjaka koji je u stanju da reflektuje o sebi na ovakav način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 13 minutes ago, uncletima said: Je l' ima,ovde, neka gospoda u belom, da isprate ovu napacenu dusu nazad u bolnicu? Ako nema, pozivam se na moderaciju... dakle nema! OK. PS. F4 je vas - bravo! Hey, hier kommt Tima, Vorhang auf für seine Horrorschau 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 19, 2023 Author Share Posted March 19, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Sace, ova moja Island, naopaka da pocepa, krve mi! Ker Wells.... Wrong paite, uVrong! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 19, 2023 Author Share Posted March 19, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts