dhx Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 +1 sa 92ke. Srećno svima sa radom. Pozz. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prenko82 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Zdravo drugari...neka nam je srećno i dugovečno pisanije...😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkato Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Jos jedan od onih dugogodisnjih citalaca – ne znam vise otkad – ili dovoljno dugo da mi je drago videti nanovno pojavljivanje nickova koji su svojevremeno cesce pisali. Nikada clan foruma, usled njegovog konacnog sahranjivanja i zbog nekog sentimenta odlucio da se pridruzim ressurection verziji. U pocetku devedesetdvojke pratio sa posebnom paznjom diskusije na politici. Donekle – obitavam u drugoj zemlji – posmatrao forum kao nesto nalik gajgerceleru opsteg raspolozenja drustva (znajuci da nikako ne predstavlja reprezentativni uzorak). Sto se tice sentimenta – kako matorim, teze se odvikavam, a naviknut sam da pratim sa monitora taj digitalni komsiluk kao sto su nekad starije generacije sa prozora patrolirale ocima po kvartu. Pa se nadam uspesnom razvoju voxa. Zato - kudos sportistima za maratonski uspeh na kratkoj distanci. Kad zatreba – izgleda – navijaci vise spajaju nego sto razdvajaju. Ukljucujuci i mene, nekoga koji retko prati tekme, niti pravi razliku, dal delija, dal grobar – meni je to isto No ako bi trebalo zapaliti baklju, onda cu navijati za dobru volju koju je Arsenije Pejic (ako se ne varam) pre neki dan pomenuo – cenim je uvek potrebnom, mozda vise nego ikad. Ukoliko gresim pri pisanju ne zamerite, popravite me. Maternji mi je vise stran nego blizak. Da ne "nuzdim" vise. Aj ziveli i pozdrav. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 12 minutes ago, herrkato said: Jos jedan od onih dugogodisnjih citalaca – ne znam vise otkad – ili dovoljno dugo da mi je drago videti nanovno pojavljivanje nickova koji su svojevremeno cesce pisali. Nikada clan foruma, usled njegovog konacnog sahranjivanja i zbog nekog sentimenta odlucio da se pridruzim ressurection verziji. U pocetku devedesetdvojke pratio sa posebnom paznjom diskusije na politici. Donekle – obitavam u drugoj zemlji – posmatrao forum kao nesto nalik gajgerceleru opsteg raspolozenja drustva (znajuci da nikako ne predstavlja reprezentativni uzorak). Sto se tice sentimenta – kako matorim, teze se odvikavam, a naviknut sam da pratim sa monitora taj digitalni komsiluk kao sto su nekad starije generacije sa prozora patrolirale ocima po kvartu. Pa se nadam uspesnom razvoju voxa. Zato - kudos sportistima za maratonski uspeh na kratkoj distanci. Kad zatreba – izgleda – navijaci vise spajaju nego sto razdvajaju. Ukljucujuci i mene, nekoga koji retko prati tekme, niti pravi razliku, dal delija, dal grobar – meni je to isto No ako bi trebalo zapaliti baklju, onda cu navijati za dobru volju koju je Arsenije Pejic Pesic(ako se ne varam) pre neki dan pomenuo – cenim je uvek potrebnom, mozda vise nego ikad. Ukoliko gresim pri pisanju ne zamerite, popravite me. Maternji mi je vise stran nego blizak. Da ne "nuzdim" vise. Aj ziveli i pozdrav. Suvise je mator da menja prezime, a i voli da natakne kad je lose volje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkato Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 samo dobro sto me na vreme ispravi. Da ne kvarim coveku raspolozenje. Zahvaljujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 https://forum.b92.net/ RiP 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Ugasilo ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Nisam bila na forumu B92 godinama, ali sam čitala poneku temu. Mislim da sam i tamo bila Džudi, a Džudi sam i ovde. Srećan početak rada foruma :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Dobrodoslica najnovijem clanu! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bljax Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 ...pa dobro...evo ja sam star, debeo & ruzan...valjda ce me netko htjeti?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Pozdrav svima. Sve pohvale za ekipu koja je 'stvorila' ovo mestasce pod virtuelnim nebom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Omar Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Postovanje svima. Pratimo se dugi niz godina pa me je novi pocetak podstakao da probam i da se pridruzim. Posto nemam iskustvo pisanja po forumima unapred se izvinjavam ako bude nekih brljotina. Moderacijo prastaj.😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Pohvale svima koji su ucestvovali na stvaranju novog mesta. Citamo se i pisemo i ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 (edited) . Edited May 1, 2019 by lekoviti Ne pratim pažljivo, jbg. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 srecan praznik 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Komplet nova. Da isprobam kako ce nam ici. Bolje vas nasla. 🌼 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boxcube Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Evo da i ja iskocim kao cupavac iz kutije. 🙂 Ovdasnji nick isto kao na b92 forumu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamlet Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Pozdrav svima. Pratio stari forum od početka do kraja. Bio i član, na kratko, pre 15-tak godina. Nadam se da će novi početak vratiti barem delić kvaliteta prvih 10 godina starog foruma. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pseudo Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Pozdrav svima, baš stari forumaši sa sporta me znaju. Bio član starog foruma poslednjih 10 godina, ali sve ređe pisao, a poslednjih godina uopšte, ali redovno čitao. I ovde ću malo ili nikako pisati ali ću čitati. I mene su spucale emocije zbog svega što je bilo sa starim forumom, nadam se da će ovde biti što više starih korisnika zbog kojih sam se tamo 2008. registrovao. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Kod Pseuda mi je ostao u sećanju i prelep avatar. Pozdrav svima od mene i na ovom novom mestu, nadam se lepom druženju. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Meni rasprave sa partizanovcima koje sam obožavao da čitam. [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrokles Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 I ja sam nekada davno pisao na najstarijem forumu, ali sam odustao zbog bitangi sa gumenim metrom, ideološki ostrašćenih budala i apologeta zločina. Ako novo uredništvo uspe da zaštiti razložnu reč, možda se i prikupe stari članovi, oni zbog kojih je pokojni forum i čitan. Nek je sa srećom, pa .....videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 1 hour ago, Patrokles said: I ja sam nekada davno pisao na najstarijem forumu, ali sam odustao zbog bitangi sa gumenim metrom, ideološki ostrašćenih budala i apologeta zločina. Ako novo uredništvo uspe da zaštiti razložnu reč, možda se i prikupe stari članovi, oni zbog kojih je pokojni forum i čitan. Nek je sa srećom, pa .....videćemo. Ako novo urednistvo uspe da zastiti razloznu rec bojim se da ti sa ovakvim vokabularom neces dugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 (edited) 1 hour ago, Patrokles said: I ja sam nekada davno pisao na najstarijem forumu, ali sam odustao zbog bitangi sa gumenim metrom, ideološki ostrašćenih budala i apologeta zločina. Ako novo uredništvo uspe da zaštiti razložnu reč, možda se i prikupe stari članovi, oni zbog kojih je pokojni forum i čitan. Nek je sa srećom, pa .....videćemo. Može se to i lepše reći, posebno ako se zna da je "novo uredništvo" zaista novo (edit: sastavljeno od forumaša sa svih threadova) u odnosu na to koje kritikuješ, a govoriš o periodu starijem od decenije. Tek smo počeli sa radom, i dalje smo u fazi štimovanja, forumaši se lagano navikavaju na nove uslove, a cilj je zajednički - da postavimo forum na noge i učinimo ga boljim i raznovrsnijim. Da smo na dobrom putu, pokazuju i postovi forumaša koji su imali kritičke stavove na starom mestu. Hvala na razumevanju. Edited May 5, 2019 by Barakuda Brnabić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teskoba odrastanja Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 nov član stari čitalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts