Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, propolis said:

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti. Tako mi zvuci ovaj tvoj post. 

U prevodu da se pomole za zdravlje Rodrigeza i Hinesa jer za njega posebno nemaju adekvatnu zamenu(ne verujem nesto Ledayu). A dosta ce zavisiti i kakve timove sastave ovi tier 2 timovi poput Olimpijakosa i Panatinaikosa itd, jer tu trebaju da traze svoju sansu. Kao sto rece kolega ispred mene za klasu su ispod pomenute cetvorke. Blamaza bi bila neulazak u playoff, a uspeh f4.

Posted

Preiskusna(stara)ekipa i previše igraca koji zavise od lopte. Oni posle 40 utakmica u sezoni nece moci da stegnu odbranu ni protiv jedne ekipe. 

U spoljnoj liniji nemas ni jednog defanzivca.

Ja cu da smatram da su napravili veliki uspeh ukoliko budu medju 10 ekipa. 

Posted

Trinkijeri zvanicno u Bajernu...

34 minutes ago, Sector said:

Martin Schiller je novi trener Zalgirisa.

Kakav sexi potez Zalgirisa...dakle stvarno su evropska kosarkaska avangarda😎

• Like 3
Posted

Ukoliko on dodje Zenit će, uz Milano, biti ekipa koja prima najviše poena. Bas je los u odbrani, a sa obzirom da će bekovski tandem spolja biti Pengos-Beron koji su niski+kratak raspon ruku...ocekujem da protivnik ima bar 78ppg.

Posted
2 hours ago, Dropkick Murphys said:

Ova De Colo-ova fotka jos iz perioda kad je greskom dao trojku za pobedu protiv Spanaca i sjebao reprezentaciju.

Mislis protiv grka?I nije bila trojka. :D

• Like 1
Posted
5 hours ago, n4l1m said:

spacer.png

:default_coffee:

Bas mi se dopada kakvu ekipu je sklopio Igor, verujem da sa jos jednom atletskom cetvorkom zatvaraju roster.

• Like 3
Posted

Odlican prelazan rok Fenerbahcea.

Barthel i Ulanovac su iskusni evropski igraci, Brown je odlican plej, Hamilton odlican centar i dopuna Veselog, a tu je i ovaj Pierre.

Najvaznije je sto su doveli odlicnog trenera sto znaci da ne moraju da brinu da li ce im se tim raspasti kao Armaniju ili Zenitu.

Posted
8 minutes ago, Sector said:

Sto mislis da su Pascual i Messina losi treneri i da je Igor bas toliko bolji? 

Nisu se pokazali do sada.

Igor mi uleva poverenje ne samo zbog ranijih rezultata sa reprezentacijom nego i zbog ozbiljnog prelaznog roka.

Posted
6 hours ago, n4l1m said:

spacer.png

:default_coffee:

Fali jedan 4/3 igrac, po mogućstvu da je precizan iza linije za 3.

Ovde bi mogla biti startna centarska linija Veseli - Hamilton. 

Posted
23 minutes ago, propolis said:

Fali jedan 4/3 igrac, po mogućstvu da je precizan iza linije za 3.

Ovde bi mogla biti startna centarska linija Veseli - Hamilton. 

Mislim da se Gill bio spominjao. Pierre je po meni slican igrac kao Clyburn. Tu mi nekako fali šut u ovom sastavu, pogotovo sa bekovskih pozicija.

Posted
55 minutes ago, goldberg said:

Nisu se pokazali do sada.

Igor mi uleva poverenje ne samo zbog ranijih rezultata sa reprezentacijom nego i zbog ozbiljnog prelaznog roka.

Paskval se nije pokazao?

Dis iz a dzouk bre.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...