MrTripleDouble Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 2 hours ago, propolis said: Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti. Tako mi zvuci ovaj tvoj post. U prevodu da se pomole za zdravlje Rodrigeza i Hinesa jer za njega posebno nemaju adekvatnu zamenu(ne verujem nesto Ledayu). A dosta ce zavisiti i kakve timove sastave ovi tier 2 timovi poput Olimpijakosa i Panatinaikosa itd, jer tu trebaju da traze svoju sansu. Kao sto rece kolega ispred mene za klasu su ispod pomenute cetvorke. Blamaza bi bila neulazak u playoff, a uspeh f4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Preiskusna(stara)ekipa i previše igraca koji zavise od lopte. Oni posle 40 utakmica u sezoni nece moci da stegnu odbranu ni protiv jedne ekipe. U spoljnoj liniji nemas ni jednog defanzivca. Ja cu da smatram da su napravili veliki uspeh ukoliko budu medju 10 ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Martin Schiller je novi trener Zalgirisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Trinkijeri zvanicno u Bajernu... 34 minutes ago, Sector said: Martin Schiller je novi trener Zalgirisa. Kakav sexi potez Zalgirisa...dakle stvarno su evropska kosarkaska avangarda😎 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Samo jako ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Ukoliko on dodje Zenit će, uz Milano, biti ekipa koja prima najviše poena. Bas je los u odbrani, a sa obzirom da će bekovski tandem spolja biti Pengos-Beron koji su niski+kratak raspon ruku...ocekujem da protivnik ima bar 78ppg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Lovernj u Zalgirisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) Lorenzo u Feneru, Lauvergne u Zalgirisu.. Edit:Brzi Sector Edited July 14, 2020 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Kako ce izgledati Fener sledece sezone? Sta su doveli, sta je ostalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 52 minutes ago, Miki28 said: Kako ce izgledati Fener sledece sezone? Sta su doveli, sta je ostalo? 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Ova De Colo-ova fotka jos iz perioda kad je greskom dao trojku za pobedu protiv Spanaca i sjebao reprezentaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 2 hours ago, Dropkick Murphys said: Ova De Colo-ova fotka jos iz perioda kad je greskom dao trojku za pobedu protiv Spanaca i sjebao reprezentaciju. Mislis protiv grka?I nije bila trojka. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) Da, da, ali on je sjebao svoje, to sam pogodio 😄 Edited July 14, 2020 by Dropkick Murphys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Marcus Foster u Panati, opasan strelac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Zofri u instituciju, alal vera Zalgirisu kako potpisuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 5 hours ago, n4l1m said: Bas mi se dopada kakvu ekipu je sklopio Igor, verujem da sa jos jednom atletskom cetvorkom zatvaraju roster. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Odlican prelazan rok Fenerbahcea. Barthel i Ulanovac su iskusni evropski igraci, Brown je odlican plej, Hamilton odlican centar i dopuna Veselog, a tu je i ovaj Pierre. Najvaznije je sto su doveli odlicnog trenera sto znaci da ne moraju da brinu da li ce im se tim raspasti kao Armaniju ili Zenitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushman Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Ne znam kakav je ovaj Pierre ali im je dosta tanka klupa. Dixon je isto odavno za Kine ili Filipina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Sto mislis da su Pascual i Messina losi treneri i da je Igor bas toliko bolji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Beron, Holins i KC je i vise nego respektabilna bekovska linija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 8 minutes ago, Sector said: Sto mislis da su Pascual i Messina losi treneri i da je Igor bas toliko bolji? Nisu se pokazali do sada. Igor mi uleva poverenje ne samo zbog ranijih rezultata sa reprezentacijom nego i zbog ozbiljnog prelaznog roka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 6 hours ago, n4l1m said: Fali jedan 4/3 igrac, po mogućstvu da je precizan iza linije za 3. Ovde bi mogla biti startna centarska linija Veseli - Hamilton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 23 minutes ago, propolis said: Fali jedan 4/3 igrac, po mogućstvu da je precizan iza linije za 3. Ovde bi mogla biti startna centarska linija Veseli - Hamilton. Mislim da se Gill bio spominjao. Pierre je po meni slican igrac kao Clyburn. Tu mi nekako fali šut u ovom sastavu, pogotovo sa bekovskih pozicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 55 minutes ago, goldberg said: Nisu se pokazali do sada. Igor mi uleva poverenje ne samo zbog ranijih rezultata sa reprezentacijom nego i zbog ozbiljnog prelaznog roka. Paskval se nije pokazao? Dis iz a dzouk bre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Htedoh reci, nije se pokazao u Zenitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts