Chaos Is Me Posted November 14, 2019 Author Share Posted November 14, 2019 Real privodi ovo rutinski kraju. Tavares opet nalupao blokade pa se preterano naložio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Just now, Del Piero said: Izgledali su kao tim sa Cavijem i Pitinom. Ono jes, što bi matorci rekli, e´ kako je to pre bilo ... sigurno da to može bolje, samo nije uvek problem u struci ... najčešće nije. Precednik (gazda) da se umije hladnom vodom, pa onda sve redno Znaš i sam da tu može biti 1001 razlog zašto i kako ... prosto i jednostavno, grčki blizanci su u strmoglavom padu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 31 minutes ago, Chaos Is Me said: Real opet bolji. Makabi sipa u Vitoriji kao da je obruč metar u obimu. Obruc ima cca 1,4 m u obimu;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Obruc ima cca 1,4 m u obimu;) Mislio je na prečnik verovatno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Just now, mister-no said: 6 minutes ago, CLASH said: Obruc ima cca 1,4 m u obimu;) Mislio je na prečnik verovatno 🙂 Znam, al sam morao malo.👿 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 1 hour ago, Del Piero said: Kako je to Pedulakis najmanji problem? Valjda je on kriv zato sto nisu tim. Ako on nije birao pojačanja onda je napola kriv 😎 1 hour ago, Del Piero said: Kako je to Pedulakis najmanji problem? Valjda je on kriv zato sto nisu tim. Ako on nije birao pojačanja onda je napola kriv 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 14, 2019 Author Share Posted November 14, 2019 36 minutes ago, CLASH said: Znam, al sam morao malo.👿 Ako, treba me zapišati za ovakve greške. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako, treba me zapišati za ovakve greške. Kakvo crno zapisavanje, greska kakvih ja imam deset svaki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 8 hours ago, Kankkunen said: Ono jes, što bi matorci rekli, e´ kako je to pre bilo ... sigurno da to može bolje, samo nije uvek problem u struci ... najčešće nije. Precednik (gazda) da se umije hladnom vodom, pa onda sve redno Znaš i sam da tu može biti 1001 razlog zašto i kako ... prosto i jednostavno, grčki blizanci su u strmoglavom padu. Gazda je ludak, ali je tu odavno, nije od ove sezone, igrao se dobar basket i sa njim na celu. Stavise igrao se dobar basket prosle sezone. A nije da Pedulakisov minuli rad garantuje da ovo nije do njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 4 hours ago, Del Piero said: Gazda je ludak, ali je tu odavno, nije od ove sezone, igrao se dobar basket i sa njim na celu. Stavise igrao se dobar basket prosle sezone. A nije da Pedulakisov minuli rad garantuje da ovo nije do njega. Meni njih dvojica opasno liče, mislim gazda i trener ... našli su se. Ne znam da li je neko od ozbiljnih trenera voljan da radi tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 15, 2019 Author Share Posted November 15, 2019 Brandon Davies sinoć indeks minus 12. Al ga je počistio Tavares iz reketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Tavares je cini se bas napredovao. U odbrani je totalni cheat mode. Ne postoji igrac u EL kog ne moze da ponisti. U napadu isporuci ono sto zna, ne izlazi iz opanaka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Brandon Davies sinoć indeks minus 12. Al ga je počistio Tavares iz reketa. Isto komentarisao sa drustvom sinoc. A sigurno do sada najucinkoviti centar u EL. Dok nije udario u Tavaresa, koji poprima facijalne ekspresije jednog Rudija. Bas ima potencijal godinama da nas nervira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Mene vec nervira. Antipatican mi je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Pedulakis dalape ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 znaci sad je zvanicno Pedalakis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Lebe mekani,ko je ovaj Biberovic u Feneru? Preziva se k'o jedan lik iz "Boljeg zivota" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Fener od najlepse i najtecnije igre u Evropi do surovo mucnog napada za gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 8 hours ago, Kankkunen said: Meni njih dvojica opasno liče, mislim gazda i trener ... našli su se. Ne znam da li je neko od ozbiljnih trenera voljan da radi tamo. Trener ne govori inglis, a ima gomilu amera i vlasnik koji jase na caletovom talasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 James i Strelnieks izbusise Fenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Žoc sa prevodom....ovo je za hall of fame 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Vanja 13 poena u prvom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Kako Bajern izgubi 26 razlike od Valensije, jel gledao neko? Ovo im je treći poraz za redom ... sad im dolaze Oli i Pao tu mogu da se vade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts