Drug Crni Posted Tuesday at 09:56 PM Author Share Posted Tuesday at 09:56 PM Šta je,opet ja moram da napišem prve impresije..ovaj put o Gladijatoru 2? E,deco,deco.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Tuesday at 10:35 PM Share Posted Tuesday at 10:35 PM 38 minutes ago, Drug Crni said: Šta je,opet ja moram da napišem prve impresije..ovaj put o Gladijatoru 2? E,deco,deco.. Meni se svidio ali ja bih Denzela gledao i kako jede čorbu 4 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted yesterday at 12:04 AM Author Share Posted yesterday at 12:04 AM Zli jezici bi rekli kako je Denzel imao Training Day in Rome.. Šalim se..dobar je Denzel u filmu..svaki njegov momenat u kadru garantuje pažnju i zabavu. Nešto što ne mogu da kažem za film u celini. tačnije,zabava je garantovana,ali fali mi ovde..nešto..možda čak i dosta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted yesterday at 08:18 AM Share Posted yesterday at 08:18 AM pro tip za urosa - kum trilogija postaje sve bolja i bolja ako se gleda u rikverc, znaci prvo treci pa drugi i na kraju prvi deo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted yesterday at 10:23 AM Share Posted yesterday at 10:23 AM Misliš treći pa prvi pa drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted yesterday at 10:34 AM Share Posted yesterday at 10:34 AM 2 hours ago, woolgatherer said: pro tip za urosa - kum trilogija postaje sve bolja i bolja ako se gleda u rikverc, znaci prvo treci pa drugi i na kraju prvi deo Kum trilogiju sam batalio na pola drugog dela, jedno 3 puta sam pokušavao drugi deo da odgledam i svaki put zaspim. 10 hours ago, Drug Crni said: Zli jezici bi rekli kako je Denzel imao Training Day in Rome.. U nekim trenucima me je podsetio na tu ulogu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Pogledao sam još jedan hajpovan film, Anora - https://www.imdb.com/title/tt28607951/ Komedija/drama o prostitutki koja se uda za sina ruskog oligarha. Iskreno, očekivao sam mnogo više. Bilo je dosta stvari koje su mi se svidele - gluma bukvalno svih i Ameria i Rusa je bila odlična, sama režija i izbor kadrova, bilo je nekih dobrih šala. Najveći problem koji sam imao je to što imam utisak je to što je Anora kao glavni lik najgore napisana od svih, svaki drugi lik je bolji od nje, ona uopšte ne izgleda i ne ponaša se kao prava osoba i nikako nisam mogao da se povežem sa njenim problemima. Drugi problem je što je slično kao npr Joker, film mi kaže da treba da se osećam loše zbog nje ali nisam nikako mogao, ona je golddigger od početka do kraja filma i onda kada se desi katarza ja sam pre pomislio "that's what you get" umesto da budem emotivan. Ne znam koja ocena, 6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts