Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moj odgovor ti je opet taj moj post. Dobar je za Megu i tako te klubove bez pritiska...

Miloje je tada imao odlicnu generaciju a ni tada nije imao pritisak da osvoji kup ili cak uradi nesto. Zadatak mu je bio samo da ubacuje mlade igrace a ostalo ce Misko.

Mislim da se ne bi uopste snasao na klupi Partizanau u ovom trenutku.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Golijat said:

Moj odgovor ti je opet taj moj post. Dobar je za Megu i tako te klubove bez pritiska...

Miloje je tada imao odlicnu generaciju a ni tada nije imao pritisak da osvoji kup ili cak uradi nesto. Zadatak mu je bio samo da ubacuje mlade igrace a ostalo ce Misko.

Mislim da se ne bi uopste snasao na klupi Partizanau u ovom trenutku.

Pa jbg, nije da je covek ikad imao priliku da radi pod presijom rezultata pa da to moze da se konstatuje. Ok je Scepanovic lik i sve to, ali sem one neslavne i kratke epizode u Futuri nije vise ni pokusao da bude prvi trener. A razlika izmedju prvog i pomocnog trenera je ogromna. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Jakob Aman said:

Volden i Trinkijeri još ništa zvanično nisu potpisali...😎

Možda ostanu obojica u KKP.

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
24 minutes ago, Markoss said:

Pa jbg, nije da je covek ikad imao priliku da radi pod presijom rezultata pa da to moze da se konstatuje. Ok je Scepanovic lik i sve to, ali sem one neslavne i kratke epizode u Futuri nije vise ni pokusao da bude prvi trener. A razlika izmedju prvog i pomocnog trenera je ogromna. 

Sve to stoji. Mozda dodje i napravi odlican posao (ne daj boze), ovo je neko moje misljenje ili da ne kazem "osecaj" 🙂

24 minutes ago, Markoss said:

Sve to stoji. Mozda dodje i napravi odlican posao (ne daj boze), ovo je neko moje misljenje ili da ne kazem "osecaj" 🙂

• Like 2
Posted
45 minutes ago, Markoss said:

Nije se nikad ni borio za takvu priliku niti pokazivao želju.

Ne mislim da je Miloje nedovoljno stručan. On je našao svoj svet u Megi, specijalizovao se a očigledno je želeo da nastavi da se usavršava u tom pravcu i preko bare. To mi je više nego ok i nije mi manje vredno od onog što uobičajeno smatramo trenerskim poslom.

Možda on za koju godinu pokaže želju da uđe u druge vode a sad bi meni ovo delovalo kao daj šta daš dok ne prođe frka oko kovida.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Ok je Scepanovic lik i sve to, ali sem one neslavne i kratke epizode u Futuri 

koliko se ja secam, ta epizoda uopste nije bila neslavna

futura je u tom periodu igrala dobro i valjda bila prva na tabeli

japanac je otisao zbog cuvenih "bocnih vetrova" a ne zato sto se nije snasao kao prvi trener

• Like 6
Posted
1 hour ago, Xpert said:

jel mu to saban fegi sastavljao, lik ne zna da izgovori recenicu koja ne  sadrzi rec spekulacija u sebi.. :default_coffee:

• Like 1
Posted

Kurir piše da je Šćepa konačan izbor.

Ne znam šta da mislim..

Definitivno ćemo imati kontinuitet ali nemam formirano mišljenje kakav je kapacitet za prvog trenera KKP-a. Jeste vodio OK Budućnost u kratkom periodu ali je to nekako premali uzorak. U Partizanu mi je delovao previše pasivno na klupi. Mnogo se više Matović isticao u toku utakmice.

S druge strane možda se stvarno pokaže kao dobro dugoročno rešenje.

Posted (edited)

Tacno ce biti ono sto neko napisa - posle Jakovljevica je i sirce slatko.

Takodje i pokazatelj da pilicarska i sujetna uprava zeli da vuce konce, ne naucivsi nikakve lekcije iz proslosti. Ne pise nam se najbolje.

Edited by Alex_Serbia
Posted

Znaci koliko god da volim KKP, vala nijednu utakmicu ne bih odgledao sa ovim klovnom. Kakav crni Jakovljevic. Meni je porazavajuce sto ljudi uopste pisu o njemu. Lik ne bi mogao Radnicki iz Svilajnca da uvede u prvu regionalnu ligu. 

Od realnih zelja, hteo sam Zvezdana Mitrovica, a sad je otprilike realna jedino prica oko Scepanovica. 

Od nerealnih zelja, Marina Maljkovic. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...