uvrnuto Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 26 minutes ago, Mairosu said: moraće mnogo toga da pokaže da dočeka 2020. u crno-belom, iskreno. Nisi ti gledao prethodne utakmice. Mislim, nije ni sad imao bog zna kakav učinak, ali mi je mnogo bitnije da je pokazao da ima života u njemu. I on se bio naložio. Prethodne utakmice ko ispušena đoka, da proste ova mala deca ovde. Nisam znao je l' se svađa sam sa sobom ili sa Trinkjerijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 9, 2019 Author Share Posted October 9, 2019 Posle 2 loše sezone pokupili smo ga kasno ispod cene i predstavlja onu klasičnu mali rizik moguća velika nagrada.Ne treba nam Art pre januara, do tada lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 5 minutes ago, uvrnuto said: Nisi ti gledao prethodne utakmice. Mislim, nije ni sad imao bog zna kakav učinak, ali mi je mnogo bitnije da je pokazao da ima života u njemu. I on se bio naložio. Prethodne utakmice ko ispušena đoka, da proste ova mala deca ovde. Nisam znao je l' se svađa sam sa sobom ili sa Trinkjerijem. gledao sam sve ove godine. ok deluje malo manje u svađi ali ne deluje kao value na rosteru. za sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 1 hour ago, Mairosu said: moraće mnogo toga da pokaže da dočeka 2020. u crno-belom pošto se baviš time čime se baviš, da li ovo treba da shvatimo kao glasinu ili samo kao tvoju procenu? vrv ti više znaš od nas, pa rekoh da pitam ja ne verujem da će trinki nešto mnogo menjati tokom sezone, čak mislim da to nam je što nam je (ukoliko ne bude nekih povreda ili neke ekstremno dobre prilike) Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Sto bi mijenjao. Ja ne vidim razlog. U EC se moze dobro gurati i na manje obrtaja, a u ABA je derbi tek u novembru. Taman prostora da se radi na formi pojedinih igraca, da se testira domet nekih pojedinaca. Oko Parahovskog. Ako je trazena opcija teskog centra (a valjda jeste jer je i Serafan prije njega bio opcija) nema na trzistu puno zvucnijih imena od njega. Ok, ne pravi trenutno razliku, ali ima vremena. Jedino ako se ne postoji neki hronican problem sa povredom pa da se cijeni da nije pouzdan. Peiners. Nije li ustvari on sansa za Zagorca. I on igra neprepoznatljivo, ali nije li on u formi atipicna opcija da izmisli poene kada zakuje napad. Ja sam ga takvog zapamtio u letonskoj reprezentaciji. Ali moraju da mu se stvore preduslovi, ekipa mora biti opasna u sutu i onda njegova brzina moze doci do izrazaja. Volden me isto pozitivno iznenadjuje, cijenio sam da je veci divljak, a on igra svedeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 S obzirom na sta nam je licila centarska linija prosle godine, ovo je pesma. Deluje da svi znaju svoju ulogu u timu, sem Peinersa. On mi je bas enigma. Nekako se ne uklapa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Mozli opasno rudari svaki sekund na terenu, podsjetio me na Milutinova par puta u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 1 hour ago, Ne sam Safete said: Mozli opasno rudari svaki sekund na terenu 1 hour ago, Ne sam Safete said: podsjetio me na Milutinova par puta u napadu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Da ne bude zabune, karte za Walden bandwagon se kupuju kod mene. Nisu skupe i ima jos mesta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Peiners, ako se pokaže kao fail uvek može da radi novu sezonu kviza Stolice. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Livada za Gordu npr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Kićanović Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Jel neko provalio juče da Tofaš ima lika u ekipi koji se zove Bora Satir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 5 hours ago, Dzep said: pošto se baviš time čime se baviš, da li ovo treba da shvatimo kao glasinu ili samo kao tvoju procenu? vrv ti više znaš od nas, pa rekoh da pitam ja ne verujem da će trinki nešto mnogo menjati tokom sezone, čak mislim da to nam je što nam je (ukoliko ne bude nekih povreda ili neke ekstremno dobre prilike) odličan komentar. na ovom forumu ja isključivo nastupam kao navijač KKCZ i neko ko prati košarku, i odgovara na komentare oko mog javnog rada, tako da ovo što sam rekao je samo moja prosta procena. ne želim da iko misli da iza mojih reči stoji nešto što sam načuo u čaršiji ili od kolega, i generalno, kao neko ko ima podcast u koji dolaze košarkaški radnici, ne bi u krajnjoj liniji bilo ni korektno da ja sad objavljujem takve stvari. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 41 minutes ago, Dragan Kićanović said: Jel neko provalio juče da Tofaš ima lika u ekipi koji se zove Bora Satir? Chat sa kolegom koji je kasnio u Arenu... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 1 hour ago, Mairosu said: odličan komentar. na ovom forumu ja isključivo nastupam kao navijač KKCZ i neko ko prati košarku, i odgovara na komentare oko mog javnog rada, tako da ovo što sam rekao je samo moja prosta procena. ne želim da iko misli da iza mojih reči stoji nešto što sam načuo u čaršiji ili od kolega, i generalno, kao neko ko ima podcast u koji dolaze košarkaški radnici, ne bi u krajnjoj liniji bilo ni korektno da ja sad objavljujem takve stvari. Tako sam i mislio ali je sjajno što si do kraja razjasnio. Dobri su podcasti, samo piči 😉 Inače, opet sam gledao utakmicu i mislim skoro pa isto - moramo da utegnemo odbranu na spoljnim igračima jedan na jedan jer kad je igramo onda smo nenadjebivi, tranzicija i puca kontra očas posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Zna li neko ko je Bircevicu menadzer? U dva navrata Partizan i reprezentacija. Što je mnogo, mnogo je za jednog takvog bezmozgasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Gledam Novicu na BC Partizan, čovek je kapitenčina. Treba ga držati u 12 dok može, kao Saleta u FK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Group B W L PTS+ PTS- +/- 1. Partizan NIS Belgrade 2 0 159 143 16 2. Limoges CSP 1 1 153 145 8 3. Lokomotiv Kuban Krasnodar 1 1 163 155 8 4. Tofas Bursa 1 1 164 164 0 5. Rytas Vilnius 1 1 153 168 -15 6. Umana Reyer Venice 0 2 126 143 -17 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 (edited) On 10/9/2019 at 1:03 PM, Poodle Care said: Posle 2 loše sezone pokupili smo ga kasno ispod cene i predstavlja onu klasičnu mali rizik moguća velika nagrada. Ne treba nam Art pre januara, do tada lagano. https://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/players/showplayer?pcode=003034&seasoncode=U2018#!U2018_TS Ma da bre, dečko se nije sastavio sa loptom, doduše ne znam mnogo igrača sa 14/8 prosekom u EC, ali dobrooo. @simply minds Rade Filipović mu je menadžer Edited October 10, 2019 by Liska Manjina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Kad je last cut u Amerikama, zna li neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 10, 2019 Author Share Posted October 10, 2019 Jedino mi nismo kompletirali tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Ima vremena, cekajte prvo da se udje u seriju poraza 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 U suštini, ako se razigraju ovi što se čekaju, onda nam ne fale igrači, možda jedna trojka.Ako ih ne dočekamo, onda treba centar, plej, trojka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 11, 2019 Author Share Posted October 11, 2019 Pa mislim da smo jedini tim u ABA i EC koji ima samo 6 igrača na spoljnim pozicijama. A biće tokom sezone sitnih povreda, prehlada, umora... Nama sigurno fali min taj 1 igrač, samo je pitanje za struku kakvog profila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts