realno *w Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 1700 parter... fakin Trento... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 golubarnik 700... umesto da se napuni arena i proslavi pool position, bice poluprazno totalno mozga bez Ostoja, sinko, 'de ce ti dusa? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 ma stvarno nisu normalni ako eventualno dodjemo do finala ima parter da bude 5 soma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 (edited) Pa meni je to top cena. Ucipite se za partizan. Sigurno najmanja cena u EC ovog kola.. Edited February 25, 2020 by Pavaroti Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 verovatno i najmanja kupovna moc ovog kola. i svakog kola. tako da, eto. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Polako sa tim kartama... Zvanično su odložene sve košarkaške utakmice u Italiji, ostaje da vidimo da li će Armani otići na gostovanje u Kaunas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Odlažu se utakmice zbog navijača. Ne verujem da će Trento voditi svoje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Preterase ga sa najjeftinijom od 700. Kapiram da klub mora da zaradjuje na kartama da bi preziveo, ali ovo je podosta za nase finansijske uslove. Da golubarnik bude 500 i vec je dosta bolje. To i jeste neka realna cena za EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Pregledah malopre format EK i ko se sa kim ukrsta do kraja i komšije imate velike, velike šanse da osvojite takmičenje. Unikaha je u velikom problemu sa povredama i vrlo lako može da kiksne protiv Huventuda. Tupan, Fernandez i Suarez vrv nece igrati tu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Nisam siguran, ali kao da mi je u glavi da su rekli da će karte za decu do 14 godina biti besplatne do kraja sezone. Samo nisam siguran je l' to rečeno za ABA ili za sve utakmice? Ako je rečeno uopšte, a mislim da jeste. Mislim, to već znači, pa čak i uz najjeftiniju kartu od 700 dinara je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 35 minutes ago, propolis said: Pregledah malopre format EK i ko se sa kim ukrsta do kraja i komšije imate velike, velike šanse da osvojite takmičenje. Unikaha je u velikom problemu sa povredama i vrlo lako može da kiksne protiv Huventuda. Tupan, Fernandez i Suarez vrv nece igrati tu utakmicu. Aj mrš. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Nije floskula, ali najteža utakmica će biti četvrtfinale gde mogu da dodje bas tvrd protivnik. Čini mi se da je Monako ipak "lakši" protivnik od Uniksa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Ocigledno je da lutaju sa cenom karata 700 kinti za trento a za virtus (znaci isto top16) 500 ?! Parter 1700 !! ?? !! Daj nemoj me je*ati Naravno da kupovinom sezonske ti treba da steknes odredjenu prednost u svakom smislu ali to ne znaci da sve ostale treba kao da kaznjavas "sto nisi kupio sezonsku", tim pre sto si prodao oko 4 soma sezonskih a dvorana u kojoj igras prima nesto vise od 18 hiljada ?! Onda se ljudi zale na cenu - onda ti dajes ajde evo za 200 kinti - onda se zale oni sto imaju sezonske "cekaj zasto sam ja davao 100e ako ce moci da se udje za 2e" - onda dizes cenu - onda se opet ljudi zale da je skupo... O svemu tome treba voditi racuna na pocetku sezone kad pocnu sa prodajom sezonskih, treba da uzmes neku kintu na njima ali treba ti i publika, ne mozes napuniti arenu samo sa sezoncima, znaci moras misliti i na cenu karata, opet ljudi treba da se naviknu da kupuju sezonske ali i one moraju da budu pristupacne a opet isplative... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Sve tačno ranzo, ali ajde da im damo malo fore - prva sezona u Areni, sa timom koji je konkurentniji nego godinama pre, otvorio nam se malo i taj EC, teško im je bilo da ni iz čega naprave konzistentnu cenovnu politiku. Naravno, to ih ne amnestira od brojnih nelogičnosti i gluposti, ali verovatno bi svako na njihovom mestu imao muku da posloži sve što si naveo. Sad su verovatno išli na to da zarade nakon tri odlične posete (Virtus, Budućnost i Darušafaka), prateće euforije, nekoliko nedelja bez domaće utakmice i osvojenog kupa. Usput i da procene koju cenu mogu da odrape za nastavak EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 dali ste se pasijim sinovima :i 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Tako oni misle, sad smo adrkavr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Ne znate vi sta je skupo, Terza stavio 100e za LS 🙂 Doduse zasluzeno izduvao zbog toga. Ako se gleda na opstu cenovnu moc jeste skupo, sve je skupo onda. Ali najjeftinija karta koliko sam skontao kosta manje od 6e, sto je skroz ok ako se uporedi sa cenom npr bioskopa ili pozorista ili nekog drugog kulturnog sadrzaja. Tesko da moze manje od toga a da klub bude u bilo kakvoj racunici. Ipak mora i klub nesto da zaradi, da se plate igraci i treneri, putovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 @21Barkley ma naravno, prva je sezona, neka nesnadjenost se moze i ocekivati no plasim se da u klubu nisu bas svesni svega ovoga tj da nece izvuci pouke ali ajde da vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Naravno, sačekaćemo pa ćemo videti. Do kraja ove sezone a i "sledeće". @Cavani, nije toliko stvar u ceni nego u tom lutanju i nelogičnostima, što je ranzo predstavio. Kažem, verovatno ispipavaju teren za 1/4f. Dokle mogu da idu a da tada poseta bude bar 14-15K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Zašto mislim da će nas ova Korona koštati praznih tribina u najodsudnijem momentu sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 27, 2020 Author Share Posted February 27, 2020 Ako se prekinu sva sportska takmičenja mi smo osvajači i EC i ABA i KLS. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 https://www.ekspres.net/vesti/klupski-igrac-aleksandar-papic-politicar-tajkun-i-sportski-radnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Lažu, pare su od majica i karata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Kakva divna gomila neistina, poluistina, nagađanja, insinuacija i fabrikovanih laži. Za ovo se moralo svojski potruditi, svaka čast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 On 2/26/2020 at 2:56 PM, propolis said: Nije floskula, ali najteža utakmica će biti četvrtfinale gde mogu da dodje bas tvrd protivnik. Čini mi se da je Monako ipak "lakši" protivnik od Uniksa. Monako ih već tukao u Rusiji, tako da ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts