Jump to content
Vox92.net Forum

21Barkley

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,402
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

21Barkley last won the day on January 17

21Barkley had the most liked content!

Community Reputation

2,419 Excellent

About 21Barkley

 • Rank
  Redovno zanovetalo foruma

Recent Profile Visitors

1,194 profile views
 1. Ajde nakači se na onaj prvi deo, da će da se zagubi. Ovo drugo je napisano više da pokrije sve opcije. Iskreno, skroz mi je ok cela priča, predlog je dat u pozitivnom tonu a ne kao neko teranje iz kafane.
 2. Drugari, bez zezanja mislim da bi bilo dobro da otvorite posebnu temu i dase prebace dosadašnji postovi i klipovi. Počela je da se razvija priča, šteta bi bilo da se pogube pesme i komentari ili da ponekad uguše neke druge stvari, rasprave i zezanja u kafani.
 3. Tvrdi obruči u Pioniru. Preneli one stare iz Arene.
 4. 21Barkley

  SRBI u NBA

  SAM PROTIV SVIH I - POBEDA! Sve je bilo SPREMNO ZA ŠOU u Nju Orleansu, a onda se Zajonu PRIKAZAO NIKOLA JOKIĆ!
 5. I Sadik je došao za 100 somića. Neće on niđe bar do jeseni. Sviđa mi se što za sad ne kupujemo na kilo ili "bombe", niti gomilamo tamo gde nam nije potrebno. Ako Matić uspe, super, a ako ne, nije bačena velika lova. Bedak zbog povrede Lutovca.
 6. Ako ne uspe, uvek možemo da napravimo podvarak od enemiksa.
 7. Biofriz i ja preporučujem. Nemoj da bataljuješ led, dobar je kao deo terapije za oporavak ligamenata. Masiraj ledom uvijenim u gazu nekoliko puta dnevno. Kao što riviera napisa iznad, do ponedeljka se parkiraj u krevet, a nije loše ni da odeš na sastanak uz pomoć štake, bez zezanja.
 8. Ova moja reče da joj je MM bolja od Wire, krv da padne zamalo.
 9. Moja draga ju je gledala i oduševila se. Po njoj odlično prikazuje kretanje celog društva u tom periodu. Ja sam pogledao par epizoda i nije me privukla ali ima šmek tog vremena.
 10. To je jedna od dve krajnosti u koje klinci obično upadnu kad dobiju šansu. Ili se useru max ili je svaka lopta njihova. Bolje da je ovo drugo, lakše se da iskontrolisati.
 11. Mislim da smo 16 puta raspravljali na ovu temu. Uz dužno poštovanje ukupnom broju pobeda prošle sezone (od kojih su većina bile protiv nikakvog donjeg doma tadašnjeg istoka), u onoj ovogodišnjoj seriji od 15-ak utakmica, u kojoj je bilo dosta pobeda i nekih finih skalpova, SAC je igrao najsmisleniju košarku u zadnje dve godine i zaista delovao kao tim a ne grupa divljaka. Zato sam podržavao Voltona i nikako se ne slažem da ga je trebalo šutnuti na početku. Očigledno je magija prestala, Volton se izgubio, tim se raspada, pa su zato promene nužne, ako uopšte postoji čarobnjak koji će to ponovo sklopiti. Žao mi je zato što tu ima finih igrača, deluje da se može sklopiti ok ekipica, iako bi PO verovatno opet ostao san, pošto će verovatno svi timovi ispod sedmog mesta konkurisati za poslednju kartu. Da li postoji šansa da neko od ozbiljnijih ekipa zagrize za trejd Belog?
 12. Gde si to video da ''sveta krava KKP'' ne sme ni da se pomene, kad se redovno prosipa žuč po upravi na KKP temi?
×
×
 • Create New...