Jump to content
Vox92.net Forum

21Barkley

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

21Barkley last won the day on March 5

21Barkley had the most liked content!

Community Reputation

3,011 Excellent

About 21Barkley

Recent Profile Visitors

1,452 profile views
 1. Pogrešio 12, 13, a 11 i 15 sam lupio i pogodio. Dakle 11/15.
 2. 21Barkley

  ABA liga

  Ja položio dva zaostala ispita iz prve godine - gradivo bilo smanjeno 30%. Ju-hu! Usput spremio i neke ispite iz druge za jun i jul.
 3. Na mocartu kažu da je rekao i ovo Pozdravljam.
 4. 21Barkley

  ABA liga

  Ih, koliko je tromesečja prošlo od početka...
 5. 21Barkley

  ABA liga

  Tromesečje je obično u novembru.
 6. 21Barkley

  ABA liga

  Valjda se konačna ocena zaključuje na osnovu ocena dobijenih tokom cele godine. 😀
 7. 21Barkley

  ABA liga

  Da se sve vrati u normalu (da može da se kreće, putuje, trenira, igra) za metar i po dana? Meni je to malo verovatno.
 8. 21Barkley

  ABA liga

  Da bi se igralo krajem juna igrači bi trebalo da počnu sa pripremama i redovnim treninzima bar mesec i po ranije, početkom maja. Plus bi trebalo igrati i neke pripremne utakmice. Koliko se to tebi čini realnim u ovom trenutku?
 9. 21Barkley

  ABA liga

  Mislim da se ne razumemo. Moja ideja je od početka slična ovom što je krzna izneo - da nastavak sezone počne u oktobru, eventualno u septembru, ako se ovo završi do npr. juna. Igra se mesec-dva, koliko treba, a od decembra-januara počne sezona 2020/21. Kada se bude videlo koliko je vremena na raspolaganju znaće se i koja je izvodljiva opcija za organizaciju kraja ove i načina igranja sledeće sezone. Igrači sad imaju neočekivano dodatno vreme da se oporave i odmore. Letnje aktivnosti su takođe otkazane, biće vremena i za dodatni odmor, pripreme i ulazak u takmičarsku formu. Naravno, ako ovo čudo potraje sve navedeno pada u vodu ili se dodatno odlaže. Nisam pravnik ali mi se čini da je opcija poništavanja cele sezone (crva nije ni bilo) prilično problematična. Tj, lakše je proglasiti da se sezone ne završavaju. Ako se poništi sezona to izaziva mnogo posledica: Kupio sam sezonsku/pojedinačnu utakmicu a ti mi kažeš da se nije ni igralo - vrati mi novac. Ako sam ti dao novac da nosiš moju marku opreme ili reklamu a to se nije ni desilo (jer je sve poništeno) onda ćeš da tu obavezu ispuniš u narednoj sezoni za dž ili ćeš da vratiš pare. Ako plaćaš deo plate igraču u zavisnosti od učinka, možeš da tražiš novac nazad jer učinka nije ni bilo. I još trista sličnih stvari i odnosa koji mogu da budu rezultat poništavanja.
 10. 21Barkley

  ABA liga

  Praviće se ugovori za novu sezonu, igraće se košarka i od jeseni, valjda. Jeste da je na prvi pogled šašavo da se sezona igra u jednom sastavu a kraj iste možda u potpuno drugom ali tako je kako je.
 11. Drakaris, promeni nik u mlada piletina.
 12. Osnovna razlika je u tome što se OI/EP igraju tokom leta, u formi turnira, pa je tu samo pitanje prebacivanja s jedne godine na drugu (uz sve ekonomsko-organizacione komplikacije). Klupske priče, ugovori sa igračima i prvenstva imaju mnogo više pitanja za rešiti, zbog čega je razumljivo da čekaju rasplet situacije sa koronom i odlažu donošenje odluke.
 13. Valjda je očigledna razlika između EP/OI s jedne strane i nacionalnih prvenstava/EL/EC/LŠ... s druge.
 14. Razgovor upućenijih ljudi na aktuelnu temu https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/sta-ce-biti-s-kosarkom-zbog-covid-19-udarni-talas-tek-dolazi-i-trajace-nekoliko-sezona-sledi-vreme-promena/353880
×
×
 • Create New...