realno *w Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Elem Pošto je Unikaha dobila, treba nam bilo kakva pobeda nad Trentom, pa da imamo prednost domaćeg terena dokle god smo u igri. Ako oni dobiju Huventud na strani, odlučuje koš razlika, a imamo +30 u odnosu na njih, trenutno. Idemo na poraženog iz duela Monako - Uniks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 10 minutes ago, realno *w said: Igra odbranu, ali u napadu pravi neverovatne gluposti. Bilo je puno igrača koj igraju odbranu, ali ne i napad, a koji su bili super korisni za svoje timove, ali ono što je, pre nego bilo pta drugo, krasilo te igrače - bili su svesni svojih limita. Rade ne odustaje od ideje da igra izolacije, šuta puno trojki, zove pikove iz kojih nikad ništa ne uradi... Previše je tu štete za ekipu, bukvalno poništi odbranu koju igra. Za početak da smanji malo doživljaj, pa će i neki napredak doći sam po sebi. Mislim da je njemu jako potrebno da uđe u utakmicu dobro, da mu uđe prva, druga lopta. Definitivno ume i može bolje, cenim da će mu krenuti šut, samo dase malo opusti. Da nađe balans između svojih želja i mogućnosti.#anabučević 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 21 minutes ago, realno *w said: Igra odbranu, ali u napadu pravi neverovatne gluposti. Bilo je puno igrača koj igraju odbranu, ali ne i napad, a koji su bili super korisni za svoje timove, ali ono što je, pre nego bilo pta drugo, krasilo te igrače - bili su svesni svojih limita. Rade ne odustaje od ideje da igra izolacije, šuta puno trojki, zove pikove iz kojih nikad ništa ne uradi... Previše je tu štete za ekipu, bukvalno poništi odbranu koju igra. Za početak da smanji malo doživljaj, pa će i neki napredak doći sam po sebi. Slazem se. Ali takvi igraci obicno i nemaju napadacki potencijal, odnosno dovoljno talenta. Ovaj decko moze da bude i napadacka zver, to je sigurno. Da li mu treba vise rada van redovnog treninga, psihijatar ili nesto trece, ne znam, ali mu pljuvacina po medijima nece pomoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) bravo komsije uh, odavno mi neka vasa pobeda nije sladje pala, samo zbog protivnicke ekipe i njihovog trenera jer su neprestano skakali, kmecali i padali u fras zbog najociglednijih odluka u korist Partizana Edited February 5, 2020 by SunZero 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) A sad na miru da pogledam. Edited February 5, 2020 by lord_slawe_ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Sta se desilo sa Gordicem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Sad kad su se malo slegle strasti ( mada i dalje ne mogu da verujem) da izjavim za dnevnik da sam preponosan na ovu ekipu i na to sta je Trinkijeri napravio. I ne samo zbog pobede, nego zbog zelje i borba bre pristupa. Moram priznati da sam nakon +15 i povrede Gorde psovao Trinkija u sebi, pre svega zbog mrcvarenja igraca u tekmi u ponedeljak koja nam je bila totalno nebitna, ali na kraju tekme smo pokazi srce i m*da, pokazali smo da se ne predajemo i na kraju smo bili nagradjeni za to. 7 (ili 5) pobeda kod kuce nas dele od Evrolige sto bi bio fantastican uspeh. Pored svih pogresnih procena (Pejners, Parahuski) mora se priznati da je ovo dosta skroman tim kvalitetom i da smo dovodili igrace iz druge Italijanske lige, iz Sasarija, iz Hapoel Holona i da nijedan od tih igraca nije dosao sa nekim posebnim imenom. iskustvom i karijerom. Ipak, Trinki je napravio kompaktnu celinu, igraci ginu jedni za druge i hvala mu sto nas je vratio pomalo u Duletovo doba (makar sto se tice pristupa). Uzivajmo do kraja sezone i neka bude borba neprestana! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 3 hours ago, zoe Bg said: Bas je lepo. Ali nije uvek lako 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Divno (crno) belo zimsko jutro!Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Četvrtfinale će nam biti teže od eventualnog polufinala. Samo da se Gordić vrati do marta. Đorđeviću i Teodosiću želim da se izvuku iz ove situacije i da se vidimo u finalu. Teo je pokazao da bi bio tata i u Evroligi, mogli smo u razmaku od dva dana da vidimo razliku u klasi njega i Lorenca Brauna koji je među najboljim plejevima EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ne silazi mi osmjeh s lica ni jutros. [emoji846] Ali nije uvek lako Nije nikad lako, ali je ponekad i lepo. [emoji18] 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Monako je ipak jači tako da polako može da počne skautiranje Uniksa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 hour ago, ChrisJudd said: Samo da se Gordić vrati do marta. I Reding bogami! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 10 hours ago, Ne sam Safete said: Da kvotujem čisto da se ponavlja, bravo Rade ali Mozli koji prati sve to spreman da prukuca....Osigurac je njegovo drugo ime! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 10 hours ago, Ne sam Safete said: Gordic koji govori Trinkiju kako ne bismo pobedili da je ostao citav Tegi je mogao da isece deo gde se svadja sa redarima oko toga gde mu je akreditacija, koga briga sto je on bezobrazan. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 Ajmo jedno nepopularno glasanje, EC ili ABA?Znam, znam, najbolje osvojiti oba, uz kup, ali jedno nosi bar za trunku veću težinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Kup 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 13 minutes ago, Cooper said: Ajmo jedno nepopularno glasanje, EC ili ABA? Znam, znam, najbolje osvojiti oba, uz kup, ali jedno nosi bar za trunku veću težinu. Pricamo o osvajanju? Teoretski ako moramo da biramo sta osvajamo, ja biram EC 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 ABA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 22 minutes ago, Cooper said: Ajmo jedno nepopularno glasanje, EC ili ABA? Znam, znam, najbolje osvojiti oba, uz kup, ali jedno nosi bar za trunku veću težinu. 16 minutes ago, Sector said: Kup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Tripla kruna. Pali se mašina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 11 hours ago, Ne sam Safete said: neko da javi tegeltiji da prestane da progoni mozlijevo dete, imace klinac traume. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 2 minutes ago, Jakob Aman said: Tripla kruna. Pali se mašina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts