Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, leki bg said:

Nece Vlado biti novi trener Partizana, mada u EC ce vas izgledati predvoditi njegov zemljak (as per source).

Radonja toliko ne voli nebojsu?

• Ha-ha 1
Posted

Viđeni Lončar i Radonjić oko pola 7.
Ne znam šta da mislim.

Iskreno se nadam da će Trinki da potpiše na još jednu sezonu, nama treba trener na minimum 2 sezone.

• Like 1
Posted

Će da bidne snimljen dokumentarac o današnjoj konferenciji?

Tipa Last dance, kao Ostoja kaže ja sam bio za Evrokup ali morali smo u LŠ  i onda kao Trinkijeri to gleda na tabletu i vrti glavom, vafankulo.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 20
Posted

Ocekujem da oko 13h informer pusti buvu da kao Trinki ima ugovor tezak pola cigle i da nije opravdao toliki novac i da bi za KKP bilo najbolje da stvara domace trenere kao nekada Duleta, Zeljka...

Posted

Nema logike da KKP izabere FIBA CL.

Jeste finansijski isplativije ali ovako okrnjen EC je velika prilika da se udje u finale i izbori EL. Cak i trofej ima po meni i dalje vecu tezinu od FIBA CL trofeja. 

• Like 9
Posted

FIBA LS ce Ostoja odabrati samo ako zeli da izbegne svoje "predizborno obecanje" o Parizanu u EL. 

Mislim da Partizan ne bi nista dobio odlaskom u LS, sto sa druge strane ne bi izgubio (pa jos i vise). EC ce biti laksi nego ove godine jer ocekujem da ce jos legitimnih EC klubova precu u LS pa ce verujem imati i veci procenat pobeda i dogurati daleko, kao sto je bilo izvesno i ove godine. Za ABA cemo tek videti kad se posloze sastavi, ali ako se nastavi sa ovim radom ne vidim da ce biti problema za borbu za titulu a kamoli playoff - ok tu su uvek Zvezda, Buducnost, videcemo sta ce uraditi Cedevita a Mornar je nikada jaci... ali PlayOff se ne sme dovoditi u pitanje. 

Rano je preci u FIBA LS, dok se jos Djordi drzi... mozda za jedno 2-3 godine, zavisno od razvoja situacije, koliko FIBA izlobira i da li ce uspeti da privoli nekog od A licenciranih EL timova - e tad pocinje raspad Djordijevog sistema. 

Posted
Će da bidne snimljen dokumentarac o današnjoj konferenciji?
Tipa Last dance, kao Ostoja kaže ja sam bio za Evrokup ali morali smo u LŠ  i onda kao Trinkijeri to gleda na tabletu i vrti glavom, vafankulo.

Nasmeja me u ova teška vremena, hvala ti.
  • Like 1
Posted

Mislim da ce da ostanu u Evrokupu, ali da ce veci deo konferencije biti izrazavanje dubokog razocaranja razvojem dogadjaja, kuknjava za zlom sudbinom i proklinjanje nebeske nepravde.

Sta ti mislis?

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Радио Београд први програм, петнест часова пет минута почиње ванредна емисија време спорта и разоноде. Укључујемо дописника са конференције за штампу КК Партизан... 

Posted
1 minute ago, suptil said:

Радио Београд први програм, петнест часова пет минута почиње ванредна емисија време спорта и разоноде. Укључујемо дописника са конференције за штампу КК Партизан... 

Milojko, pocelo je, a ti jos sedis u Maderi?

Posted (edited)
2 minutes ago, Kronostime said:

Milojko, pocelo je, a ti jos sedis u Maderi?

Репортери без граница су на лицу места, они који су ограничени вињаком у Мадери нека не сметају 😄

Edited by suptil
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, suptil said:

Репортери без граница су на лицу места, они који су ограничени вињаком у Мадери нека не сметају 😄

GNY58V3.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...