MC Thunder 2 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 12 minutes ago, leki bg said: Nece Vlado biti novi trener Partizana, mada u EC ce vas izgledati predvoditi njegov zemljak (as per source). Radonja toliko ne voli nebojsu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Viđeni Lončar i Radonjić oko pola 7.Ne znam šta da mislim.Iskreno se nadam da će Trinki da potpiše na još jednu sezonu, nama treba trener na minimum 2 sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 hour ago, Cooper said: Viđeni Lončar i Radonjić oko pola 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Će da bidne snimljen dokumentarac o današnjoj konferenciji? Tipa Last dance, kao Ostoja kaže ja sam bio za Evrokup ali morali smo u LŠ i onda kao Trinkijeri to gleda na tabletu i vrti glavom, vafankulo. 6 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 Ocekujem da oko 13h informer pusti buvu da kao Trinki ima ugovor tezak pola cigle i da nije opravdao toliki novac i da bi za KKP bilo najbolje da stvara domace trenere kao nekada Duleta, Zeljka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/a333330-Partizanova-konacna-odluka-15h-Sport-Klub.html Ima prenos na SK :) Hocete da bacimo neku opkladu, cisto reda radi, mada mislim da je svima jasno sta su "odlucili"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Ali kakva dramatizacija.. The decision jbt. PR na nivou, svi pričaju o Partizanu. Ostoja mag. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Nema logike da KKP izabere FIBA CL. Jeste finansijski isplativije ali ovako okrnjen EC je velika prilika da se udje u finale i izbori EL. Cak i trofej ima po meni i dalje vecu tezinu od FIBA CL trofeja. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Potpuno je svejedno šta smo odabrali. Najebaćemo u svakom slučaju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 FIBA LS ce Ostoja odabrati samo ako zeli da izbegne svoje "predizborno obecanje" o Parizanu u EL. Mislim da Partizan ne bi nista dobio odlaskom u LS, sto sa druge strane ne bi izgubio (pa jos i vise). EC ce biti laksi nego ove godine jer ocekujem da ce jos legitimnih EC klubova precu u LS pa ce verujem imati i veci procenat pobeda i dogurati daleko, kao sto je bilo izvesno i ove godine. Za ABA cemo tek videti kad se posloze sastavi, ali ako se nastavi sa ovim radom ne vidim da ce biti problema za borbu za titulu a kamoli playoff - ok tu su uvek Zvezda, Buducnost, videcemo sta ce uraditi Cedevita a Mornar je nikada jaci... ali PlayOff se ne sme dovoditi u pitanje. Rano je preci u FIBA LS, dok se jos Djordi drzi... mozda za jedno 2-3 godine, zavisno od razvoja situacije, koliko FIBA izlobira i da li ce uspeti da privoli nekog od A licenciranih EL timova - e tad pocinje raspad Djordijevog sistema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Će da bidne snimljen dokumentarac o današnjoj konferenciji? Tipa Last dance, kao Ostoja kaže ja sam bio za Evrokup ali morali smo u LŠ i onda kao Trinkijeri to gleda na tabletu i vrti glavom, vafankulo. Nasmeja me u ova teška vremena, hvala ti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 (edited) 1 hour ago, Laki John Terry said: http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/a333330-Partizanova-konacna-odluka-15h-Sport-Klub.html Ima prenos na SK 🙂 Hocete da bacimo neku opkladu, cisto reda radi, mada mislim da je svima jasno sta su "odlucili"? Aj 🙂 Edited June 5, 2020 by leki bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Mislim da ce da ostanu u Evrokupu, ali da ce veci deo konferencije biti izrazavanje dubokog razocaranja razvojem dogadjaja, kuknjava za zlom sudbinom i proklinjanje nebeske nepravde. Sta ti mislis? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Očekujte neočekivano - da ćemo da odbijemo da igramo sva takmičenja. 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 (edited) Mozak kaze EC, realnost kaze fiba CL. Srce je vec u EL 😁 Edited June 5, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 EL smo vec osvojili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Biće ovo najgledanija konfa još od Obradovićeve 2005. [emoji3] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 15 minutes ago, Son_of_a_gun said: Biće ovo najgledanija konfa još od Obradovićeve 2005. khm khm Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Радио Београд први програм, петнест часова пет минута почиње ванредна емисија време спорта и разоноде. Укључујемо дописника са конференције за штампу КК Партизан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 1 minute ago, suptil said: Радио Београд први програм, петнест часова пет минута почиње ванредна емисија време спорта и разоноде. Укључујемо дописника са конференције за штампу КК Партизан... Milojko, pocelo je, a ti jos sedis u Maderi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Evrokup Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 (edited) 2 minutes ago, Kronostime said: Milojko, pocelo je, a ti jos sedis u Maderi? Репортери без граница су на лицу места, они који су ограничени вињаком у Мадери нека не сметају 😄 Edited June 5, 2020 by suptil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 2 minutes ago, suptil said: Репортери без граница су на лицу места, они који су ограничени вињаком у Мадери нека не сметају 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts