Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Nije mi jasno šta je sa Redingom. Vidim da je juče nosio neko medicinsko pomagalo da mu drži ruku. Zar on beše nije povredio grudni mišić? 
Nemam veze sa medicinom, pa je jedino što mi pada na pamet da je to uzrok, a da su posledice neki problemi sa ramenom, rukom, šta ga znam.

Niko ne odgovori na pitanje u vezi sa Jaramazovim ugovorom, tako da ću morati da pitam preCednika kad bude opet primao građane u 5 ujutru.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Jakob Aman said:

Nisam gledao. Angola?

 

Nako...

 

 

Ušle su mu te trojke, na koje definitivno ne možemo dugoročno da računamo. Iz aviona se vidi da je novi, "pliva" i u odbrani i u napadu, ali posebno u odbrani. Logično, 1 na 1 odbrana ok, ali u timskoj ispada jer očigledno ne zna sve kretnje. 

 

Ali ok, kad se podvuče crta, 16+7, najbolji indeks u ekipi, među boljim -/+...

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, realno *w said:

Kako je ovo krenulo, mislim da smo se sa džabe borili za prednost domaćeg terena u svim takmičenjima...

Sve je moguće, nastavlja da se širi, još bar jedan novi slučaj je potvrđen, pored postojećih pet. Kolika je sposobnost ove države da se izbori sa nečim ovakvim.. Videćemo.

 

Što se tekme tiče, Mc solidne brojke ali najlošiji ±. Thomas ni u ovakvoj utakmici nije uspeo ništa da uradi. Možda da probamo da ga prebacimo iz Beograda na vodi u blokove?

Link to comment
Share on other sites

E pa drugari moji, mislim da je to bilo to što se tiče gledanja uživo ove sezone. Vidjećemo kako će se razvijati situacija nadalje ali prazne tribine su izvjesne. Dobra strana u svemu ovom, ako postoji uopšte, je što smo prvi u oba takmičenj koja nešto znače, pa ako dođe do prekida postoji dobra vjerovatnoća da nam se titule dodijele za zelenim stolom. Naravno da to niko od nas ne želi ali situacija je krajnje ozbiljna i naredni dani će pokazati koliko. Ne zavisi ništa od nas a ni od organizatora takmičenja. Možda bi najbolje bilo sad otići u šoping u Italiju malo da se opustimo dok ne prođe ova epidemija najsmješnijeg virusa u istoriji.

Link to comment
Share on other sites

MIslim da je to-to što se tiče gledanja košarke uopšte ove sezone, a i ne samo košarke. Ne verujem da će biti moguće održati bilo koje evro takmičenje do kraja, pošto države sve više ograničavaju kretanje, pa već dolazi do situacija da je nemoguće odigrati pojedine mečeve. 

 

Meni je verovatnije da se neće proglašavati pobednici ove sezone, ali da će se smišljati kreativni načini da se postave osnove za narednu sezonu (ko ulazi i ispada i slično), što i jeste posao saveza i udruženja. Eventualno, ako se ovo smiri za mesec-dva, odigraće se neki ubrzani PO ili verovatnije F4/F8 u raznim ligama i ćao-zdravo.

Link to comment
Share on other sites

U najgorem slučaju će se odložiti.
UEFA već razmatra odlaganje evropskog prvenstva kako bi se lige i evropska klupska takmičenja završila do leta.

Bilo bi idealno da se odloži do maja kako bi se Reding oporavio.

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...