Luchifer89 Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Znači kazandžije u kvoteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Dobismo sa sve Bircom. Treba to umeti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Ima li bilo kakvih vijesti za Reddinga, makar i tračeva, ovo je nevjerovatno da ni od novinara niko ništa ne pita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Dosla sam u fazu da se nerviram sto se ne nerviram 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 4, 2020 Author Share Posted March 4, 2020 8 5 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 - Birča, kako si? - E'o, borba. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Mozda je prerano, ali treba ipak razmisljati unapred - pozvati Jocka, pitati ga za zdravlje i za Fordov broj telefona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partizan_ Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Da li 100% oba finalista EvroKupa sledece sezone igraju EL ili u odredjenoj sitaciji ide samo osvajac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Ako neko od proslogodisnjih finalista, koji sad igraju el udje u top8 on zadrzava svoje mesto u el i sledece godine, u tom slucaju samo osvajac ek igrace el Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Idemo u Kazan, znamo iz čije je to kuhinje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 A brat Jankela sto proizvodi poor man's Jokic brojke? Sprda se sa nejači. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Šta je sa Radetom? Ako se ne varam, ove sezone se uopšte nije povređivao. Tj. sad vidim u vestima da jeste na Superkupu. Sinoć vidim 12 imena na semaforu, nema Radeta, reko' opa, popio vaspitnu. Kad ono Tomasa dva puta upisali. Zato mu je Raša preuzeo sva ovlašćenja i izdivljao za sve pare. Ako će se tako vratiti neka ga. Izgleda da se to radilo sa namerom. Em ga Trinki nije vadio iz igre, em se očigledno sve igralo za njega. Stvarno ga je bilo na skoku i kreirao je sebi poziciju baš onako kako je na početku sezone radio. Izrudari on to nekako, čak i loše izgleda, ali da. Još da mu je ušla 1, 2 više bilo bi super, ovako je izgledalo kao da malo više siluje. Dva puta je i lepo asistirao, nakon što je navukao igrača. Mogao bi češće to da radi. Uroš odličan. Kako je lagano preveo nekoliko puta. Što bi rekli treneri sa dignutom glavom, bez gledanja u loptu. Pominjali ste već kako pripaljuje "bez razmišljanja", ali evo sad i tom kontrolom lopte pokazuje veliko samopouzdanje. Bilo ga i za 2, i za 3, koji skok, asistencija. Bravo! Jedino ono povlačenje koša, mislim da bi lopta ušla. Baš je bio klinački potez. I opet: Jaramaz, Jaramaz, Partizane Jaramaz! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 5, 2020 Author Share Posted March 5, 2020 U vezi Radeta na yt kanalu kluba imaš kzš i odgovor Andree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Birča dočekao da mu skandiraju iz sprdnje. Reprezentativac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Nije prvi put da mu skandiraju... + je sto smo dobili iako Markus, Volden i Gorda nisu odigrali najbolje partije. Bez obzira na sve, nekako sam najmirniji kada je Volden u igri. Lose je jer se opet smaramo 15ak dana cekajuci ozbiljnu tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Mi se smaramo ali će našima koristiti vreme za trening i odmor onih koji će kasnije morati najviše da povuku. Taman da se Rade oporavi a Gorda uđe u formu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Istina moj dobri Barkli, sta cu kad sam sebican 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Bas smo nekako borba bre partizanska ekipa. Jedino Birca smeta, jedino Cakarevica mogu manje da trpim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 I Birča se bori. Sa samim sobom. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Od 4 ekipe iz naše prve grupe, 3 je prošlo dalje, 2 su bile prve u top 16 grupi. Jedino Ritas, a i oni su bili na pobedu od prolaska. Ovo juče je bilo dobro. Dobro u smislu da sam gledao tekmu i razmišjao kako ne igramo ništa posebno, a onda se tekma završi i skontaš da smo u laganom ritmu dali 90 poena, imali 27 asistencija, 122 indeks, te pobedili 16 razlike protivnika koji je imao najbolje šutersko veče ovosezonskog Evrokupa. Ona "minijatura" Briče i Jankovića... priceless 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 3 hours ago, uvrnuto said: Šta je sa Radetom? Ako se ne varam, ove sezone se uopšte nije povređivao. Tj. sad vidim u vestima da jeste na Superkupu. Sinoć vidim 12 imena na semaforu, nema Radeta, reko' opa, popio vaspitnu. Kad ono Tomasa dva puta upisali. Zato mu je Raša preuzeo sva ovlašćenja i izdivljao za sve pare. Ako će se tako vratiti neka ga. Izgleda da se to radilo sa namerom. Em ga Trinki nije vadio iz igre, em se očigledno sve igralo za njega. Stvarno ga je bilo na skoku i kreirao je sebi poziciju baš onako kako je na početku sezone radio. Izrudari on to nekako, čak i loše izgleda, ali da. Još da mu je ušla 1, 2 više bilo bi super, ovako je izgledalo kao da malo više siluje. Dva puta je i lepo asistirao, nakon što je navukao igrača. Mogao bi češće to da radi. Uroš odličan. Kako je lagano preveo nekoliko puta. Što bi rekli treneri sa dignutom glavom, bez gledanja u loptu. Pominjali ste već kako pripaljuje "bez razmišljanja", ali evo sad i tom kontrolom lopte pokazuje veliko samopouzdanje. Bilo ga i za 2, i za 3, koji skok, asistencija. Bravo! Jedino ono povlačenje koša, mislim da bi lopta ušla. Baš je bio klinački potez. I opet: Jaramaz, Jaramaz, Partizane Jaramaz! Nikakav gubitak Trifunović umesto Zagorca, pre svega što mali zna koja mu je mera i ne izlazi iz opanaka za razliku od Radeta koji stalno to pokušava ali mu nikako ne uspeva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 20 i kusur izgubljenih lopti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 1 hour ago, AgroLaki said: Bas smo nekako borba bre partizanska ekipa. Jedino Birca smeta, jedino Cakarevica mogu manje da trpim... Pa i Bircha je u partizanskom modu, ako ga poredimo sa Birchom od prije godinu dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 59 minutes ago, Ne sam Safete said: Pa i Bircha je u partizanskom modu, ako ga poredimo sa Birchom od prije godinu dana. Motivise ekipu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts