Tunji Awojobi Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Long time lurker, first time poster. Nisam mogao da izdržim, a da se ne upišem ovog puta. Cela situacija previše podseća na ovaj meme. Samo neko treba da nalepi prave glave na pravo mesto. Čovke vodi sastanak, Gavrilo predlaže centra, Šakota beka, a Tomić leti kroz prozor. 🙂 via Imgflip Meme Generator 22 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 9 minutes ago, uini said: zašto je odvratniji od prethodna 2-3 tima u kojima je štime igrao? samo me interesuje fenomenološki Zbog Felipea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 7 minutes ago, Markoss said: Zbog Felipea. ovako ja kontam štimeta i zvezdu u njegovom životu Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 A ovo je vec okruzenje poznato Covicu. Napadi na igrace iz licne netrpeljivosti, bez posebne osnove. Taman mu to i treba, da se kriticari sami deplasiraju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado75 Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Ovo je liga......mislim na ABU....... kad igras Evroligu a u ABA ligi zauzimas 6-7 mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Ne treba raditi ono sto propali politicar zeli, da prestanemo dolaziti, jer bi tako priznali poraz, vec moramo dolaziti u sto vecem broju i zvizdati kevinom panteru. Nek i sezona ode u tri lepe, ali ne smemo stati dok porodicu Covic ne oteramo! Mnogo su se zaigrali. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 ali kevinom panteru.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Dobrodošlica Štimcu i Punteru, sad su naši i moramo ih ljuljati ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Sve sve ali ici u Kazanj 😞 http://kkcrvenazvezda.rs/2019/12/24/bodrite-crvenu-zvezdu-u-kazanju/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 (edited) 1 hour ago, Død said: Mogli bismo da napravimo tim od igraca koje ne volimo iz ove dekade. ( : Svaki igrac sme samo jednom (da ne bude 12 veprova u timu) PG - Filip Covic, Bojan Popovic SG - James Feldeine, Andreja MIlutinovic SF - Marko Keselj, Morris Almond PF - Boris Savovic, Milko Bjelica, Marko Tejic C - Vladimir Stimac, Predrag Samardzijski, Elton Brown Kapiten Vladimir Stimac, MVP Filip Covic Generalno je dosta ostrija konkurencija na 4 i 5, ali opet backcourt ima Ficu da pravi ravnotezu Edited December 24, 2019 by threepwood 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 8 minutes ago, Filbi said: Sve sve ali ici u Kazanj 😞 http://kkcrvenazvezda.rs/2019/12/24/bodrite-crvenu-zvezdu-u-kazanju/ Hoce gazda sa navijacima da podeli troskove charter leta, ali malo se preracunao. Dati 350e da bi gledao kevinog pantera moze samo budala Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 3 minutes ago, threepwood said: PG - Filip Covic, Bojan Popovic SG - James Feldeine, Andreja MIlutinovic SF - Marko Keselj, Morris Almond PF - Boris Savovic, Milko Bjelica, Marko Tejic C - Vladimir Stimac, Predrag Samardzijski, Elton Brown Kapiten Vladimir Stimac, MVP Filip Covic Generalno je dosta ostrija konkurencija na 4 i 5, ali opet backcourt ima Ficu da pravi ravnotezu A Lipovij, Mekel, Sepa, P.Popovic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 1 hour ago, Død said: Mogli bismo da napravimo tim od igraca koje ne volimo iz ove dekade. ( : Svaki igrac sme samo jednom (da ne bude 12 veprova u timu) Najbolji Plejmejker Izraelska Prevara Cvele Cvetkovic Lebranko Hames Delfin Batocinac Jebeni Keselj Dabl-Dabl Masina Nemoj Pope Da Me Zajebavas Debeli MVP Turske Makedonsko Drvo Zicer U Podgorici 8 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 buckasti Grk Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Ih, pa da Lesor. Zasto ne i kAntic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 1 minute ago, laki pepe said: A Lipovij, Mekel, Sepa, P.Popovic? Pa nije lista najgorih, nego onih koje sam najmanje voleo. Lipovija mi je bilo zao, Mekel mi nije isao na zivce kao vecini, Sepu sam izbrisao iz memorije, a Petar me je makar zabavljao ponekad sa svojim psiho facama. Realno i Branko zasluzuje jedno jako mesto na mojoj listi, ali nisam ga stavio zbog starih zasluga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Nikola "prangija" Lepojevic. Vujadin Subotić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 (edited) Lazic i Bjelica najodvratniji igraci. I nesretni Mirko Kovac. Filip nije igrac Edited December 24, 2019 by Zizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 (edited) Meni su Stimac i Covic kategorija za sebe bukvalno. Jedino Milko mozda moze u istu recenicu sa njima. Edited December 24, 2019 by threepwood 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 (edited) 19 minutes ago, Filbi said: Sve sve ali ici u Kazanj 😞 http://kkcrvenazvezda.rs/2019/12/24/bodrite-crvenu-zvezdu-u-kazanju/ taj kazanj nikad necu zaboraviti. simon brani zadnji napad lengforda, mi na forumu pizdimo sto ga nije usmeravo ka kosu. ali za dva dana je vec nova utakmica, cini mi se sa broseom koju dobijamo i ulazimo u onu seriju ludog decembra i jos ludjeg januara. uz sve titule bilo je mnogo radosti, ali ta dva meseca su mi najlepsi i najposebniji period kk-a. Edited December 24, 2019 by kalistenika u rutini 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 1 minute ago, threepwood said: Meni su Stimac i Covic kategorija za sebe bukvalno. Jedino Milko mozda moze u istu recenicu sa njima. Meni oni uopste ne mogu da budu ista kategorija... Stimac i Milko imaju zavidne karijere, pa sta god neki mislili o njima, mogu nekome da se svidjaju ili ne, njihova biografija sve govori. Tako da nije u redu stavljati ih u isti kos sa doticnim! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 4 minutes ago, threepwood said: Meni su Stimac i Covic kategorija za sebe bukvalno. Jedino Milko mozda moze u istu recenicu sa njima. Kao sto napisah pre neki dan. Samo fali debilko i da kolica vma stalno budu pored mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Rajana Tompsona ste svi zaboravili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 najgorih 12 Covic,Mekel LipovijAlmond Keselj,Milutinovic Bjelica,Kantic,Subotic Stimac,Lesor i Pedja Samar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 30 minutes ago, Filbi said: Sve sve ali ici u Kazanj 😞 http://kkcrvenazvezda.rs/2019/12/24/bodrite-crvenu-zvezdu-u-kazanju/ Treba zvizdati zdepastom dripcu i u Kazanu, ne samo u Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts