Jump to content

vlado75

Član foruma
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vlado75

  1. Dusko Ivanovic mi se cini da je odavno izgubio konce. Najgore od svega je sto sa njegovom ostavkom Radonja bi postao opet trener Zvezde. I onda opet dovodjenje nekih ciglara. Kampacu svaka cast. Ono sto najvise nervira je brdo plejeva koji neumeju da prevedu loptu. Vildoza i Ivanovic svaku utakmicu na prevodjenju izgube bar po loptu.
  2. Posle vecerasnje utakmice Duskova ostavka bi bila normalno resenje. Ajde Nedovic se mozda i povredio,ali sto mu presede Dobric nije mi jasno. Nikola Ivanovic mu odigra maestralno a nikako da ga izvede.
  3. Na igri se nista neradi. Pogotovu onoj u napadu. Cak i pominjani pik Kampaca i Mitrovica. Forsiraju se centi da igraju 1 na 1. Ili se pravi prostor Markovicu da sutne trojku. A on je najgori suter od svih.
  4. Jedna velika rekonstrukcija tima mora da usledi. Bekova pun k....Centara nema. Ostaje mi zal za Lesorom.. Kakav god koeficijent ineligencije imao ,redak je broj igraca koji oce da se rvaju pod obrucima. Isto tako zal i za Avramovicem..... Domaci igrac ,napaljenik nece bas da mrsomudi ...oce da sutne. Bekovska trojka Partizana igra u oba smera... Vildoza odbrana nikakva. Pored toga odbrana nikakva. Najvise boli konstantno po utakmici gubljenje lopti po prevodjenju. Lendri Noka smo trebali da placamo milione. Ovako na sest bekova ocekujemo dogodine Teodosica.
  5. Sa utakmice protiv Reala... Utakmica se prelomila kad je Kuzmic izasao da odmori a pri jos egal rezultatu.... Za to vreve Tavarez nije izlazio iz igre... To mi je malo neshvatljivo.... Mimo toga ona niska petorka bez ijednog poentera... Nedovic a i Dobric ma koliko van forme u tom momentu ostaju na klipi.... Nista drugo nije moglo ni da se ocekuje.
  6. Petrusev zlata vredan. Ono sto najvise brine je igra Dobrica.. Onaj zadnji minut i dva olaka ulaza pored njega. Ako se i on primakne formi makar nalik na proslu godinu ko zna de su nam granice.
  7. Petrusev decko zlata vredan.... Za svoje godine decko igra iskusnije od svih vetrana sto ima u ekipi. Bez obzira da li Vildoza ili bilo ko drugi .... Zvezda ce zaviti od toga da li ce Nedovic ostati nepovredjen.
  8. Pohvale za igre Petruseva.... Kad bi mogli da ga zadrzimo jos neku godinu... Iza njega bi bilo dobro za neki dalji razvoj.
  9. Jos jedna utakmica lose otvorena. Petrusev sve bolji i bolji....valjao bi kao dugorocnije resenje ,mislim da je sa ugovorom samo na godinu dana. Vildoza sut mu je najaca strana....ali kad krene na polaganje mali procenat ima iskoriscenih napada. Mozda Kampazo i dodje ali nam fali igrac pod kosevima.
  10. Trebali smo Lesora da potpisemo kad nam je nudjen... Retko koji igrac voli da se gura i igra u reketu. Naucio i slobodna bacanja da sutira.... Uz to moze da igra 40 minuta bez izmene .
  11. Sto se tice Kataia.... Trener nehtede ili nesmede da ga izbaci pri kraju utakmice... A Katai ruke na kolenima bori se za vazduh. Bese i u opsajdu bas zbog toga.
  12. Srnic pravi penal protiv Glazgova, Makabija ,Monaka.....svi su bili bez potrbe..... Katai penzija.Svi oni koji pricaju o majstoru ili novoj Zvezdinoj zvezdi,to nema pojma, Igrace koji su jaci i brzi od njega nema sanse da predribla.... A takvi su svi igraci u Ligi Sampiona. On je igrac za superligu....Protiv Pazara moze opet da bude majstor. Kanga preslab....neznam kako sudije i nasedaju pa mu sviraju faulove.... Brdo pogresnih pasova....godinama iste greske. Kombinuje se ispred sesnaesterca ,gubimo loptu i odma protivnik u sansi. Nisam video juce da smo i zeleli pobedu.... Oslonicemo se kao i uvek da neko drugi odradi posao za nas.
  13. Bolje da protim Monaka igramo sa timom koji je poceo prvenstvo... Znaci i Kanga i Kangva .....pa kud puklo da puklo. Koliko su losi tako u odbrani u napadu ce drzat neku vagu. Ovako ce trazit igru non stop i zadnje mesto u Ligi Evrope nam je zagarantovano.
  14. Prezive Stankovic..... Malo se pricutalo po novinama ...niko ga ne pominje ....bice on trener i dalje Katai i Ivanic preslabi....Za svaki ozbiljan fudbal de treba i da se trci Zamislite igraca u Engleskoj ligi de posle 20 metara sprinta igrac cucne i bori se za vazduh. Katai moze da bude majstor fudbala samo u Superligi.
  15. Stankovic majstorski... Dal je mislio sa ovom ekipom iz drugog poluvremena nesto da napravi. Katai i Ivanic kao penzioneri.
  16. Sanogo mora biti u prvoj postavi.... E sad sa Kangvom mislim da mnogo brze igramo. Cak i kornere treba da izvodi on ,ume opasno da centrira.... Kanga nekako u duelima ostaje na zamlji.....Ono sto mu ovde sviraju u Evropi nece.
  17. Sto se mene tice za Kalinicem nebi da zalim. Kad oce on igra ....Ali drugi deo sezone mu je bio ocajan. Veliki potrosac lopti,uz to vise obraca paznju na nekakvo glumatanje i trazenje faulova.. Mnogo me nervirao. Nedovica sam uvek mnogo cenio kao igraca....dace bog da se sacuva od povreda. Radonjicu svaka cast ali sa ekipama kako bira igrace mora da se nadje i neki skorer.......
  18. Ispade da nama pre treba plej nego centar. Velika neorganizovanost i glupiranje u napadu . Wolters stvarno u zadnje vreme ninasta nelici. Kalinic ne da me nervira.......dal je jednostavno smotan il voli da izvodi cirkus sa svijim potezima....jos i tehnicke de ga trener neizvidi iz igre. Znam da Radonja preferira odbranu ....tako bira i igrace . Al brate nek nadje jednog skorera ovako ninasta nelici......... Kao da si okupio ekipu sa basketa.
  19. Hvala momcima sto su izgubili sinoc....Da negledam kako ih Dinamo uci fudbalu... Ekipa tanka ...Neki igraci nisu ni za trecu ligu..Krstovic pogotovu.Nijednu loptu nije uspeo da ustopa... Menadzeri su posebna prica... Ko moze da da milione za Van La Paru,koji se danas oglasava... Falco isto tako. Napad nam je mnogo fizicki nezan i spor....Dva glavna igraca Katai i Ivanic nemogu da odigraju utakmicu po 70 minuta. Ovim porazom Terza neminovno ostaje u vrhu kluba. Od Dinama bi sigurno izgubili pa bi bilo posle skanduranja i teranja uprave napolje. Stankovic je isto posebna prica....Lepo se bas isprica na konferencijama ali fudbalskog znanja da vodi ekipu on nema.
  20. Obradovic je sigurno najveci krivac.... Ovo sto skripi u napadu nemogu da shvatim...valjda se rade neke akcije. Ako nista drugo lopte na izvodjenju mogu makar bez problema da se ubace ..Zadnja 2 meca pet napada gubimo na taj nacin.
  21. I mene je veceras Obradovic totalno izbacio iz koloseka.....ispizdeo sam samo tako. Po meni on je zreo za smenu..... O Brajant takodje.....Obradovic kao da je zaljubljen u njega........ Ogroman potrosac lopti......... Jedan od razloga sto je Lojd dosao kod nas je bas sto odigra jednu od 10 utakmica.... Volden svaka cast za neke stvari ali mucenje na prevodjenju je nezamislivo za pleja..... Spor sut takodje... Sa ovim mi smo ovogodisnju Evroligu zavrsili .....netrebaju nam vise pojacanja...... Zaboravio sam da navedem i Obradovicevo majmunisanje uz aut liniju.
  22. Kakav nas derbi...ocev od publike, najvazniji mec naseg prvenstva 20000 ljudi. Ritam utakmice nikakav....kad oduzmemo valjanja po terenu ,pauze zbog povreda igraca ,bakljade i na kraju i valjanja golmana kao da su imali nekakve duele u toku meca vidis da ovde fudbala i nije ni bilo.....
  23. Priznajem da sam ocekivao ako bude neko pojacanje to bude centar...... Al izgleda posle onog rasula u Baru smo ipak uzeli jos jednog pleya.
  24. Ja jesam vatreni navijac CZV .....ali ovo sto radi Covic sa saopstenjima me stvarno pocelo nervira..... Na kraju koliko god smesno zvuci sam blizu odluke da bi maltene voleo da Parizan osvoji tu aba ligu i plasira se u Evroligu..... Oni i imaju tu kosarkasku publiku, a ne kao ovi nasi retardi nekakav bojkot i razne gluposti... A Covic nek istupi iz ABA lige i nastavi sa saopstenjima sledece godine u Super ligi S rbije....
  25. Ovo vise sa petyorkom koja je pocinjala sa Kuzmicem,a posle ga vise nigde nema stvatno mi islo na onu stvar. I milo mi sto ga salju u FMP..... Moje misljenje je da smo se debelo zajbali sto Fayea nema vise u ekipi.......
×
×
  • Create New...