Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Ajde se ostavite visaka u rosteru i promasaja vec posle prve utakmice,mozda vam za par meseci bude zao zbog toga. Ovo danas jeste bila proslogodisnja Buducnost i sramota, ali ako nesto ne volim kod Srba to je odlazenje u ekstreme posle jedne pobede ili poraza. I tako to ide u nedogled, cas smo GSW, cas Crnokosa u ocima forumasa. Dajmo timu neko vreme pa da donosimo odredjene sudove i projekcije.

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, placebo said:

EL počinje za 9 dana,nije se ovde sililo.Mislim da je ovo mudra odluka,ili totalni blackout svih prisutnih.Vise zelim da verujem u prvi scenario.Inace sam gledao na HR areni,pa to je delirijum da covek pomisli da je Koper u Hr.

 

Nema se šta zameriti komentatoru, svako ko ne navija za Zvezdu normalno je da će da navija za underdoga.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Čestitao bih protivničkoj ekipi bilo su bolji od nas i zasluženo pobedili. Ovu utakmicu svih 12 igrača nisu ušli kako treba, pristup nije bio kako sam ja hteo. Prosto rečeno su nas prebili, onako košarkaški. U pozicionom napadu i u tranzicijim skoku. Ovo mora da bude utakmica posle koje se pravi analiza“, rekao je Tomić.

Imao je odgovor i na pitanje gde je bio glavni problem.
„Lako ćemo”...

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Laki21 said:

 

Jebo ti prvu takmičarsku utakmicu u Evropi, možeš da igraš u Africi, Jupiteru ili Neptunu, neke stvari su nedopustive, kao na primer da pogledom braniš svog igrača i to ne samo jednom. Stav na terenu ili imaš ili nemaš. Ovaj to nema ni u naznakma.

 

Nisam baš stekao takav utisak. Nije mi se činio drugačiji po stavu od velike većine večeras. Štucao je u organizaciji i imao neka glupa zalijetanja začinjena užasnim flouterima. Imao je pristojne minute do prvog izlaska iz igre, ali raspao se nakon toga potpuno. 

 

Ipak je ovo samo polovično pripremna utakmica pred praznim tribinama protiv ne baš atraktivne ekipe. Nije baš pravo vrijeme za suditi o nečijem stavu na terenu. Generalno smo kao ekipa bili mlaki i nezainteresovani.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ajde se ostavite visaka u rosteru i promasaja vec posle prve utakmice,mozda vam za par meseci bude zao zbog toga. Ovo danas jeste bila proslogodisnja Buducnost i sramota, ali ako nesto ne volim kod Srba to je odlazenje u ekstreme posle jedne pobede ili poraza. 

 

Najveci ekstrem je ovo sto smo gledali veceras. Nije sramota izgubiti, nije tragedija ispasti, ali su tolike rupe prezentovane da se moze zakljuciti da ovo nije bio samo los dan, i da se ovakva situacija ne moze popraviti preko noci.

 

Svi nasi klubovi u regionu su na velikom ispitu, jer se trazi formula kako izdrzati korak uz najbolje evroligaske klubove sa drasticno msnjim budzetom. Imamo skolu Buducnosti od prosle sezone, a ovo deluje... pa losije od toga. Dijagnoza ista - kurcobolja. Uzrok - preveliki broj igraca u rosteru bez jasno definisane uloge a svi traze minute. Kakav god da je lek treba ga primeniti sto pre, a ne cekati kao Buducnost vise od pola sezone. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Golemac je pripremio mec,mislim daTomic nije nista prirpemao ili jeto bilo za -1. Ocitao mu je bukvicu, ali na vreme. Malo je danas trenera koji  vode svoj tim kao da je teren sahovska tabla. D ati moras da udvajas Kuridzu.

 

Mora se kod nas skresati rotacija, postaviti nosioci.Ko kosi, ako vodu nosi. Znacice mnogo Lazic i  Kuzmic na ovaj tim.  Braun pravi jezive blokove, moze vozproci pored.

 

Filip Covic je sramota za klub koji zeli da igra EL i da napadne F8. Koliko god se on trudio, jednostavno fizicki u odbrani ne moze nista.  Jednostavno svaki napad dise lakse kad je on tu.

 

Lorenzo je igrac tranzicije,mora ici od kosa do kosa, to je njgova igra, da probija. Pocetak je, pamet u glavu!!!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Chaos Is Me said:

Aj pa nek nam je srećna nova sezona.

 

Ja bih samo citirao Čarlsa Barklija tokom OI 92' kad je na pitanje pred meč sa nebitno kojom ekipom rekao: "O toj ekipi ne znam ništa, znam samo da su večeras najebali."

 

Bila je u pitanju reprezentacija Angole. Razlika izmedju tadasnjeg americkog i angolskog tima je bila nemerljiva.

 

Ni blizu kao razlika Zvezde i Partizana i ostalih klubova ABA lige. Bio je ovo bolan pad na zemlju sa oblaka gde obitavaju ovakvi komentari.

 

Bravo za Primorsku, sve cestitke. Kad se kaze da je ABA liga mnogo bolje resenje od domacih liga, upravo se misli na ovakve meceve u kojima prosecni klub iz Slovenije, Hrvatske ili neke druge drzave nadigra visestruko skuplje ekipe zalivane drzavnim novcem iz Beograda.

 

Moracemo mnogo bolje i neka nam je Bog u pomoci ako Covic jr. bude nastavio da ima ovoliku minutazu.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Kao sto ni dve pobede nad Olimpijakosom nisu bile pokazatelj tako ni ova tekma nije pokazatelj...

Apsolutno mislim da je ovo lose vece svih koji su igrali veceras.

Lorenzo je sasvim dobro poceo tekmu,3 ass,ukradena,poeni potom se raspao kao i ostatak tima.

Cini mi se da,posle dobrog pocetka tekme da su igraci bili u fazonu "lako cemo" pa su se opustili kao i igraci Primorske koje je krenuo i sut posle i totalno se opustili.Mi posle smo pokusavali da se vratimo,cesto i na silu zeleli da igramo nesto iako se videlo da nam ne prolazi pa bi se potom napad zavrsavao igrom 1 na 1.

Po mom misljenju,odlican poraz.Igraci ce da shvate da moraju dobro da se oznoje da bi dobili tekmu protiv timova ranga Primorske i slabijih.Za jake timove i EL motivacije im nece faliti svakako.

Link to comment
Share on other sites

ma nije imao tomic nikakvu pripremu za ovu tekmu, to je jasno kao dan

 

mene, od svega vidjenog, najvise brine derrick(naravno ako izuzmemo onog sto ima svoj topik)

on je negde profilisan kao najvece pojacanje, a ja nekako ne vidim koja ce njegova uloga u postavljenom napadu da bude

nikad on nije bio vrhunski suter, ali ne bi smeo ni da bude neko sa koga ce da se skuplja

cini mi se da je par puta veceras bio u prilici a nije ni razmisljao da sutne za 3

bacanja su mu isto bila losa

 

pored toga - ojo

sve se negde nadas kliknuce nesto, naucice jednom da uhvati tu loptu...ali mrka kapa

koristiti ga u aba protiv boranije, a u EL strogo na 5-10min, ne vise

ako se neko slucajno zajebe i pozeli u svojim redovima, spakovati ga sa sve masnicom

Link to comment
Share on other sites

Odlican poraz na jednom besmislenom pripremnom turniru. Ovako bi nas cekale jos dve utakmice sa glavnim rivalima u ligi. S druge strane ekipa ce sad morati da zapne na svakoj utakmici. Znam jednog sto je pobedio sve pripremne pa... tako da sto se mene tice odlican poraz

Edited by Nate
Link to comment
Share on other sites

Ako ima necega dobrog u ovom porazu, to je sto cemo izbeci utakmice protiv najvecih rivala, koje su nam u ovom trenutku potrebne, koliko i muskarcu sise (da izvinu dame na forumu)😎

Ovako cemo imati 7 dana jakih treninga, koji su ovoj neuigranoj ekipi potrebni kao hleb nasusni

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Primorska natempirala formu za duel sa nama...nažalost tako je izgledalo.

Čestitke Golemcu za prezentovano, posebno za agilnost i sabranost celog tima.

 

Inače Lorenzo i kada je u formi izgleda tako malo preopušteno...

ali ako potraje njegova prekvalifikacija na evropsku košarku...

i u kombinaciji sa Filipovim hendikepima mi lako možemo da fasujemo niz od 1-7 u EL sa ovim rasporedom. 

 

Moje najveće iznenađenje je spoznaja da je Dobrić bio ubedljivo fizički najtanji igrač na terenu.

Da li je izgubio na masi ili je to samo opsena usled kombinacije lošeg dana i nove opreme.

Ipak za onu imitaciju prodora uz polu-dribling nakon tajm-auta mislim da ga Tomić još uvek davi golim rukama.

Edited by Wingwalker
Link to comment
Share on other sites

Meni samo nije jasno, da mi onako ocajno igramo i onako lose izgledamo u odnosu na objektivno slabijeg protivnika a da nije slucaj kao kada se igraju fudbalske kvalifikacije nekog evro takmicenja gde smo mi tek poceli pripreme a protivnik je na pola svoje lige.

 

Znaci ne secam se kada smo ranije kompletirali tim u poslednjih nekoliko godina. 3. Avgusta je potpisao L.Brown, poslednje pojacanje, 19.08. pocele pripreme... svi osim Faje-a su bili tu od pocetka priprema... i onda ovako odigras prvu utakmicu. Eto, nije mi jasno... 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, threepwood said:

Nisam gledao, pa se nisam nervirao kao vi, ali poraz u miki maus kupu u ovakvom momentu moze samo dobro da dodje. Ako ima ko da nauci iz njega

 

"Miki maus kup" je otvaranje sezone, takmicenje u kojem je pokazano da su buducnost i Cedevita izuzetno lose poslozeni klubovi, a da je Zvezda imala najbolji tim.

 

Sada smo mi u ulozi Buducnosti , treba svima naci ulogu + treba istrpeti cinjenicu da je Covic jr. legitimna opcija na najvaznijoj poziciji.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...