Константин Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 11 minutes ago, Kankkunen said: Jel sutra nastavak KZŠ ... Још званичнија. Није Ћоки свако није Ћоки као Монако. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 https://www.espn.com/mens-college-basketball/player/gamelog/_/id/4065637/nik-popovic Nema bas neke brojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 5 minutes ago, Zvezdinho said: https://www.espn.com/mens-college-basketball/player/gamelog/_/id/4065637/nik-popovic Nema bas neke brojke. Pogledah ovo danas, ne izgleda loše ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Kad se poslednji put srpski igrac direktno sa koledza snasao u CZ ili KKP? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Apgrejdovani Ristić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Da li bi nam bio realan Johnny Hamilton? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 46 minutes ago, HAMMER said: molim? https://twitter.com/PeroKameron/status/1269977998230540289?s=20 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 39 minutes ago, Čarli said: Da li bi nam bio realan Johnny Hamilton? Da, ako bi nasli pravog pleja sa kojim bi ga mogli upariti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Filip ima ugovor I za ovu sezonu tako da nije isključeno da bude na pripremama 😐 Dobrodosao Sale!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) Sledi urnebesna priča iz kategorije nije_se_dogodilo, osim što se dogodilo. Drugar navijač KKCZ izašao na pivo sa kolegama sa posla i seo u separe jednog poznatog gradskog paba. Uobičajene teme za razgovor poslednjih meseci: korona, izbori, bojkot, korona. Najednom, sa bočnog stola se čulo: "Siva?!" i tu se drugaru uključi radar i svu pažnju prebaci na susedni razgovor. Ja vam prenosim onako kako je meni prenešeno: "Budžim za sutra ujutru, ide Siva, Volters, ide Lamar, ide Blažič, ide onaj mali iz Cedevite, Nedović, ide Reath, mali iz Španije, Dimitrijević, ne!? Jel slobodan Avramović? POGLEDAĆU ŠTA VOX PIŠE! (xoxoxoxo) Dalje, ide Mitrović, ide Mišković, Peno, Džekiri, ide onaj Obradovićev crnac. Plej u prvom planu..." Ortak nije prepoznao ko su likovi, ali pretpostavlja da su iz neke redakcije, javio mi jer zna da pratim Vox. Namerno kačim u ovo vreme, jer cenim da je tekst već napisan i pred objavom. Da se ne iznenadite 🙂 Edited June 9, 2020 by Dzistrou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) 1 hour ago, Dzistrou said: Sledi urnebesna priča iz kategorije nije_se_dogodilo, osim što se dogodilo. Drugar navijač KKCZ izašao na pivo sa kolegama sa posla i seo u separe jednog poznatog gradskog paba. Uobičajene teme za razgovor poslednjih meseci: korona, izbori, bojkot, korona. Najednom, sa bočnog stola se čulo: "Siva?!" i tu se drugaru uključi radar i svu pažnju prebaci na susedni razgovor. Ja vam prenosim onako kako je meni prenešeno: "Budžim za sutra ujutru, ide Siva, Volters, ide Lamar, ide Blažič, ide onaj mali iz Cedevite, Nedović, ide Reath, mali iz Španije, Dimitrijević, ne!? Jel slobodan Avramović? POGLEDAĆU ŠTA VOX PIŠE! (xoxoxoxo) Dalje, ide Mitrović, ide Mišković, Peno, Džekiri, ide onaj Obradovićev crnac. Plej u prvom planu..." Ortak nije prepoznao ko su likovi, ali pretpostavlja da su iz neke redakcije, javio mi jer zna da pratim Vox. Namerno kačim u ovo vreme, jer cenim da je tekst već napisan i pred objavom. Da se ne iznenadite 🙂 Gde idu? 9 hours ago, Kankkunen said: Slaviša da prevede ... https://asmonaco.basketball/news/show.php?ID=22989 Pa, kazu sve ono uobicajeno kad neki uspesan trener napusta klub koji je vodio. 🙂 Edited June 9, 2020 by Slavisa iz Tavankuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 7 hours ago, leki bg said: Kad se poslednji put srpski igrac direktno sa koledza snasao u CZ ili KKP? Miroslav Pecarski. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) Spoiler Ovaj put sam se zaista iscimao. EDIT: Ovaj Popovic 211 cm, 115 kg. Da posaljemo Borisu malo tamo? Ima da nam se vrati Shawn Kemp. Edited June 9, 2020 by Laki John Terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) Nekako mislim da ce doci i Nedovic i Kalinic... A mozda i Dangubic... U tom slucaju nas napusta Davidovac a verovatno i Panter.. Edited June 9, 2020 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 7 hours ago, VukVule1988 said: Da, ako bi nasli pravog pleja sa kojim bi ga mogli upariti. Da, obično igrač dolazi na osnovu saigrača koje ima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 57 minutes ago, Green23 said: Da, obično igrač dolazi na osnovu saigrača koje ima Nisam skontao to ,,realan". Odgovorio sam u smislu da li bi nam valjao. A za Hamiltona ti treba plej koji zna da vrti pik. To sam mislio.😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Pre svega ti treba postavka igre gde ce se forsirati pnr. Dzabe centar i pg koji znaju da vrte pnr ako je postavka igre drugacija, tj neka druga akcija primarna. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 4 hours ago, Dzistrou said: POGLEDAĆU ŠTA VOX PIŠE! A mi jos ni temu nismo otvorili!!! 👀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 3 minutes ago, MetalHead said: A mi jos ni temu nismo otvorili!!! 👀 Zaboravljas dobrog sina Slavisu iz Tavankuta, diskretnog heroja koji je bez pompe pokrenuo temu za sl.sezonu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Moja skromna zelja na poziciji divljaka je Jordan Crawford. Uopste mi nije jasno kako je dosao do Bamberga. A ovaj Popovic neka odigra prvo minut profesionalne kosarke pa cemo da ocenjujemo da li je upgrejdovani Ristic (moj utisak je da nije). Nikad jaca ABA sledece sezone cini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 20 minutes ago, Manoly said: Zaboravljas dobrog sina Slavisu iz Tavankuta, diskretnog heroja koji je bez pompe pokrenuo temu za sl.sezonu... Pa za prelazni rok ide posebna tema, ne? 😄 On je otvorio za sezonu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Takoe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 22 minutes ago, bosMan_jr said: Moja skromna zelja na poziciji divljaka je Jordan Crawford. Uopste mi nije jasno kako je dosao do Bamberga. Ja bih najvise voleo da na toj poziciji zadrzimo Pantera (ne Kevinog, nego Kevina). 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Bilo bi lepo da ostane Beron da vidimo kako se kreće bez lopte u sistemu igre gde postoji više od nekoliko uvežbanih akcija u napadu...specijali iz prekida...gde pokretna petica gradi poziciju pod košem tek nakon postavljena dva bloka za spoljnog u demarkiranju. Ne verujem da nam sledi sezona u kojoj se Rile i Štimac po vazdan guze pod košem i troše ogromnu snagu da izbore poziciju dok plej mrči lopte i telefonira odbrani da skupe reket...a onda ako mu i dobači...Štime promaši zicer...pa uhvati skok u napadu...pa opet promaši...pa dobije faul...pa promaši prvo bacanje.... ....evo nije mi dobro uopšte. 10 2 32 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 2 minutes ago, Wingwalker said: ....evo nije mi dobro uopšte. Kralju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts