Dragan Mićić Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 On 4/8/2020 at 4:34 PM, Markoss said: PG, PG SG, Radanov, Lazic Dobric, Davidovac Simanic, MJK C, Ristic, Djordjevic Ako sledeca sezona bude kao sto je ova bila. Negde u Januaru 2021: Davidovac, povreda, FČ3 Lazic, povreda Davidovac, Dobric Davidovac, povreda, Simanic Stimac, povreda, Kuzmic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Stranac, Uskoković, Dzenkins Panter, Radanov, Davidovac Dangubić, Dobrić Simanić, Đorđević, MJK Stranac, Ristić, Kuzmić V.Jovanović kad već ne može Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Na sk HD idu sve nase utakmice iz 15/16 EL sezone. Malo nesrecan izbor kanala jer ne moze da se mota na tvu, ali moze na eonu ko ima. Idu po dve utakmice ujutru i uvece, sutra u 10:40 protiv Bayerna za top16. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 (edited) 3 hours ago, Vredni mrav said: Stranac, Uskoković, Dzenkins Panter, Radanov, Davidovac Dangubić, Dobrić Simanić, Đorđević, MJK Stranac, Ristić, Kuzmić V.Jovanović kad već ne može Radonja Djordjevic na PF bi bilo ekvivalentno Stimcu na toj poziciji. Decko je klasicna petica, sve vrline koje poseduje mu se gube ako je daleko od kosa. On nema dribling, nema 3pt range, nema brzinu da cuva cetvorke, al zato ima igru ledjima, horog, poluhorog, super se snalazi na off skoku. Slazem se da treba da dobije sansu, bas je napredovao. Meni se on vise od Apica dojmi, a slicni su igraci bas. Ja nisam fan Ristica, ali stvarno bi suludo bilo da okrecemo glavu posle onakve sezone koju decko ima i da razmisljamo kako treba negde da ga unovcimo. Nama tu treba startni centar, nikako Kuzmic. Covek je ponavljam blizi tome da batali kosarku nego da bude kod nas u 12. Edited April 10, 2020 by Markoss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Djordjevic je ozbiljna rupetina u odbrani. Sa njim i Risticem u reketu ima da curi na sve strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 10 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Djordjevic je ozbiljna rupetina u odbrani. Sa njim i Risticem u reketu ima da curi na sve strane. Eto prilike da se onda dovede defanzivna startna petica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Onda On 4/10/2020 at 10:21 PM, Vredni mrav said: Stranac, Uskoković, Dzenkins Panter, Radanov, Davidovac Dangubić, Dobrić Simanić, Mišković, MJK Stranac, Ristić, Đorđević V.Jovanović kad već ne može Radonja Eto ispravka. Miškovića da završi ćale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 i legendoglua da zavrsi cale. treca sreca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 meni nije jasno koliko jos sezona treba da sprodje da bi shvatili da djenka nije plej. da cak ne moze ni da pokrpi neke minute a da se to drasticno ne oseti. ako opet udjemo u sezonu bez jasno profilisanih prvog i drugog pleja bolje da je ne igramo. nemam nsit aprotiv da drugi plej bude neki mladi talentovani igrac, ali nisam siguran da uskokovic ima kvalitet za tako nesto u ovom trenutku. gledao sam ga nekoliko puta ove sezone. ima energiju, ima tu i talenta, ali mislim da bi bas ozbiljno morao da radi preko leta da bi bio spreman za recimo EL. djordjevis ima neke stvari u svom arsenalu koje dugo nisam video, ima odlican horog i poluhorog, ali sto neko rece ume da baguje u odbrani. deluje mi kao inteligentan momak i mislim da moze te neke mane da ispravi. definitivno je petica. rekao sam vec meni se iz mege najvise dojmio simonovic, miskovic je stvarno talentovan momak, ali se plasim da mu je karakter vrlo slican caletovom. gledao sam ga par puta na zagrevanju, decko ne moze da promasi za tri, aonda na utakmici otvorene suteve ne pogadja Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 https://nova.rs/kosarka/mo-faje-zvezda-tomic-nikad-dovoljno-zahvalim/ 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Mali off topic. Gledam sinoc utakmicu protiv Cibone iz 87e godine. I vidim da smo u poslednjem minutu konstantno izvodili loptu sa strane nakon protivnickih faulova. A opet, u nekim situacijama su bila bacanja 1 za 1. Jel’ ima neko od starijih ljubitelja kosarke da se seca kada je isla lopta sa strane, kada dva bacanja, a kada 1 za 1. Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 9 hours ago, Nate said: meni nije jasno koliko jos sezona treba da sprodje da bi shvatili da djenka nije plej. da cak ne moze ni da pokrpi neke minute a da se to drasticno ne oseti. ako opet udjemo u sezonu bez jasno profilisanih prvog i drugog pleja bolje da je ne igramo. nemam nsit aprotiv da drugi plej bude neki mladi talentovani igrac, ali nisam siguran da uskokovic ima kvalitet za tako nesto u ovom trenutku. gledao sam ga nekoliko puta ove sezone. ima energiju, ima tu i talenta, ali mislim da bi bas ozbiljno morao da radi preko leta da bi bio spreman za recimo EL. djordjevis ima neke stvari u svom arsenalu koje dugo nisam video, ima odlican horog i poluhorog, ali sto neko rece ume da baguje u odbrani. deluje mi kao inteligentan momak i mislim da moze te neke mane da ispravi. definitivno je petica. rekao sam vec meni se iz mege najvise dojmio simonovic, miskovic je stvarno talentovan momak, ali se plasim da mu je karakter vrlo slican caletovom. gledao sam ga par puta na zagrevanju, decko ne moze da promasi za tri, aonda na utakmici otvorene suteve ne pogadja A je l mi treba da stvaramo igrace kroz EL ili da dovodimo gotove igrace? Sta ce se desiti ako Uskokovic bude drugi plej? Necemo osvojiti EL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 8 hours ago, Contador54 said: Mali off topic. Gledam sinoc utakmicu protiv Cibone iz 87e godine. I vidim da smo u poslednjem minutu konstantno izvodili loptu sa strane nakon protivnickih faulova. A opet, u nekim situacijama su bila bacanja 1 za 1. Jel’ ima neko od starijih ljubitelja kosarke da se seca kada je isla lopta sa strane, kada dva bacanja, a kada 1 za 1. Hvala unapred. Menjala su se vremenom pravila i ne znam kako je tačno išlo po godinama, ali postojalo je svojevremeno i pravilo da (valjda u poslednja 3 minuta) tim koji je fauliran ima pravo da bira da li hoće loptu sa strane ili slobodna bacanja. Takođe su se i pravila za bacanja menjala tokom vremena. Bila je varijanta da su se za faul pri šutu dobijala 3 bacanja, tj. 2+1 (slučaju da ne pogodiš 2 od 2 dobijaš i treće bacanje). Za faulove u bonusu, ako nisu napravljeni pri šutu, jedno vreme je važilo to 1 za 1 pravilo (ako daš prvo, imaš pravo i na drugo, ako ne, igra se nastavlja). 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 8 hours ago, Contador54 said: Mali off topic. Gledam sinoc utakmicu protiv Cibone iz 87e godine. I vidim da smo u poslednjem minutu konstantno izvodili loptu sa strane nakon protivnickih faulova. A opet, u nekim situacijama su bila bacanja 1 za 1. Jel’ ima neko od starijih ljubitelja kosarke da se seca kada je isla lopta sa strane, kada dva bacanja, a kada 1 za 1. Hvala unapred. Ja se ne secam toga perioda,bio sam mali ali mislim da se tu biralo dali ces da sutas ili loptu sa strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 44 minutes ago, Arsenije Pesic said: Menjala su se vremenom pravila i ne znam kako je tačno išlo po godinama, ali postojalo je svojevremeno i pravilo da (valjda u poslednja 3 minuta) tim koji je fauliran ima pravo da bira da li hoće loptu sa strane ili slobodna bacanja. Takođe su se i pravila za bacanja menjala tokom vremena. Bila je varijanta da su se za faul pri šutu dobijala 3 bacanja, tj. 2+1 (slučaju da ne pogodiš 2 od 2 dobijaš i treće bacanje). Za faulove u bonusu, ako nisu napravljeni pri šutu, jedno vreme je važilo to 1 za 1 pravilo (ako daš prvo, imaš pravo i na drugo, ako ne, igra se nastavlja). Dobro si objasnio, izuzev bolda. Nije nikada bilo vezano za preostalo vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Da, nisam bio siguran za taj deo, hvala na ispravci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Bojim se da paket mera usled covid-19 za nas uključuje Legendoglua, domaće rešenje, tu je da pomogne, recesija itd. 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Bolje da nam uplate 100 evra no njega da salju. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 legendoglou, bringer of jurolige Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 (edited) 9 hours ago, Arsenije Pesic said: Menjala su se vremenom pravila i ne znam kako je tačno išlo po godinama, ali postojalo je svojevremeno i pravilo da (valjda u poslednja 3 minuta) tim koji je fauliran ima pravo da bira da li hoće loptu sa strane ili slobodna bacanja. Takođe su se i pravila za bacanja menjala tokom vremena. Bila je varijanta da su se za faul pri šutu dobijala 3 bacanja, tj. 2+1 (slučaju da ne pogodiš 2 od 2 dobijaš i treće bacanje). Za faulove u bonusu, ako nisu napravljeni pri šutu, jedno vreme je važilo to 1 za 1 pravilo (ako daš prvo, imaš pravo i na drugo, ako ne, igra se nastavlja). 1987. kada tim ispuni bonus, ako faul nije na sutu, protivnik je mogao da bira: lopta sa strane ili bacanja 1+1(ako pogodis prvo, dobijes drugo). to je dosta favorizovalo odbranu, pa su ekipe koje su gubile besomucno pravile faulove. tako smo mi izgubili +9 protiv sovjeta u polufinalu SP u spaniji. oni su pravili faulove, mi izvodili sa strane i posle 2-3 takva mesarska faula sledece izvodjenje bi gubili loptu i sledi trojka od table. bacanja 3 za 2 su bila u prvoj polovini osamdesetih. to je opet favorizovalo napad. Edited April 13, 2020 by pavijan2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 (edited) ... Edited April 14, 2020 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 ispadam glup u drustvu, ali ko je legendoglou? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 33 minutes ago, Manu said: ispadam glup u drustvu, ali ko je legendoglou? Nisi cuo za Filipa Covica. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Aha, skapirao sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts