RatzenStadt Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 ^I meni se desava. Malopre Lana(22) iskazala interesovanje da se vidimo. Pre toga sam obavesten o akciji na neke Samsungove uredjaje 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Ne znam da li je u pitanju samo testiranje, ali mislim da bi bilo too much da krene forum da bude kao sajt za strimove. Ne znam koliki su mesečni troškovi održavanja, al ako je tolika frka, daj ponovo da damo po 1000 dindži kao kad smo ga podizali 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 On 2/17/2021 at 9:26 AM, Div said: Kad se klikne na reklamu na Forumu, otvara se link na koji vodi reklama ali u istom prozoru. Mora li tako, valjalo bi da se sajt ka kojem vodi reklama otvara u novom prozoru, tako je na većini sajtova. Pogledacu moze li se srediti ali ne secam se da sam video neko podesavanje... On 2/19/2021 at 2:06 PM, nemanjaol said: Da li se tripujem ili su pocele pop up reklame na forumu da iskacu? I ja se istripovao kad mi iskocilo. Google eksperimentise. Ukinuo sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 (edited) 7 hours ago, MetalHead said: I ja se istripovao kad mi iskocilo. Google eksperimentise. Ukinuo sam. Kasno. Već sam se pretplatio na mađarsku kablovsku 😩. Edited February 21, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 ^I ja se vec video sa Lanom. Hvala Google-u ❤️ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 14 hours ago, RatzenStadt said: ^I ja se vec video sa Lanom. Hvala Google-u ❤️ Marija je 3km od mene ... Ne pise u kom pravcu ... Probaću da je kontaktiram ... 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 kad ce biti dark skina? i kada ce biti dodati downvoteovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Valjda sam pogodio temu... Da li postoji opcija spoiler ili nešto slično? Zaista mi je nepregledno da listam 15-20 slika a pritom su i velikog formata, znam da su se za to koristile opcije kao show / hide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Postoji, prva levo od smajlija. Ikonica izgleda kao oko. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 (edited) Da li je postojalo na ovom forumu od njegovog nastanka ona stvar da kliknem na broj odgovora na temi pa da mi pokaže ko je koliko pisao u istoj. Po meni cool stvar. Edited July 27, 2021 by Oi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 On 7/27/2021 at 10:24 AM, Oi! said: Da li je postojalo na ovom forumu od njegovog nastanka ona stvar da kliknem na broj odgovora na temi pa da mi pokaže ko je koliko pisao u istoj. Po meni cool stvar. Nije postojalo, i ja bih volio da ima to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Jedna sugestija. Predlazem opstu amnestiju. Fale mi stari drugari, da ih ne nabrajam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 15 hours ago, Amigo said: Jedna sugestija. Predlazem opstu amnestiju. Fale mi stari drugari, da ih ne nabrajam Drago mi je da si opet tu. A za ovo, razmotrićemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Predlog - da se korisnicima ograniči maksimalno 2 posta za redom u nekom vremenskom periodu od, recimo, 8h (taman da se pregura noć) da bi se izbegle ovakvo spamovanje: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Predlagao ja, stavili su razmak od 5 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Pa pazi... nek neko napiše i 14 postova za sat vremena, ali u nekoj diskusiji, zezanju sa drugima, play by play situaciji, pa i u flameovanju sa ekipom, pičkaranju, štagod, disusija je diskusija... ali ne brate sâm da sipa poruku za porukom, pa makar i sa 5-10 min. razmaka... i tako od sumraka do svitanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Nisam siguran da to moze tako da se ogranici, da gleda uzastopne postove na jednoj temi. Mislim da taj tajmer radi za ceo forum (ako postujes jednom, sledecih X minuta / sati / dana ne mozes nigde drugde da postujes na forumu). Ali to ce gazda @MetalHead vec znati bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 59 minutes ago, Radoye said: Nisam siguran da to moze tako da se ogranici, da gleda uzastopne postove na jednoj temi. Pa namešteno je upravo tako da gleda na istoj temi. Ako postuješ 2 puta za manje od 5 minuta na istoj temi spojiće ta dva posta osim ako se neko ubaci između. Ne važi tajmer za ceo forum. Ovo kako je sad podešeno je sasvim ok. I meni je uncletima na ignore listi upravo zbog ovih stvari ali ne vidim veći problem sa tim. Jednom mi se desilo da su istovremeno postovali Asterion i on pa mi je cela stranica bila u ignore postovima I to je ok, samo preletiš, ne učitava ti previše stranicu i pređeš na sledeću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Da, to ima. Ja sam ukapirao da @fancy trazi da ne mozes uopste da postujes uzastopno na istoj temi a ne da spaja postove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Traži ali to nema smisla jer, ako izuzmemo ovaj slučaj koji je fancy naveo, ima situacija kada se ne piše često na nekoj temi i dešava se da ista osoba piše post za postom koji nemaju veze jedan sa drugim. I šta sad, zamisli ne može da objavi post sledećih X sati ili mu se spoje postovi koji veze nemaju a poster nije floder jer trenutno na forumu obitava samo jedan takav. Jednostavno ovo kako je sad je najbolje moguće rešenje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 (edited) 30 minutes ago, Knipex said: ali to nema smisla Kako kome. To bi pre svega dovelo do bolje pripreme i samim tim veće upotrebe mozga pre postovanja. Mislim, ajde ne mora 2, ... 3, 4...šta ja znam. Ma dobro, kakogod. Ignore rešava te izlive, a opet imaš ljudi koji imaju blokadu u upotrebi ignora, suviše su fini, itd.. Pravi primer te priče su @Markovi postovi u kafani o slikarima sa sve njihovim slikama, plus lepo upakovani u spojlere pa ko želi da gleda, otvara i gleda. Edited September 14, 2021 by fancy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 @Knipex objasnio. Ne mozemo sad da limitiramo i broj postova. Hoce da me lincuju za reakcije (a nije samo moja odluka, vec svih u moderaciji). A i nisam siguran da li je tehnicki moguce. P. S. Ja bih i ignore ukinuo 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Ma, ovi sa ignore listom najgori - ne cackaj nista po kodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 7 hours ago, Knipex said: 6 hours ago, fancy said: 5 hours ago, MetalHead said: I ima i nema smisla. Meni ne znači to uopšte, ali bi da se ja pitam oko toga, na neko glasanje, uveo ograničenja ne samo što se jedne teme tiče nego još ponešto, pa kako ljudi odluče. Takođe, same stranice i koliko može na jednoj postova, to je određeno bez previše logike: Ovako kako je, stranica može da sadrži 25 postova pre nego što krene naredna, i to je fiksno, bez obzira na samu količinu, tj težinu stranice. Pa tako je stranica od 25 postova, gde bi npr svaki post bio jedna rečenica ili jedan karakter, isto što i stranica od 25 postova gde su slike, yt klipovi, tw linkovi i gifovi, a niđe veze (zbog učitavanja, pogotovo sa telefona). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Šta je to još ponešto? Što se tiče broja postova po stranici koliko znam ne postoji mogućnost za to što misliš. Može samo da se izmeni taj broj. Takav je softver. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts