Jump to content
Vox92.net Forum

Marko

Members
 • Content Count

  551
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

409 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. And not only that, but its green solution. Ovo me podsetilo na to kad je drugarica u srednjoj odgovarala istoriju, i rekla kako je Petar Veliki podelio vojsku na pesadiju, konjicu i avijaciju (artiljeriju).
 2. Marko

  Svastara

  Burger lista na koju sam naleteo, (strelica sa strane za listati unedogled) http://www.cheeseandburger.com/burgers
 3. Nije isto, pa naravno da zato treba izbeci generalizaciju. O ovome je na poltika pdf bilo reci i na starom forumu, i na ovom. Mada sam veoma retko pisao na tom delu foruma, slagao sam se sa onima koji tvrde da je multikulturalizam inferioran i naivan koncept, i da je sa druge strane melting pot superioran za zemlju domacina, za socijalnu koheziju, za zdrav razum. Da raznolikost sama po sebi nije nikakva prednost i vrlina nekog drustva, vec da taj kulturni mozaik pre razdvaja ljude nego sto ih spaja. Svako umeren i razuman je protiv postojanja bilo kakvog paralelnog drustva, u ma kojoj meri, a pogotovo je protiv toga da zvanicna politika bude ulagivanje "visible minorities" zajednicama (ohrabrivanje da se zadrze tradicije i jezik iz stare domovine umesto zvanicne politike socijalne integracije). Cherry je izneo svoj stav, onako kako njemu prilici, ali vec sam pomenuo da je remembrance poppy najmanji problem.
 4. Rekao je on da njegova emisija ne bi bila to sto jeste da ne moze da prica slobodno. Taj komentar mu nije trebao, ali isto tako ni cela frka uopste nikom normalnom nije trebala, jer prejadni su oni koji su se nasli uvredjenim/prozvanim, pa iritiranim zbog onog sto je izgovorio. Nego to je do sireg konteksta, (a ne do pomenutog nosenja obelezja) jer verujem da mnogi u pomenutim podrucjima spadaju u one lisene bilo kakvog osecaja za nacionalnu pripadnost (pa tako i za postovanje nekih tradicija), kao i one koji zive na nacine koji se ne bi bas dali opisati kao kanadski. A jeste preuvelicano do bola, jos jedna glupost zbog politicke korektnosti, od koje svakom razumnom moze da se prisere, da me prostite.
 5. Marko

  Svastara

  Ma ok, ali odgovoricu ti samo jedno: Ameri 😊 Speaking of which, would you take a bite of pizza taco? 😄
×
×
 • Create New...