Jump to content
Vox92.net Forum

Marko

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

937 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Marko

  NHL

  Sinoc Vancouver izjednačio u seriji sa Minnesotom, isto kao i Nashville sa Arizonom i Toronto sa Columbusom. Hurricanesi izbacili Rangerse sa 3:0, Islandersi vode 2:0 protiv Panthersa, Flamesi poveli sa 2:1 protiv Jetsa.
 2. My bad https://www.youtube.com/watch?v=d6Tn8IAj8rw
 3. Marko

  MLB

  Za sada manje više očekivano, Yankeesi, Twinsi i Cubsi predvode, sa odličnim %. Dodgersi standardno, ali Houston bi mogao bolje. Rockiesi su fantastični trenutno, na 75%. Sa obzirom na šta su ličili prošle sezone, početak sezone iz snova za Marlinse i Oriolese.
 4. Marko

  NHL

  Za vikend 10 utakmica, dosta utisaka, od kojih je najjači Kadrijev gol za pobedu Avsa protiv Saint Louisa, (kako izgleda, na 0.1 sekundu pre kraja, pak je prešao gol liniju). Od ostalih utakmica, u nepredviđeno bi spadalo 4 gola Chicaga u prvoj za nekih 7 min protiv Edmontona (6:4 pobeda Blackhawksa), pobeda Habsa u meču sa Penguinsima, kao i sinoćni poraz Bruinsa od Flyersa. Leafsi, gle čuda, izgubili od Jacketsa. U G1 ubedljive pobede su zabeležili Minnesota protiv Vancouvera i Calgary protiv Winnipega. Islandersi, čini se, rutinski protiv Floride. Hurricanesi vs Rangers 1:0, u seriji koja podosta obećava. U veoma uzbudljivom meču Arizona trijumfovala protiv Nashvillea (4:3).
×
×
 • Create New...