vilhelmina Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Kad ti je mama srpkinja, tata hrvat, a baka ovde potpisana Vili, onda je ovaj topic pravo mesto da se objavi tvoj dolazak u ovaj univerzum. Dobrodosla Dora, srce bakino 🥰! Jeste da smo se dogovorile da se rodis 29 novembra, ali nema veze sto si malo zakasnila. Bices ti svakako dobra pionirka i znaces sve o onoj cudnoj, a prelepoj zemlji koje vise nema. Baka Vili ce ti pricati. Ovaj topic biram i zato sto se nadam da njegov postavljac negde gore jos uvek cita forum. Znam da bi se obradovao. 8 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Cestitke, baba i da dugo uzivate zajedno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 1 hour ago, Dragan said: Ne mogu da nadjem, ali se secam neke spice koja je isla ovako: "sedam je deco, tu nema vica, to je trenutno cinjenica..." koja me je ponekad budila i naravno borba sa mamom oko pokrivaca. "Dobro jutro deco" ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 4 minutes ago, Constantin said: "Dobro jutro deco" ????? 1979. godine 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 1 hour ago, vilhelmina said: Dobrodosla Dora, srce bakino 🥰! Čestitke roditeljima i baki, dobrodošla Dora. Budite svi srećni i radosni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 On 11/30/2023 at 3:42 AM, vilhelmina said: Kad ti je mama srpkinja, tata hrvat, a baka ovde potpisana Vili, onda je ovaj topic pravo mesto da se objavi tvoj dolazak u ovaj univerzum. Dobrodosla Dora, srce bakino 🥰! Jeste da smo se dogovorile da se rodis 29 novembra, ali nema veze sto si malo zakasnila. Bices ti svakako dobra pionirka i znaces sve o onoj cudnoj, a prelepoj zemlji koje vise nema. Baka Vili ce ti pricati. Ovaj topic biram i zato sto se nadam da njegov postavljac negde gore jos uvek cita forum. Znam da bi se obradovao. Cestitke Vilhelmina, nek Doru sreca uvijek prati!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Neka je sa srećom Dori, roditeljima i baki! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 @vilhelmina cestitam ti na unuci. Imam jedan savjet. Uzivaj kad god mozes, svaki trenutak. Vrijeme uzasno brzo prolazi. Vidjeces kako brzo djeca rastu da ne mozes da stignes da ispratis sve oko njih.Upravo mojoj supruzi i meni pocinje polako da nam najstarija unuka ( 7 g.) kaze da je nesto dosadno. Pocinje polako da bude velika , odrasta.🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 Posto su ovde aktuelni unuci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 41 minutes ago, Kronostime said: Uz ovo ide samo muzika Pepel in Kri, ili Ditka Haberl solo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 "odskocilo Sunce još, pa na nebu sija broš!"...7.10h kad se završi već na putu do škole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 3 hours ago, ters said: Uz ovo ide samo muzika Pepel in Kri, ili Ditka Haberl solo... Jao kad me seti na Pepel in kri i odlazak na Eurosong...koji smo bili, skoro poslednji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 1 hour ago, Constantin said: Jao kad me seti na Pepel in kri i odlazak na Eurosong...koji smo bili, skoro poslednji ? 13. od 19. učesnika... A šta je sve Jugoslavija slala na Eurosong, "Dan Ljubezni" je bila sasvim dobra pesma... Solo vokal: Judita "Ditka" Haberl Prateći vokali (s leva na desno): Ivo Mojzer, Nada Žgur, Oto Pestner, Palmira Klobovs, Tadej Hrušovar Dirigent: Mario Rijavec Godina poznata po tome da su Veliku Britaniju predstavljali čuveni The Shadows, koji su završili takmičenje kao drugi, iza pobednika iz Holandije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 1 hour ago, Stiletto said: 13. od 19. učesnika... A šta je sve Jugoslavija slala na Eurosong, "Dan Ljubezni" je bila sasvim dobra pesma... O ukusima ne treba raspravljati. Posle toga, sećam se, nismo slali nekoliko godina svog kandidata na takmičenje. Nije mi se svidjalo, šta ću... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 44 minutes ago, Constantin said: O ukusima ne treba raspravljati. Posle toga, sećam se, nismo slali nekoliko godina svog kandidata na takmičenje. Nije mi se svidjalo, šta ću... Poslali još sledeće, 1976. Ambasadore koji su bili pretposlednji, pa napravili pet godina pauze do 1981. Vajte i "Lejle". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 5 minutes ago, Stiletto said: Poslali još sledeće, 1976. Ambasadore koji su bili pretposlednji, pa napravili pet godina pauze do 1981. Vajte i "Lejle". E znači pomešao sam ih. Sve jedno, blanjavi i jedni i drugi...a kad se setim ko je sve prošao kroz bend, kakve veličine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 4 hours ago, Stiletto said: Poslali još sledeće, 1976. Ambasadore koji su bili pretposlednji, pa napravili pet godina pauze do 1981. Vajte i "Lejle". Vajtu sam onako mala odbolovala, meni je pesma prelepa, pa onaj napukli glas 🥰 Još su mu prateći bili Jadranka, Neda čini mi se i zaaaaboravilaaaa sam ko je bila treća "Zemljo moja" je isto odlična pesma, ali samog nastupa se ne sećam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 ...pa Ismeta, o bože, sad sam morala da guglam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 (edited) 47 minutes ago, Helena said: Vajtu sam onako mala odbolovala, meni je pesma prelepa, pa onaj napukli glas 🥰 Još su mu prateći bili Jadranka, Neda čini mi se i zaaaaboravilaaaa sam ko je bila treća "Zemljo moja" je isto odlična pesma, ali samog nastupa se ne sećam. Zemljo Moja nije isla na Evroviziju. Ambasadori su pjevali "Kako da bol skrijem svoj", a treci prateci vokal Vajti je bila bas Ismeta Dervoz. Edited December 8, 2023 by ters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Ismeta Dervoz - Krvavac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 1 hour ago, ters said: Zemljo Moja nije isla na Evroviziju. Ambasadori su pjevali "Kako da bol skrijem svoj", a treci prateci vokal Vajti je bila bas Ismeta Dervoz. A pa dobro, onda sam stvarno bila mala i nisam pratila, ali i to je dobra pesma. Mislim tj ja je pamtim kao Krvavac, ne znam da li je tad bila udata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenvzz Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 ...zemljo moja-muzika i tekst kemal monteno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts