Wingwalker Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Bjelica kada se ugasi - ugašen je ...kao indukciona ringla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Došla na naplatu sva ona finala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Kako smo se samoubili na ovom prvenstvu. Place mi se. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Ameri će biti sve frustriraniji i biće sigurno koškanja ovde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Kako god, onih 32:7 je zaista bilo fino vidjeti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) Mi smo dali dva poena u drugoj cetvtini. Ne bih se ja busao u prsa osobito u ovom trenutku. Nisu ovo Filipini. Edited September 12, 2019 by Casaubon Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) da su hteli spanci i argentinci da nas ispostuju i da igraju kao sada usa a pre angola, filipini, portoriko i italije bez odbrane ladno smo mogli biti svecki sampioni ali jbg ima timova koji jos izlaze na sut a znaju i da trce i udare kad zatreba. Edited September 12, 2019 by riviera 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Dobro, imao je Bjelica i ranije ovakve faulove. Burusisa je odvalio muski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Bjelica i Jokic deluju toliko isfrustrirano ovo prvenstvo da to nije normalno. Cekamo zlatne momke 2025 da saznamo zasto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Sooo... that would be it. Ja sam skrinsotovao dok su bili ispod 10 poena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Da mi je neko rekao da ću se sjebati što nakantavamo USA u basketu... Da izgubimo mi lepo ovo, da mi bude lakše 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) Simon ima sto godina i jos uvek puni gace protiv Amera Ovako je sutirao i u onom finalu, jedva pogadjao obruc Lucic kamenjar najgori Edited September 12, 2019 by vepar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Sa ovakvom momačkom odbranom...nastaviće da prangijaju kao u prvoj...nema prodora kroz krtinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Vidi se i po broju upisa danas da je interesovanje za ovu utakmicu, s pravom, jako malo. Radi se dobro na opstem utisku, ali zabrljali smo kad je trebalo. Ova utakmica je onako preko kurca, da 'prostite. Ne treba se tom pobedom hvaliti (ako utakmicu dobijemo), nije uteha. Voz je prosao, idemo dalje. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Bem ti civot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Opet niko ne šutira, a 5 igrača bilo samo na šutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Milko mod on 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Dajte bre, ovo je za njih kaznena tekma. Totalno im seva za ishod tako da je nebitno potpuno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Just now, SteveFrancis#3 said: Dajte bre, ovo je za njih kaznena tekma. Totalno im seva za ishod tako da je nebitno potpuno. Kakve to veze ima sa nama. Njihov problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Jebale nas ove glupe finte Okrenuce ovo Ameri, nemamo nikakvu igru u napadu, organizacija 0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Pa jebala ih više dodavanja, 12 igrača opsjednutih asistencijama. Zato smo i prošli tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Jovic > Kemba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Just now, SteveFrancis#3 said: Dajte bre, ovo je za njih kaznena tekma. Totalno im seva za ishod tako da je nebitno potpuno. Ni Srbija ne igra dobro. Samo su jedni uboli šuteve a drugi nisu. Baš revijalna utakmica 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 4 minutes ago, Casaubon said: Mi smo dali dva poena u trecoj cetvtini. Ne bih se ja busao u prsa osobito u ovom trenutku. Nisu ovo Filipini. Ajd' znam za stream delay pa da video kasni. Ali, kako si ti vec u trecoj cetvrtini!? Kod mene jos druga cetvrtina, a 2. poluvreme nije pocelo... I ako jos mozes, reci mi dobitnu kombinaciju na sledecem izvlacenju za loto. Delimo posteno na pola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Sale je u stanju da prokocka 30 poena za cetvrtinu haha 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts