zoe Bg Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 (edited) Grupa F 1. Grčka 2. Novi Zeland 3. Brazil 4. Crna Gora Grčka Grci nastupaju 8. put na prvenstvu a najuspesniji nastup su imali 2006. godine kada su osvojili srebrnu medalju. Roster Spoiler Giannis ANTETOKOUNMPO Thanasis ANTETOKOUNMPO Ioannis ATHINAIOU Ioannis BOUROUSIS Nick CALATHES Antonis KONIARIS Giannoulis LARENTZAKIS Konstantinos MITOGLOU Georgios PAPAGIANNIS Kostas PAPANIKOLAOU Ioannis PAPAPETROU Georgios PRINTEZIS Konstantinos SLOUKAS Panagiotis VASILOPOULOS Novi Zeland Reprezentacija Novog Zelanda je osvojila 4. mesto na SP 2002. a ovo ce biti sesto ucesce na sampionatu. Roster Spoiler Tom ABERCROMBIE Finn DELANY Isaac FOTU Shea ILI Jarrod KENNY Rob LOE Taine MURRAY Jordan NGATAI Alex PLEDGER Ethan RUSBATCH Tohi SMITH-MILNER Tom VODANOVICH Corey WEBSTER Tai WEBSTER Brazil Reprezentacija Brazila je bila sampion 1959. i 1963. godine, u Kini ce zabeleziti18. nastup na SP. Roster Spoiler Leandrinho BARBOSA Vítor BENITE Bruno CABOCLO Cristiano FELICIO Alex GARCIA Rafael HETTSHEIMEIR Marcelinho HUERTAS Augusto LIMA Marcos LOUZADA Rafa LUZ Yago MATEUS Anderson VAREJAO Marquinhos VIEIRA Crna Gora Reprezentacija Crne Gore debituje na SP. Spoiler Utakmice grupe F se igraju u Nandjingu, u Nanjing Youth Olympic Sports Park Gymnasium. Termini utakmica po lokalnom vremenu. 1. runda 1 September 2019 16:00 New Zealand vs. Brazil 1 September 2019 20:00 Greece vs. Montenegro 2. runda 3 September 2019 16:00 Montenegro vs. New Zealand 3 September 2019 20:00 Brazil vs. Greece 3. runda 5 September 2019 16:00 Brazil vs. Montenegro 5 September 2019 20:00 Greece vs. New Zealand Edited August 20, 2019 by zoe Bg 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Evo vam jos ovih nasih pa ih ubacite u spojler 😄 Needham, Ivanovic, Carapic Popovic, Kljajic, Su.Sehovic ALEKSA POPOVIC, Se. Sehovic, Radoncic Dubljevic, Radovic, Bjelica Vucevic, Todorovic *MVP turnira je boldovan 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Kakve su tvoje prognoze za plasman u grupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Moje prognoze su da ce Crnogorci razbiti Brazilce. Vucko ce biti neresiva enigma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) Tesko bas. Vucevic nikad za reprezentaciju nije imao neke briljantne nastupe kao u NBA. Sastav je dosta neizbalansiran i ima ogroman broj rupa. Odbrana je bas veliki problem. Spolja nema postenog defanzivca, a ovi visoki igraci su atletski uzasni, Dubljevic, Radovic, Bjelica. Tu ce da curi na sve strane. Fali bas CG jedno dobro krilo, fizicki jako, sposobno da igra u oba smjera. Uzdam se u trio Nidam, Dubljevic, Vucevic. Ne znam u kakvom je stanju Dzoni Ivanovic nakon povrede, on je uvijek dobro igrao za reprezentaciju. Edited August 21, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 CG prolazi grupu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Ali kakav znalački twin towers, Vuč i Dub, biće zadovoljstvo gledati ih. Da, primaće po 100 poena pa šta 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Ogroman je kontrast između visokih igrača i bekova. Ako se Ivanović opet povrijedi, a tome je veoma sklon, neće imati krštenog igrača na 1 i 2. A i pored svega toga, pozicija niskog krila je i dalje najslabija karika. Radončić očigledno nikad neće dostići ono što mu je predviđano, a ostale opcije neću da komentarišem. Bez obzira na to, i dalje očekujem da se prođe grupa, u pripremnoj utakmici protiv Brazila su se dosta krile karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 18 hours ago, Pero_Cameron said: Kakve su tvoje prognoze za plasman u grupi? A evo vele da bi to 2 mjesto u grupi bio ozbiljan podvig pa ako bi se na neke jade prosla ta prva grupa to bi bilo odlicno ako ne onda jbg nista sto bi bilo neko preveliko razocaranje. Za mene bi licno bilo razocaranje da izadju tamo i ne budu agresivni i nalozeni bez obzira ko je preko puta, jednostavno samo neka borbenost da se pokaze pa ko sta ponese, prosli u drugu fazu ili ne, sam plasman na veliko takmicenje pa i u ovakvim okolnostima je veliki uspjeh za nas. Svi taj N.Zeland potcjenjuju al oni nimalo nama ne odgovaraju jer su niski, agresivni i igraju brzo, sve ono sto CG nije i ne zeli da igra tako a oni su nam najbolja sansa za tu pobjedu na SP, za ove ostale ce biti sto ko ponese, skoro sam siguran da ce bolje odigrati vs Grcke nego protiv Brazila ili N.Zelanda. U kvalifikacijama dok su tu kapiteni bili Blagota i Dubljevic te energije i agresivnosti falilo nije vazda se ginulo iako su bili neki igraci sumnjivog kvaliteta kroz kvalifikacije svako je davao svoj maksimum. Sad na ovom turniru u Francuskoj jedan od glavnih utisaka je da su ga svi shvatili ozbiljnije nego sto je to uradila CG, na celu sa Vucevicem kojem je muka bilo da na sut izadje a kamoli ruku da podigne ako je blizu. Kad ti prvi igrac ekipe igra u nekom power saving modu onda i ove druge nesto zabolje da se cimaju previse jer treba da vodi primjerom kao prva dvojica sto su. Otud imas situacije da te pretrcavaju igraci od 37 i 39 godina dok ti cekas onog jednog kukavca sto je otisao za njima u kontru da prevede loptu na drugu polovinu. Ako se takav trend nastavi i na SP onda bolje da nijesmo ni isli. 6 hours ago, Niky Vestern said: Ogroman je kontrast između visokih igrača i bekova. Ako se Ivanović opet povrijedi, a tome je veoma sklon, neće imati krštenog igrača na 1 i 2. A i pored svega toga, pozicija niskog krila je i dalje najslabija karika. Radončić očigledno nikad neće dostići ono što mu je predviđano, a ostale opcije neću da komentarišem. Bez obzira na to, i dalje očekujem da se prođe grupa, u pripremnoj utakmici protiv Brazila su se dosta krile karte. Ivanovic je propustio skoro 9 mjeseci zbog povrede i samo sto je krenuo da ponovo igra opet mu se "predvidja" nova povreda, malo rano pa i sa najboljim zeljama. Radoncic u Francuskoj cak i nije bio tolika stetocina koja je bio u vecini slucajeva dosad stavise djelovao je sasvim ok vs Francuske iako je neke faulove mozda i prelako zaradio. Nijesam ocekivao nista od njega al me je bar to sto je uspio da ostane neutralan faktor na terenu ohrabrilo da nije komplet izgubljen slucaj. Aco Petrovic trenira Brazil da se ne zaboravi, on zna sve ove nase igrace bolje no te njegove 😄 pa se ne mogu tu neke karte kriti niti necim iznenaditi sto ovaj vec ne zna. Mislim da je samo Vucevic bio odsutan taj mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Novi Zeland bez Vukone, meeeh. Ne znam ni koliko ima godina, mislio sam da ce jos igrati. Bar do pedesete 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 6 hours ago, pepe sancez said: Novi Zeland bez Vukone, meeeh. Ne znam ni koliko ima godina, mislio sam da ce jos igrati. Bar do pedesete 😄 37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 16 hours ago, MrTwister said: Ivanovic je propustio skoro 9 mjeseci zbog povrede i samo sto je krenuo da ponovo igra opet mu se "predvidja" nova povreda, malo rano pa i sa najboljim zeljama. Pogrešno si me shvatio, Džonija znam lično i želim mu sve najbolje, ali ne znam na kom nivou on može sada da odigra. A i strah od obnavljanja povrede je bitan faktor, i to ne treba zanemariti. 16 hours ago, MrTwister said: Radoncic u Francuskoj cak i nije bio tolika stetocina koja je bio u vecini slucajeva dosad stavise djelovao je sasvim ok vs Francuske iako je neke faulove mozda i prelako zaradio. Nijesam ocekivao nista od njega al me je bar to sto je uspio da ostane neutralan faktor na terenu ohrabrilo da nije komplet izgubljen slucaj. Ne znam, meni je to da bude "neutralan faktor" nedovoljno za čovjeka koji je proveo godinu dana u Realu i koji igra u ACB ligi, pogotovo kad mu je konkurencija Šehović. I dalje je on jako mlad, ali mislim da je vrijeme makar dio potencijala da pokaže. Samo se bojim da ne postane Dašić vol.2. 16 hours ago, MrTwister said: Aco Petrovic trenira Brazil da se ne zaboravi, on zna sve ove nase igrace bolje no te njegove 😄 pa se ne mogu tu neke karte kriti niti necim iznenaditi sto ovaj vec ne zna. Mislim da je samo Vucevic bio odsutan taj mec. Tu se ne slažem, mislim da Mitrović može itekako da iznenadi nekim dobrim ofanzivnim setovima sa Vučevićem i Dubljevićem. Svjedoci smo da Tanjević to nikako nije uspio da ukomponuje na EB 2017, tako da u suštini nikad nismo ni imali priliku da vidimo ofanzivni potencijal njih dvojice kada igraju zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Radončić je trebalo da se preorijentiše na rukomet. Osim bivolje snage, ja kod njega nikad nisam video nikakav košarkaški kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Meni je Radončić dobro izgledao protiv Francuske, nekako kao mlađi Kalinić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Mitrovic izabrao 12: Nikola Ivanović, Derek Needham, Petar Popović, Sead Šehović, Suad Šehović, Aleksa Popović, Dino Radončić, Nemanja Radović, Bojan Dubljević, Nikola Vučević, Marko Todorović, Milko Bjelica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Cime li je Sead Sehovic zasluzio mjesto u 12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Gde je Vranjoza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 3 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Cime li je Sead Sehovic zasluzio mjesto u 12? NATO promoterstvom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 (edited) Suad je valjda NATO promoter. Ali stvarno sprdnja da Sead ide na prvenstvo. Covjek nema nijedan kosarkaski kvalitet. Jos je citavu proslu sezonu proveo na tribinama. Nadam se da ce Vucevic i Dubljevic pronaci nacin da dobro funkcionisu zajedno na parketu. Barem sto se tice napada, u odbrani ce svakako biti odron. Ivanovic je ponovo imao problema sa povredom. Od njega dosta zavisi igra. Jedini je igrac spolja uz Nidama koji moze da iskreira nesto. Edited August 28, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Valjda Milko nece pokleknuti pod pritiskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Milko kao simbol otpora. Ima i to partizansko ime i sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 8 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Suad je valjda NATO promoter. Jeste, izvinjavam se, proverih. Kompletno bratstvo Šehovića mi se gadi od onih bilborda pa sam po difoltu udario na momka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Ovako je preko Paua zakucao, ovde malo teze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Uh, ni blizu obruča nije bio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Veći utisak je ipak kako se Dubljević ukakio i kao trogodišnjak nabacio loptu posle toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts