Dzoni_m Posted June 3 Posted June 3 Pala vlada u Holandiji. Desnicarska partija napustila koaliciju, zbog neslaganja oko pitanja azila.
djura.net Posted June 3 Posted June 3 3 hours ago, Dzoni_m said: Pala vlada u Holandiji. Desnicarska partija napustila koaliciju, zbog neslaganja oko pitanja azila. A bila im je muka i da naprave vladu, dobro su do sada i izdrzali.
badenac Posted June 3 Posted June 3 Index.hr: "TALIJANSKA premijerka Giorgia Meloni u Rimu je večeras ugostila francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na susretu koji se smatra pokušajem smirivanja napetosti nakon godina zategnutih odnosa i nedavnih nesuglasica između europskih čelnika."
Rex Posted June 3 Posted June 3 1 hour ago, badenac said: Index.hr: "TALIJANSKA premijerka Giorgia Meloni u Rimu je večeras ugostila francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na susretu koji se smatra pokušajem smirivanja napetosti nakon godina zategnutih odnosa i nedavnih nesuglasica između europskih čelnika." Savršen soundtrack za fotku. (izvinjotka, jbg) 5
Ludi za Poli Posted June 10 Posted June 10 Pucnjava u srednoj skoli u Grazu, novoizgraceno naselje Smart City. Zasad potvrdjeno najmanje 8 mrtvih, napadac valjda bio ucenik skole i nakon napada se ubio u WCu. Prestrasno. 8 1
Estrella Roja Posted June 10 Posted June 10 (edited) Za sada 9 mrtvih, među njima i napadač. Uz to još nekoliko njih povređenih. Evo vesti i na srpskom https://n1info.rs/svet/pucnjava-u-skoli-u-gracu-ima-mrtvih/ Edited June 10 by Estrella Roja
Ludi za Poli Posted June 10 Posted June 10 Broj mrtvih porastao na 10. Pocinitelj navodno bivsi ucenik skole, 22 godine star i legalno posjedovao oruzje. 1 1
JPM Posted June 10 Posted June 10 Počeo sam redovno da plačem nad sudbinom civilizacije. Nezamislivo mi je da je neko sposoban ovo da uradi.
Estrella Roja Posted June 10 Posted June 10 52 minutes ago, Ludi za Poli said: Pocinitelj navodno bivsi ucenik skole, 22 godine star i legalno posjedovao oruzje. Pročitao sam negde i da je bio suicidan. Ali opet neverovatno mi je da neko ko ima toliko godina i koji je tu školu završio pre 3-4 godine da se odluči na ovako nešto.
Ludi za Poli Posted June 10 Posted June 10 9 minutes ago, Estrella Roja said: Pročitao sam negde i da je bio suicidan. Ali opet neverovatno mi je da neko ko ima toliko godina i koji je tu školu završio pre 3-4 godine da se odluči na ovako nešto. Motiv je valjda zlostavljanje koje je trpio u skoli. Jedna od ucionicka u kojoj je pucao je navodno njegova bivsa ucionica. Stravicno bas. 1
JPM Posted June 10 Posted June 10 Just now, Ludi za Poli said: Motiv je valjda zlostavljanje koje je trpio u skoli. Jedna od ucionicka u kojoj je pucao je navodno njegova bivsa ucionica. Stravicno bas. Ali to nisu ti ljudi više? Zar ne?
Ludi za Poli Posted June 10 Posted June 10 5 minutes ago, JPM said: Ali to nisu ti ljudi više? Zar ne? Pa sigurno da nisu obzirom da je pociniocu 22 godine i zavrsio je tu skolu prije 3-4 godine.
Estrella Roja Posted June 10 Posted June 10 Pa da, učionica je valjda ista ali sa tim ljudima/decom nije imao nikakve veze. Konferencija za medije je u 15:00 tad će se valjda znati nešto detaljnije.
JPM Posted June 10 Posted June 10 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Pa sigurno da nisu obzirom da je pociniocu 22 godine i zavrsio je tu skolu prije 3-4 godine. 1 minute ago, Estrella Roja said: Pa da, učionica je valjda ista ali sa tim ljudima/decom nije imao nikakve veze. Konferencija za medije je u 15:00 tad će se valjda znati nešto detaljnije. Upravo zbog ovog i kažem. Kakav je to motiv, Pera te zlostavlja a ti ubiješ Lazu.
Estrella Roja Posted June 10 Posted June 10 Za sad se zna samo da je imao 21 godinu, da je bivši učenik škole ali da je nije završio. Imao je 2 oružja kod sebe, za oba je posedovao dozvolu, inače nije poznat policiji od ranije. Za sad 9 ubijenih i 12 ranjenih od toga neki teško. Stvarno tragedija, ceo dan mi u glavi ono što se kod nas desilo pre 2 godine. 2
Ludi za Poli Posted June 10 Posted June 10 Dvoje ubijenih ucenika su porijeklom s nasih prostora, oboje iz BiH. 6
Recommended Posts