Dzoni_m Posted June 3 Posted June 3 Pala vlada u Holandiji. Desnicarska partija napustila koaliciju, zbog neslaganja oko pitanja azila.
djura.net Posted June 3 Posted June 3 3 hours ago, Dzoni_m said: Pala vlada u Holandiji. Desnicarska partija napustila koaliciju, zbog neslaganja oko pitanja azila. A bila im je muka i da naprave vladu, dobro su do sada i izdrzali.
badenac Posted June 3 Posted June 3 Index.hr: "TALIJANSKA premijerka Giorgia Meloni u Rimu je večeras ugostila francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na susretu koji se smatra pokušajem smirivanja napetosti nakon godina zategnutih odnosa i nedavnih nesuglasica između europskih čelnika."
Rex Posted June 3 Posted June 3 1 hour ago, badenac said: Index.hr: "TALIJANSKA premijerka Giorgia Meloni u Rimu je večeras ugostila francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na susretu koji se smatra pokušajem smirivanja napetosti nakon godina zategnutih odnosa i nedavnih nesuglasica između europskih čelnika." Savršen soundtrack za fotku. (izvinjotka, jbg) 5
Ludi za Poli Posted Tuesday at 09:47 AM Posted Tuesday at 09:47 AM Pucnjava u srednoj skoli u Grazu, novoizgraceno naselje Smart City. Zasad potvrdjeno najmanje 8 mrtvih, napadac valjda bio ucenik skole i nakon napada se ubio u WCu. Prestrasno. 8 1
Estrella Roja Posted Tuesday at 10:18 AM Posted Tuesday at 10:18 AM (edited) Za sada 9 mrtvih, među njima i napadač. Uz to još nekoliko njih povređenih. Evo vesti i na srpskom https://n1info.rs/svet/pucnjava-u-skoli-u-gracu-ima-mrtvih/ Edited Tuesday at 10:19 AM by Estrella Roja
Ludi za Poli Posted Tuesday at 10:42 AM Posted Tuesday at 10:42 AM Broj mrtvih porastao na 10. Pocinitelj navodno bivsi ucenik skole, 22 godine star i legalno posjedovao oruzje. 1 1
JPM Posted Tuesday at 11:28 AM Posted Tuesday at 11:28 AM Počeo sam redovno da plačem nad sudbinom civilizacije. Nezamislivo mi je da je neko sposoban ovo da uradi.
Estrella Roja Posted Tuesday at 11:41 AM Posted Tuesday at 11:41 AM 52 minutes ago, Ludi za Poli said: Pocinitelj navodno bivsi ucenik skole, 22 godine star i legalno posjedovao oruzje. Pročitao sam negde i da je bio suicidan. Ali opet neverovatno mi je da neko ko ima toliko godina i koji je tu školu završio pre 3-4 godine da se odluči na ovako nešto.
Ludi za Poli Posted Tuesday at 11:57 AM Posted Tuesday at 11:57 AM 9 minutes ago, Estrella Roja said: Pročitao sam negde i da je bio suicidan. Ali opet neverovatno mi je da neko ko ima toliko godina i koji je tu školu završio pre 3-4 godine da se odluči na ovako nešto. Motiv je valjda zlostavljanje koje je trpio u skoli. Jedna od ucionicka u kojoj je pucao je navodno njegova bivsa ucionica. Stravicno bas. 1
JPM Posted Tuesday at 11:58 AM Posted Tuesday at 11:58 AM Just now, Ludi za Poli said: Motiv je valjda zlostavljanje koje je trpio u skoli. Jedna od ucionicka u kojoj je pucao je navodno njegova bivsa ucionica. Stravicno bas. Ali to nisu ti ljudi više? Zar ne?
Ludi za Poli Posted Tuesday at 12:05 PM Posted Tuesday at 12:05 PM 5 minutes ago, JPM said: Ali to nisu ti ljudi više? Zar ne? Pa sigurno da nisu obzirom da je pociniocu 22 godine i zavrsio je tu skolu prije 3-4 godine.
Estrella Roja Posted Tuesday at 12:06 PM Posted Tuesday at 12:06 PM Pa da, učionica je valjda ista ali sa tim ljudima/decom nije imao nikakve veze. Konferencija za medije je u 15:00 tad će se valjda znati nešto detaljnije.
JPM Posted Tuesday at 12:08 PM Posted Tuesday at 12:08 PM 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Pa sigurno da nisu obzirom da je pociniocu 22 godine i zavrsio je tu skolu prije 3-4 godine. 1 minute ago, Estrella Roja said: Pa da, učionica je valjda ista ali sa tim ljudima/decom nije imao nikakve veze. Konferencija za medije je u 15:00 tad će se valjda znati nešto detaljnije. Upravo zbog ovog i kažem. Kakav je to motiv, Pera te zlostavlja a ti ubiješ Lazu.
Estrella Roja Posted Tuesday at 01:53 PM Posted Tuesday at 01:53 PM Za sad se zna samo da je imao 21 godinu, da je bivši učenik škole ali da je nije završio. Imao je 2 oružja kod sebe, za oba je posedovao dozvolu, inače nije poznat policiji od ranije. Za sad 9 ubijenih i 12 ranjenih od toga neki teško. Stvarno tragedija, ceo dan mi u glavi ono što se kod nas desilo pre 2 godine. 2
Ludi za Poli Posted Tuesday at 02:42 PM Posted Tuesday at 02:42 PM Dvoje ubijenih ucenika su porijeklom s nasih prostora, oboje iz BiH. 6
Recommended Posts