Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Dzoni_m said:

Pala vlada u Holandiji. Desnicarska partija napustila koaliciju, zbog neslaganja oko pitanja azila. 

A bila im je muka i da naprave vladu, dobro su do sada i izdrzali.

Posted

Index.hr:

"TALIJANSKA premijerka Giorgia Meloni u Rimu je večeras ugostila francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na susretu koji se smatra pokušajem smirivanja napetosti nakon godina zategnutih odnosa i nedavnih nesuglasica između europskih čelnika."

fc61c794-8f85-43d4-8090-be7a9c372131.jpg

Posted
1 hour ago, badenac said:

Index.hr:

"TALIJANSKA premijerka Giorgia Meloni u Rimu je večeras ugostila francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na susretu koji se smatra pokušajem smirivanja napetosti nakon godina zategnutih odnosa i nedavnih nesuglasica između europskih čelnika."

fc61c794-8f85-43d4-8090-be7a9c372131.jpg

Savršen soundtrack za fotku.

(izvinjotka, jbg)

• Ha-ha 5
Posted
52 minutes ago, Ludi za Poli said:

Pocinitelj navodno bivsi ucenik skole, 22 godine star i legalno posjedovao oruzje. 

Pročitao sam negde i da je bio suicidan. Ali opet neverovatno mi je da neko ko ima toliko godina i koji je tu školu završio pre 3-4 godine da se odluči na ovako nešto. 

Posted
9 minutes ago, Estrella Roja said:

Pročitao sam negde i da je bio suicidan. Ali opet neverovatno mi je da neko ko ima toliko godina i koji je tu školu završio pre 3-4 godine da se odluči na ovako nešto. 

Motiv je valjda zlostavljanje koje je trpio u skoli. Jedna od ucionicka u kojoj je pucao je navodno njegova bivsa ucionica. Stravicno bas. 

• Like 1
Posted
Just now, Ludi za Poli said:

Motiv je valjda zlostavljanje koje je trpio u skoli. Jedna od ucionicka u kojoj je pucao je navodno njegova bivsa ucionica. Stravicno bas. 

Ali to nisu ti ljudi više? Zar ne?

Posted
3 minutes ago, Ludi za Poli said:

Pa sigurno da nisu obzirom da je pociniocu 22 godine i zavrsio je tu skolu prije 3-4 godine. 

1 minute ago, Estrella Roja said:

Pa da, učionica je valjda ista ali sa tim ljudima/decom nije imao nikakve veze.

Konferencija za medije je u 15:00 tad će se valjda znati nešto detaljnije.

Upravo zbog ovog i kažem. Kakav je to motiv, Pera te zlostavlja a ti ubiješ Lazu.

Posted

Za sad se zna samo da je imao 21 godinu, da je bivši učenik škole ali da je nije završio. Imao je 2 oružja kod sebe, za oba je posedovao dozvolu, inače nije poznat policiji od ranije.

Za sad 9 ubijenih i 12 ranjenih od toga neki teško. Stvarno tragedija, ceo dan mi u glavi ono što se kod nas desilo pre 2 godine.

• Tuzno 2