Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sta kaze sudijska komisija vox92 foruma, jel bio penal za Partizan il je ono ipak van kaznenog?
Nebitno....meni se svidjaju asistencije za golove ...

Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока

Posted
Sta kaze sudijska komisija vox92 foruma, jel bio penal za Partizan il je ono ipak van kaznenog?
Mislim da je kod postavljača klipova upravo u tom momentu zabagovala tehnika tako da ćemo morati da sačekamo na neki drugi izvor.
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Evo da probam ja iz drugog izvora....
Uh,uh, opet navuceno
Ali reakcije levog beka Metalca kroz celu utakmicu su za dublju istragu....b595c73e9eca671011d47986f2cd611a.jpg

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Posted

Leptejebo kakva minijatura beka Metalca Bojana Mlađevića u samo par minuta!

I Čokotliju bilo sramota svih tih bravura pa zato sudio penal van šesnaesterca da se ovaj ne bi više blamirao u pokušajima da napravi penal/pokloni gol šansu.

Posted
2 minutes ago, Constantin said:

Da ti pokažem kakva je dva penala Gruja svirao za Radnički protiv Čuke...:whistling:

A ko će da sudi derbi ? Elvis ili Srle...?

Sve je to povezano. 

Nadam se da neće Grujić 😁

Posted
6 minutes ago, Martin Mystere said:

Odlican ugao koji potvrdjuje odluku sudije u KS-u

Kao i sa stadiona JNA :wink2:

Posted
6 minutes ago, Don Juan said:

Sve je to povezano. 

Nadam se da neće Grujić 😁

Ne bi trebalo....juče je sudio ovu prijateljsku. Nije običaj da dve za redom sudi isti sudija, istoj ekipi.

Posted

Kako se pomera kad se igralo kolo za vikend a pre toga je bila pauza zbog reprezentacije?

A i bio je katolički Uskrs, pravoslavni je za skoro mesec dana. Ne bi ga sigurno pomerali zbog toga.

Posted (edited)

Opet poredimo niz od 17 pobeda zahvaljujuci namestanju sa nizom od 17 pobeda zbog skupljene svlacionice?

Edited by Železničko gnomče
  • Like 1
Posted

Novinar B92: Uredniče, koji naslov da stavim, "Apsurdno – prvoplasirani tim ima 17 pobeda zaredom i ne poveća bodovnu prednost." ili "Apsurdno – drugoplasirani tim ima 17 pobeda zaredom i ne smanji bodovni zaostatak"?

Miloš Šaranović: Hmm...

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Oba niza su jedno smece, a ni novinarstvo nije nista bolje.

Naravno i sportska kultura je nepostojeca - prihvata se bilo sta, daj samo derbi da se prepucavamo, novinari staju otvoreno na jednu ili drugu stranu umesto da pocnu da rade svoj posao i pitaju "dokle vise ovako". I dok svi u okruzenju gledaju fudbal, gledaju ekipe koje su nekad bolje, a nekad losije na tabeli, mi gradimo stadione treceligasima, a klupski fudbal nam je ostao zamrznut u devedesetim.