Jump to content

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, ZiS said:

Rastavac je neko ko je imao znanje i umeće da postavi sistem ali za tako nešto je potrebno vreme i strpljenje. Na žalost toga u Srbiji nema. Čovek je počeo da se bavi takvim detaljima u igri koji jednom kad se usvoje, stvaraju dugoročnu prednost...No, nije bilo sluha kao i za većinu stvari...

Na žalost, znašš kako kažu kod "Dodjoše divlji i isteraše pitome"....Intervju je ostao na staroj verziji sajta, kojem ne može da se pristupi ili ja ne znam. Imali smo sajt koji su nam uradili momci besplatno, fin, lep sajt i koji su nam besplatno održavali. Imao sam odličnu saradnju s njima. Kad je došao Tončev, odrekao se toga, jer je verovatno trebalo da se malo uhlebi nečiji sestrić, platio debelo izradu novog sajta, a o njegovom sadašnjem održavanju ne treba trošiti reči, "ažuran" je do zla boga, a hostovanje se nekad ne plaća ni po 6 meseci. Bitno je da se na instagram nešto objavi, jer to je besplatno.

Ostao mi je samo naslov, koji sam koristio za fb stranicu:

spacer.png

To je i trenutak kada me je pomalo razočarao, ali prvo je rekao jednu logičnu stvar, a na moje pitanje da su navijači pomalo nestrpljivi i hteli bi što pre da ponovo vide evropske ekipe na Čairu, njegov odgovor je bio (parafraziram):

"Radnički treba da raste, i da u odredjenom momentu, kao rezultat toga, itadje na staze stare slave i tako jak se opriba u Evropi. Sve pre toga, izlazak u Evropu pre svega, je pitanje incidenta i to u krajnjem slučaju neće doneti mnogo dobrog klubu"

Onako, off the record sam ga pitao šta misli o tome da iz vrha kluba sve češće pominju plasman u Evropu i ako su svesni da trenutno nisu kadri ni igrački, a ni tehnički da odgovore tim izazovima. Ponovio je ono gore što sam parafrazirao i objasnio, po segmentima, šta ne valja i šta treba ispraviti, čega se odreći, a na čemu inistirati. Nakon toga, u večernjim časovima su otputovali za Beograd, jer ih je sutradan čekala utakmica sa jednim od prestoničkih klubova. Poslao sam mu intervju da vidi i da se konsultujemo oko eventualnih ispravki.

Deo, gde me je on kaćem razočarao, je bio upravo ovaj gore koji sam parafrazirao. Njega smo izbacili, a umesto njega smo ubacili "realna očekivanja" da ćemo ove godine ipak igrati Evropu....

• Like 4
Posted

Ali kakvo debilsko razmisljanje ovih domacih klubova. Ej, dovode izlapelog Tumbakovica koji ni u svoj primeu nije bio t od trenera. 

Ima li taj grad Novi Sad nekog fudbalskog radnika, pa da mu se ukaze sansa jbt? 

• Like 5
Posted (edited)
14 minutes ago, Markoss said:

Ali kakvo debilsko razmisljanje ovih domacih klubova. Ej, dovode izlapelog Tumbakovica koji ni u svoj primeu nije bio t od trenera. 

Ima li taj grad Novi Sad nekog fudbalskog radnika, pa da mu se ukaze sansa jbt? 

Nemoj tako o utemeljivaču reprezentacije zbog kojeg se sad Pixi qrtchi, čak i u Niponu....

https://www.facebook.com/vremeplovfkradnickinis/videos/678786240783404/

Edited by Constantin
Posted

Apropo Tumbe… Ja sam ubedjen da uprave u nasoj ligi kad otpuste trenera dobiju ciniju sa random imenima bata djorista i da zaposljavaju kog izvuku.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Bobby Shurda said:

Meni smešno kako pizde navijači Vojvodine na ovu vest a Tumbaković im je i ovako izlapeo i pijan bolji od svih trenera koje su do sada imali poslednjih deceniju (ipo). 

Postavio temelje reprezentacije na kojoj se Piksi kurčevito vozio na početku svog selektorskog mandata, mogao bi i sada da ode da mu malo posloži ekipu nešto je utihnuo sa onim njegovim zapaljivim izjavama. 

Odavno na ovim 4umskim stranicama nisam pročitao nešto.... besmislenije. A konkurencija je bas ono žestoka.

@Constantin @ZiS  duzni ste po pivo

https://www.juznasrbija.info/lat/interview/radnickom-ce-biti-dobro-kad-sve-nislije-meraklije-budu-zivele-radnicki.html

• Like 1
  • Thanks 2
Posted
1 hour ago, Nele said:

Apropo Tumbe… Ja sam ubedjen da uprave u nasoj ligi kad otpuste trenera dobiju ciniju sa random imenima bata djorista i da zaposljavaju kog izvuku.

To je uveo još pokojni Miljan u doba sfrj. Sećam se da je Priština krenula loše prvi deo i pred prolećni deo pošalju delegaciju kod Miljana da im kaže ko može da spasi ekipu od ispadanja, imate pravo da samo jednom pogađate😉 da niko drugi nego bata đora, i naravno izborio je opstanak

• Like 1
Posted
3 hours ago, mare80 said:

Tumba je tu dok Lalat ne dobije kartu u jednom pravcu iz Ukrajine, posle,zna se ....

ima vec 2 poraza,uhlebio je Micin

na zimu se vracaju kuci i Lalat i Micin

Posted
5 minutes ago, vlaDixXx said:

ima vec 2 poraza,uhlebio je Micin

na zimu se vracaju kuci i Lalat i Micin

Ma kakva zima...tu je on za dve-tri nedelje. Kako je govorio Šarcu "IMaš četiri poraza, imaj obraz daj ostavku"...Lalat ima samo dva poraza u prva dva kola :smiley26: još dva-tri kola i eto ga zajedno sa svojim "priveskom" Mićinom, koga pokušava da "oživi" evo već u trećem klubu.....

Posted
10 hours ago, Bobby Shurda said:

Postavio temelje reprezentacije na kojoj se Piksi kurčevito vozio na početku svog selektorskog mandata, mogao bi i sada da ode da mu malo posloži ekipu nešto je utihnuo sa onim njegovim zapaljivim izjavama. 

:roflmao:

• Ha-ha 1
Posted
9 hours ago, Fat Zadd said:

Odavno na ovim 4umskim stranicama nisam pročitao nešto.... besmislenije. A konkurencija je bas ono žestoka.

@Constantin @ZiS

6 hours ago, dzoneee said:

:roflmao:

To i jeste lajtmotiv današnjih foruma da se etiketira nešto kao glupost bez nekih kontra činjenica jer se ne uklapa u neko čoporsko mišljenje. 

Činjenica je drugačija, da smo sa Tumbakovićem odigrali solidan baraž gde smo nesrećno ispali od Škotske na jedan meč a da nam reprezentacija od tada ništa bolje nije igrala pod Piksijem osim tog početnog hajpa sa tim njegovim konferencijama na kom se vozala te jedne kvalifikacije gde je imao gomilu sreće u tim dvomečima sa Portugalom (njima poništen čist gol ovde i tamo jedan gol u zadnjim minutama utakmice). 

Posle se na Svetskom vratilo sve to na fabrička pa i sada u ovoj plavi voz grupi nema hajpa kod reprezentacije. 

Ali dobro što bi rekao onaj seljak u klipu smejte se slobodno....ono besmisleno. 

Posted
21 minutes ago, Bobby Shurda said:

gde je imao gomilu sreće u tim dvomečima sa Portugalom (njima poništen čist gol ovde i tamo jedan gol u zadnjim minutama utakmice). 

Pa nije bila samo sreća jer smo ipak dali četiri gola tom Portugalu, a i u drugom poluvremenu u Beogradu i većem delu meča u Lisabonu bili čak i dominantni. Takođe smo odigrali odlično i protiv Iraca. Neke mane tima i Piksijev manjak znanja i iskustva su rezultirali komičnim greškama na SP, ali nije sve pre toga vilo na hajp i sreću, bilo je tu i fudbala. 6-2-0 i 20 bodova su dokaz.

S druge strane, protiv Škotske je odigran očajan meč, što je bio veliki neuspeh. Penali su samo dokrajčili sve.

• Like 2
Posted (edited)
19 minutes ago, Barkley#34 said:

S druge strane, protiv Škotske je odigran očajan meč, što je bio veliki neuspeh. Penali su samo dokrajčili sve.

Meč u kom smo na kraju statistički bili bolji u svim parametrima ja ne mogu da nazovem očajan, pritom su napravljene izmene u kojoj su ušli i asistent i strelac izjednačujućeg gola a da su pritom pored tog gola sigurno napravili 2,3 izgledne šanse za gol po ulasku ako se dobro sećam, pritom su se igrali i ti neki kao produžeci do tih penala gde smo isto imali kontrolu i pokušavali da rešimo meč pre penala. 

Edited by Bobby Shurda
Posted

Nismo igrali protiv Argentine nego protiv Škotske pa smo jedva izvukli remi. Kažeš da je sreća gol Portugaliji u finišu, šta je onda ovo?

Drugo, u ovom slučaju je statistika kao bikini, nismo uopšte imali kontrolu utakmice niti bilo kakvu igru i veći deo meča smo gubili. Ponavljam, od Škotske. Na kraju smo uspeli da napravimo neke šanse i umuvamo gol ali je meni i dalje negativna ocena igre te večeri.

Ruku na srce, meč pre tog, u Norveškoj, smo sasvim fino odigrali.

Posted
1 hour ago, Bobby Shurda said:

To i jeste lajtmotiv današnjih foruma da se etiketira nešto kao glupost bez nekih kontra činjenica jer se ne uklapa u neko čoporsko mišljenje. 

Činjenica je drugačija, da smo sa Tumbakovićem odigrali solidan baraž gde smo nesrećno ispali od Škotske na jedan meč a da nam reprezentacija od tada ništa bolje nije igrala pod Piksijem osim tog početnog hajpa sa tim njegovim konferencijama na kom se vozala te jedne kvalifikacije gde je imao gomilu sreće u tim dvomečima sa Portugalom (njima poništen čist gol ovde i tamo jedan gol u zadnjim minutama utakmice). 

Posle se na Svetskom vratilo sve to na fabrička pa i sada u ovoj plavi voz grupi nema hajpa kod reprezentacije. 

Ali dobro što bi rekao onaj seljak u klipu smejte se slobodno....ono besmisleno. 

Nigde nisam napisao da pišeš gluposti. Ali i dalje ostajem pri stavu da je Tumba postavio nekakve temelje i da smo dobro igrali pod njim, besmislica.

Btw, pod Tumbom , gol nam nije dao samo ko nije hteo, nula od igre i postavke iste, nikakvog sistema niti smisla. To sto smo ( ta utakmica) , u tom trenutku,  igrali nerešeno sa moćnom Škotskom je jos jedan dokaz igre nase reprezentacije u tom trenutku.

Posted

Škotska je igrala sa rezervnim timom tako da sva dalja diskusija oko Tumbaka prestaje, uz sve to lik je varajić i lljigavac na kvadrat i ništa ne bi doneo Vojvodini.

Ranko Popović koji se pominje je bio dobar fudbaler a koliko može da prodrma Vojvodinu veliko je pitanje, nije tamo trener nikad bio najveći problem 

Posted

Jutros sam baš pio kafu sa jedinim velikim navijačem Vojvodine..da,ima i takvih ovde :classic_tongue: ..i on mi rezigniran kaže da će prestati da prati Vošu ako potpišu Tumbu. Potpuno sam ga razumeo i pokušao da ga utešim..stariji čovek,stara garda..ima 70.godina..ali ceo život je u fudbalu na neki način i blizak Vojvodini..

Moraću da mu pošaljem poruku,mada priznajem da mi ime Ranka Popovića ništa ne govori..nerado priznajem da pojma nemam o kome se radi

Posted

Ja se Ranka Popovica secam po jednom intervju-u dok je igrao za Sturm. 

Mislim da je bilo negde oko 2000-e godine, Mancester Junajted je gostovao Sturmu. Pre utakmice gospodin Ranko izgovara sledece: Samo jednom da mi naleti onaj Bekam, izucu iz kopacki i njega i onu njegovu Spajsicu.

Nadam se da je dobio malo slifa od tada

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Jutros sam baš pio kafu sa jedinim velikim navijačem Vojvodine..da,ima i takvih ovde :classic_tongue: ..i on mi rezigniran kaže da će prestati da prati Vošu ako potpišu Tumbu. Potpuno sam ga razumeo i pokušao da ga utešim..stariji čovek,stara garda..ima 70.godina..ali ceo život je u fudbalu na neki način i blizak Vojvodini..

Moraću da mu pošaljem poruku,mada priznajem da mi ime Ranka Popovića ništa ne govori..nerado priznajem da pojma nemam o kome se radi

Rođen u Peći na Kosovu gde je i počeo da pika fudbal, posle prešao u BG i igrao za neke manje klubove do odlaska u Suboticu gde je odigrao par sezona za Spartak, posle bio u Almeriji i Šturmu, štoper, jak i veliki borac, u to vreme srednja klasa u SFRJ.

Kao trener radio pre jedno 15 godina u Spartaku pa se posle šetao po celom svetu, zadnje bio negde u Japanu

Nije baš klimoglavac pa ne očekujem da će dugo da opstane sa ovim Zbiljićem

• Like 1