BattleBender Posted February 24 Author Share Posted February 24 Jedva čekam da nova uprava najuri ovog smećara od Casemira. Muka mi je da ga gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 24 Share Posted February 24 BB nije do Casemira vec sto nemate neki sistem igre. A tu se trener pita zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted February 24 Share Posted February 24 Sramotno ponasanje Fernandeza. Bez kontrole i osecaja, sutira sa 40 metara kad jure pobedu. Neko bi trebao u svlacionici dobro da ga isamara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 24 Share Posted February 24 Ako bog da Ratcliffe i ekipa obave uspješno što su zamislili kroz iduće 2-3 sezone, i da u ekipi ostanu samo Hojlund, Mainoo, Garnacho i Martinez. Holandska prevara, igrači na čelu sa Brunom i Rashfordom, pomoćnici, medicinski tim, itd. nemaju šta tražiti tu u pohodu na ligu i LŠ čemu svi u ovom klubu treba da teže. Rashford je tu skoro 10 godina i u tih 10 godina ništa bitno nismo uzeli niti smo bili u borbi za titulu, Bruno i Shaw su više puta igrali mečeve u kojim smo doživjeli katastrofe koje će se zauvijek pamtiti (7:0, 0:5, 6:3, itd), to su igrači sa luzerskim mentalitetom i to se neće promijeniti ni da ih orkužiš sa 10 world class igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 24 Share Posted February 24 Bruno Fernandes je težak kreten. Kad sam video da uzima šut sa 30+metara,a imao je minimum dva bolja rešenja,iznervirao sam se,tačno sam dobio neki osećaj da će Fulam dobiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 25 Share Posted February 25 Što je nagore - nadigrao ih mediocre Fulam. Poraz nije plod neke slučajnosti ilo slično..zaslužen potpuno. I primer kako se prospe sve što se u proteklom periodu dobro uradilo. Sad valjda ide gostovanje Sitiju..baš sluti na visok poraz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted February 25 Share Posted February 25 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 25 Share Posted February 25 1 hour ago, ras kass said: Mene blam🤦♂️ sramno ponasanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted February 26 Share Posted February 26 Borio sam se da ne zaspim tokom prosle utakmice, prvo poluvreme bukvalno nista. Nije mi jasno zasto je Erikson poslednji u odbrani sa Veranom? Kud nije bas u prime godinama, kud covek nikada nije igrao kao defanzivac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 27 Share Posted February 27 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 27 Share Posted February 27 Da se udaramo nogom u guzicu ako dobijemo 15 miliona € za njega. Nego, koga ćemo umjesto ten Haga a da je slobodan na ljeto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted February 27 Share Posted February 27 van nistelroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 27 Share Posted February 27 Antony će sigurno imati ponude iz Italije,pošto neće biti skup,a oni vole da rehabilituju igrače. Eventualno neka Rusija ili povratak u Ajax. 44 minutes ago, Howie Roseman said: Da se udaramo nogom u guzicu ako dobijemo 15 miliona € za njega. Nego, koga ćemo umjesto ten Haga a da je slobodan na ljeto? Prvi mi na pamet pada Flik.Retklif je i onako najavio da njegov tim i on žele napadački fudbal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 27 Share Posted February 27 Flik Ovo ne znaju gde udaraju više izgleda. Da su bili pametni (kao što nisu) pa da su doveli malog Kudusa umesto ove prevare Antonija,sad bi imali bombu od igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 27 Share Posted February 27 Mozda Chosen One bude slobodan na leto :P Graham Potter 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 27 Share Posted February 27 Bolje onda da ostane Ten Hag,ali pod jednim uslovom,da ne dovodi igrače koje je trenirao u Ajaksu.😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 27 Share Posted February 27 Tuhel lagano da zavrsi posao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 27 Share Posted February 27 (edited) Za Antonija je valjda ceo svet znao da je smesan igrac, ali celnici UTD-a jbg nisu. Rang Celzija i Mudrika. Hojlund je top ubod, bice bolji igrac od Vlahovica, a i jeftiniji je. Edited February 27 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 28 Share Posted February 28 Vratiti Murinja, još je i bio dobar sa onom kantom od ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 28 Share Posted February 28 Smijaćete mi se vjerovatno, ali ja bih radije Oleu dao još jednu šansu pod kompetentnom upravom nego doveo bilo koje od tih imena. Preokret protiv PSG-a, par mjeseci nakon pauze zbog Covida kad smo igrali najbolji fudbal u Engleskoj i prva polovina sezone 2020/21 kad smo čak i prvi bili oko Nove godine su mi najdraži trenuci i najbolji fudbal koji smo igrali od odlaska Fergusona. Jasno je i njemu zašto je kasnije sve krenulo pogrešno i koje igrače treba otjerati po dolasku, jer su glavni krivci još uvijek tu. Najbolja opcija je svakako Xabi Alonso, ali to je gotovo nemoguće iz više razloga. Mooožda kad bi ga Ratcliffe ubijedio da mu mogu pružiti uslove kao Guardioli u Cityju i da mu se ponudi duplo veća plata nego što će nuditi Bayern i Liverpool. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 28 Share Posted February 28 @Howie Roseman vrvt ce pikirati Nagelsmana. Sto se mene tice jedini koji treba da se vrati jeste Jose. Dati mu odrijesene ruke da ocisti sve, dovede sta mu je potrebno i da se na rezultatima gradi dalja prica. Ratcliffe je pricao o trogodisnjem planu a ne vidim nijednog mladjeg trenera koji to moze odraditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 28 Share Posted February 28 Nemojte ni da se šalite kad pominjete Smorinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 28 Share Posted February 28 3 minutes ago, Drug Crni said: Nemojte ni da se šalite kad pominjete Smorinja Zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 28 Share Posted February 28 (edited) Nisam za ta podgrevanja starih jela..obično ne završe uspehom. Mislim da mu je karijera u padu i da treba da bude bliži klupama Fenera, Olimpijakosa nego Junajtedovoj. Doduše,i mi smo u padu. Ni prilikom prvog dolaska nisam bio njegov fan..ima tu i neke subjektovštine kod mene,priznajem. Mislim da njegova trenerska filozofija i naš dnk nisu fit.. Edited February 28 by Drug Crni slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 28 Share Posted February 28 (edited) Dato je vremena Oleu, nije uspjelo. Dato je vremena ovoj prevari, nije uspjelo. Vec ide 11 godina od poslednje titule u PL. Znacajno takmicenja koje je osvojeno je u eri Murinja, Liga Evrope. Mozda se sa njim ne moze uzeti titula u PL ali se itekako mozemo boriti za istu i biti opasni u kup takmicenjima. Sve sto je rekao za igrace je bio u pravu. Prvi je rekao da je Pogba virus, prvi je kritikovao ponasanje Rashforda ( u vrijeme kada je bio next big thing i golden boy ). Sve je rekao za Shawa jos tada. Pricao je o mentalitetu ekipe, o stanju u klubu. Nije dobio podrsku za razliku od naredna 2 trenera koja su dobila maximalnu podrsku i imali slobodne ruke da prodaju i dovedu koga zele. Edited February 28 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts