Jump to content

Recommended Posts

Ako bog da Ratcliffe i ekipa obave uspješno što su zamislili kroz iduće 2-3 sezone, i da u ekipi ostanu samo Hojlund, Mainoo, Garnacho i Martinez.

 

Holandska prevara, igrači na čelu sa Brunom i Rashfordom, pomoćnici, medicinski tim, itd. nemaju šta tražiti tu u pohodu na ligu i LŠ čemu svi u ovom klubu treba da teže.

 

Rashford je tu skoro 10 godina i u tih 10 godina ništa bitno nismo uzeli niti smo bili u borbi za titulu, Bruno i Shaw su više puta igrali mečeve u kojim smo doživjeli katastrofe koje će se zauvijek pamtiti (7:0, 0:5, 6:3, itd), to su igrači sa luzerskim mentalitetom i to se neće promijeniti ni da ih orkužiš sa 10 world class igrača.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Što je nagore - nadigrao ih mediocre Fulam. Poraz nije plod neke slučajnosti ilo slično..zaslužen potpuno. I primer kako se prospe sve što se u proteklom periodu dobro uradilo.
Sad valjda ide gostovanje Sitiju..baš sluti na visok poraz..

Link to comment
Share on other sites

Borio sam se da ne zaspim tokom prosle utakmice, prvo poluvreme bukvalno nista. Nije mi jasno zasto je Erikson poslednji u odbrani sa Veranom? Kud nije bas u prime godinama, kud covek nikada nije igrao kao defanzivac.

Link to comment
Share on other sites

Antony će sigurno imati ponude iz Italije,pošto neće biti skup,a oni vole da rehabilituju igrače.

Eventualno neka Rusija ili povratak u Ajax.

 

44 minutes ago, Howie Roseman said:

Da se udaramo nogom u guzicu ako dobijemo 15 miliona € za njega.

 

Nego, koga ćemo umjesto ten Haga a da je slobodan na ljeto?

Prvi mi na pamet pada Flik.Retklif je i onako najavio da njegov tim i on žele napadački fudbal.

 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Za Antonija je valjda ceo svet znao da je smesan igrac, ali celnici UTD-a jbg nisu. Rang Celzija i Mudrika. 

 

Hojlund je top ubod, bice bolji igrac od Vlahovica, a i jeftiniji je. 

Edited by Markoss
Link to comment
Share on other sites

Smijaćete mi se vjerovatno, ali ja bih radije Oleu dao još jednu šansu pod kompetentnom upravom nego doveo bilo koje od tih imena.

 

Preokret protiv PSG-a, par mjeseci nakon pauze zbog Covida kad smo igrali najbolji fudbal u Engleskoj i prva polovina sezone 2020/21 kad smo čak i prvi bili oko Nove godine su mi najdraži trenuci i najbolji fudbal koji smo igrali od odlaska Fergusona. Jasno je i njemu zašto je kasnije sve krenulo pogrešno i koje igrače treba otjerati po dolasku, jer su glavni krivci još uvijek tu.

 

Najbolja opcija je svakako Xabi Alonso, ali to je gotovo nemoguće iz više razloga. Mooožda kad bi ga Ratcliffe ubijedio da mu mogu pružiti uslove kao Guardioli u Cityju i da mu se ponudi duplo veća plata nego što će nuditi Bayern i Liverpool.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Nisam za ta podgrevanja starih jela..obično ne završe uspehom. Mislim da mu je karijera u padu i da treba da bude bliži klupama Fenera, Olimpijakosa nego Junajtedovoj. Doduše,i mi smo u padu.

Ni prilikom prvog dolaska nisam bio njegov fan..ima tu i neke subjektovštine kod mene,priznajem. Mislim da njegova trenerska filozofija i naš dnk nisu fit..

Edited by Drug Crni
slovo
Link to comment
Share on other sites

Dato je vremena Oleu, nije uspjelo.

Dato je vremena ovoj prevari, nije uspjelo. 

 

Vec ide 11 godina od poslednje titule u PL. Znacajno takmicenja koje je osvojeno je u eri Murinja, Liga Evrope. Mozda se sa njim ne moze uzeti titula u PL ali se itekako mozemo boriti za istu i biti opasni u kup takmicenjima.

 

Sve sto je rekao za igrace je bio u pravu. Prvi je rekao da je Pogba virus, prvi je kritikovao ponasanje Rashforda ( u vrijeme kada je bio next big thing i golden boy ). Sve je rekao za Shawa jos tada. Pricao je o mentalitetu ekipe, o stanju u klubu.

 

Nije dobio podrsku za razliku od naredna 2 trenera koja su dobila maximalnu podrsku i imali slobodne ruke da prodaju i dovedu koga zele.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...