deez nuts. Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Aha, evo i Norica. Pogledaj, mozes i hajlajce, pobede Norica protiv Sitija pa reci kako su timski odigrali prema napred. Palas je beton ekipa, fizicki najjaca, sa nula kreacije izuzev Zahe. Jos su i ispred mrtvog Arsenala sa top igracima (tvoja izjava 🤣). Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 (edited) I to sto je Zaha jedini kreativan igrac u ekipi punoj fizikalaca, to ga preporucuje za top ekipu? Mada ne cudi takva opservacija od Liverpulovog navijaca, verovatno je to sto je Carli Adam bio jedini kreativan igrac u beton ekipi Stouka, fizicki najjacoj u ligi, bilo dovoljno da bude vidjen kao dobra meta za Liverpul 🤣 Edited December 17, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Charlie Adam je iz Liverpula otisao u Stoke. Veze ti nemas sa ovom ligom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 je li moguce da Poolu nisu pomerili ovaj kup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 9 hours ago, Del Piero said: je li moguce da Poolu nisu pomerili ovaj kup? Nije bilo za kad da se pomeri... jer nekom ludackom logikom polufinale ovog veselog kupa se igra na dva meca i onda bi moralo da se igra u terminu prvog SF meca pa onda da se trazi novi termin za SF revans ali onda dolaze do problema da u slucaju ponovljenog meca neke od ekipa u FA kupu opet nema slobodnog termina da odigraju taj revans. Tako da su se odlucili za ovu opciju i to je realno najbolje resenje, klinci su dobili iskustvo igranja protiv PL ekipe a prvi tim je postedjen da igra jos dva meca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 E ovo je pravi 92 forum 😄 McLeod, koga ta potreba za hiperbolama odvuce da totalno izadje iz konteksta, jos ludje,, od onoga sto stvarno misli. Mc, znam ja tu logiku, ako zelis da nesto izguras kao 8, onda pricas da je 10... i to je sve ok, ali ti ubacujes i polinome, linuse i picke materine... i u prici sa prirodnim brojevima, ti krenes da pricas o iracionalnim i neadekvatno kompleksnim brojevima. A najgorije od tog najgoreg ( 😄 ) dok to radis, mesas linus sa logaritom i sl, jer ni sam ne znas sta je to. Zaha je vanserijski talenat. Kako Edena vise nema u ligi, sada nema igraca koji kada mu je dan moze vise da unisti protivnika. Ima brzinu nogu, dualnu motoriku i reflekse u obe noge. Kao sa svim velikim stvarima, dolazi velika odgovornost, i ako nemas dobru i konstantnu koncentraciju, te stvari mogu da odu nekad i u pogresnom smeru. To sto nije uspeo u Unitedu je mesavina i njegove nezrelosti (stvarno se ponasao kao napaljeni klinac, ulicar) ali i aimless vodjenja Uniteda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Everton-Arsenal je potencijalno najgora utakmica koju sam ikada gledao...a konkurencija u toj disciplini je zastrašujuća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 De Gea Van Bisaka, najbolji bek lige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Od Lingarda nikad igrač. Iako taj tip igrača sazreva tek posle 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Ovaj Var sve vise dokazuje koliko je sranje ustvari, mora da se regulise nekako to gledanje Var-a, danas na svaku primedbu Celzija sudija gleda dok dva puta odbrana celzija cuva korner kao da se igra hokej i obatra prvo mislim Orijea pa posle Alia, sudija ni da pomisli da pogleda. Rudinger danas zasluzio zuti karton mnogo ranije, bas prljav i glup igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Bitna pobeda za top4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 20 minutes ago, Igor028 said: Ovaj Var sve vise dokazuje koliko je sranje ustvari, mora da se regulise nekako to gledanje Var-a, danas na svaku primedbu Celzija sudija gleda dok dva puta odbrana celzija cuva korner kao da se igra hokej i obatra prvo mislim Orijea pa posle Alia, sudija ni da pomisli da pogleda. Rudinger danas zasluzio zuti karton mnogo ranije, bas prljav i glup igrac. Pa najbolje da se gleda nešto što se desilo pre izvođenja kornera, takvi penali mogu da prođu samo Barsi. Sa druge strane gledaju da li je onaj faul bio u 16, a Dele Ali pola metra u ofsajdu. Šta tek reći za ona dva većanja od po 2-3 minuta za penal i crveni karton, a sam Tejlor je to morao svirati jer je i budali jasno šta su golman i Son uradili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Pokusavam da se setim..je li i prosle sezone Liverpul na Boxing Day imao 0 poraza? Znam da je Junajted to napravio u 2010/11 sezoni (uzeli titulu),City u 2017/18 (uzeo titulu) i mislim Redsi prosle godine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 1 hour ago, Crni Bombarder said: Pokusavam da se setim..je li i prosle sezone Liverpul na Boxing Day imao 0 poraza? Nije imao poraz.Mislim,ali nisam siguran,da ih je Siti prvi porazio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Jeste Siti, jedini poraz u sezoni. Na polusezoni je Liverpul imao, cini mi se, 17-2-0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 29 minutes ago, sasha arsenal said: Nije imao poraz.Mislim,ali nisam siguran,da ih je Siti prvi porazio. Tako je... to je i jedini poraz u sezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 7 minutes ago, Darth Steva said: Tako je... to je i jedini poraz u sezoni Jedini? I niste uzeli titulu..da li se to ikada pre dogodilo u EPL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Pa cisto sumnjam... 97 bodova je treci najveci broj bodova ikada u PL samo je Siti imao 100 pre koju godinu i prosle godine 98. Cak su i famozni Invinciblesi imali smesnih 90 bodova :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Zato ove sezone tucemo preko 100, za svaki slucaj 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 4 hours ago, Darth Steva said: Pa cisto sumnjam... 97 bodova je treci najveci broj bodova ikada u PL samo je Siti imao 100 pre koju godinu i prosle godine 98. Cak su i famozni Invinciblesi imali smesnih 90 bodova 😄 Izgubite makar jednu tekmu,posle možete da uzmete titulu 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 imam neki osećaj za feeling da će to biti večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Do q, necu moci da gledam veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Si senor...😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Morao je Pool dati bar još jedan gol. Ovako nas čeka neizvesno poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Deluje dominantno Liverpul večeras.Moglo je i ubedljivije da se završi prvo poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts