Klotzen Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) Spominjali smo je. Vidi se da matore, treba ovo da završavaju 🙂 Edited July 22, 2022 by Klotzen 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Vredi li gledati Manifest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Ajde da pitam..jer sam vec cu zaboraviti.. Oko poslednje epizode S4 Stranger Things mi je sve jasno (valjda ) sem jednog detalja..Kako su oni sportisti/kosarkasi koji su celu seriju tragali za Edijem, dospeli u obrnuti svet? Tu sam nesto propustio da registrujem ocito.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 3 hours ago, Markoss said: Vredi li gledati Manifest? Netflix, avion neki nesto? Jao, sto se mene tice jezivo glupo. Gluma krsh Atmosfera uzas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxP Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 17 hours ago, Markoss said: BCS puca, ove dve epizode su masterpiece. Vjerovatno najbolja serija na Netflixu. Mada mora se odgledati Breaking bad prvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Izasla cetvrta sezona Virgin River. Znam da je cheezy, ali meni se svidja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 4 hours ago, MaxP said: Vjerovatno najbolja serija na Netflixu. Mada mora se odgledati Breaking bad prvo. Ja sam baš razmišljao o ovome i mislim da je BB nepotreban za BCS. U BCS je sve lepo objašnjeno ko je ko. Prve tri sezone skoro i da nemaju veze sa BB. Sa druge strane ne škodi jer je serija snimljena baš tako da mogu da je gledaju i oni koji su gledali BB i oni koji nisu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 (edited) 12 hours ago, Drug Crni said: Ajde da pitam..jer sam vec cu zaboraviti.. Oko poslednje epizode S4 Stranger Things mi je sve jasno (valjda ) sem jednog detalja..Kako su oni sportisti/kosarkasi koji su celu seriju tragali za Edijem, dospeli u obrnuti svet? Tu sam nesto propustio da registrujem ocito.. Koliko se sećam nisu ni dospeli tamo.Oni su bili na "ovoj" strani.Poslednje čega se sećam borili su se sa Lukasom i njegovom sestrom.Onaj glavni je hteo da probudi Maks. edit:odgledah prvi deo poslednje sezone BCS.Pravo je uživanje gledati ovu seriju. Edited July 23, 2022 by sasha arsenal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 1 minute ago, sasha arsenal said: Koliko se sećam nisu ni dospeli tamo.Oni su bili na "ovoj" strani.Poslednje čega se sećam borili su se sa Lukasom i njegovom sestrom.Onaj glavni je hteo da probudi Maks. A ko je onda bio u obrnutom svetu - Dastin i Edi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 4 minutes ago, Drug Crni said: A ko je onda bio u obrnutom svetu - Dastin i Edi? Da. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanatos Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 On 7/22/2022 at 4:15 PM, P-51D said: https://www.imdb.com/title/tt11743610/ Dobro vozi prvih par epizoda. Videćemo šta se dešava kasnije. Meni veliko razočarenje. Interesantna ideja ali se vrlo brzo sve pretvara u osvetničku Rambo seriju gde ga svi živi jure, niko ga ne uhvati, dok on tamani sve redom sa sve tumorom na mozgu... Mršavih 6/10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 On 7/23/2022 at 11:10 PM, Tanatos said: Meni veliko razočarenje. Interesantna ideja ali se vrlo brzo sve pretvara u osvetničku Rambo seriju gde ga svi živi jure, niko ga ne uhvati, dok on tamani sve redom sa sve tumorom na mozgu... Mršavih 6/10 Slažem se. Dobro je vozilo dve tri epizode, a onda se potpuno raspalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 On 7/22/2022 at 4:15 PM, P-51D said: https://www.imdb.com/title/tt11743610/ Dobro vozi prvih par epizoda. Videćemo šta se dešava kasnije. The Terminal List Top. Sin i ja odgledali bez daha, pogotovo što su dva glavna junaka (Chris Pratt i Taylor Kitsch) bili najjači likovi iz dve tinejdžerske serije koje smo gledali kad je bio mlađi (legendarni Bright iz Everwood i Riggins iz Friday Night Lights 🙂) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 On 7/23/2022 at 5:42 AM, DJORDJE said: Izasla cetvrta sezona Virgin River. Znam da je cheezy, ali meni se svidja. E, ako ti se to sviđa onda obavezno pogledaj: October Road Cedar Cove Chesapeake Shores Thank me later. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 BCS s06e08 Vratio se BB! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Kate Winslet ce se pojaviti u jos jednoj HBO mini seriji. Igrace glavnu ulogu u seriji naziva "The Palace". Prica ce se odvijati u periodu od godinu dana unutar zidina palate autoritarnog rezima,gde ce stvari ubrzo poceti da se rasplicu.. Volim Kate kao glumicu. Njena pojava me u startu dodatno motivise da pogledam film ili seriju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 @Drug Crni Volim Kate Winslet, ne ono kao ribu na koju se nešto ložim nego kao ortaka, lafčinu, nekog s kim bih rado popio pivo i blentavio o bilo čemu... (Da, imao sam uvek dosta prijateljica, pa znam šta pričam) Cenim je što je jaka, ima The Personality, (i u životu i u ulogama) što ima svoj fazon što se vidi da uživa kad god su "intimnije" scene, a luda je ko struja i kad god je vidim da igra u nečemu bukvalno znam da će u nekom momentu da opali neku sex ili provokativnu scenu. Kapiram da bi našla način da i u dečjoj poluanimiranoj bajci ima scenu u kojoj je gola Kraljica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 (edited) 2 minutes ago, fancy said: @Drug Crni Volim Kate Winslet, ne ono kao ribu na koju se nešto ložim nego kao ortaka, lafčinu, nekog s kim bih rado popio pivo i blentavio o bilo čemu... (Da, imao sam uvek dosta prijateljica, pa znam šta pričam) Cenim je što je jaka, ima The Personality, (i u životu i u ulogama) što ima svoj fazon što se vidi da uživa kad god su "intimnije" scene, a luda je ko struja i kad god je vidim da igra u nečemu bukvalno znam da će u nekom momentu da opali neku sex ili provokativnu scenu. Kapiram da bi našla način da i u dečjoj poluanimiranoj bajci ima scenu u kojoj je gola Kraljica. Edited July 27, 2022 by Kronostime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 @fancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 50 minutes ago, fancy said: @Drug Crni Volim Kate Winslet, ne ono kao ribu na koju se nešto ložim nego kao ortaka, lafčinu, nekog s kim bih rado popio pivo i blentavio o bilo čemu... (Da, imao sam uvek dosta prijateljica, pa znam šta pričam) Cenim je što je jaka, ima The Personality, (i u životu i u ulogama) što ima svoj fazon što se vidi da uživa kad god su "intimnije" scene, a luda je ko struja i kad god je vidim da igra u nečemu bukvalno znam da će u nekom momentu da opali neku sex ili provokativnu scenu. Kapiram da bi našla način da i u dečjoj poluanimiranoj bajci ima scenu u kojoj je gola Kraljica. Volim je i ja, ali ovo poslednje nikad nisam primetila, moraću više da obratim pažnju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 50 minutes ago, alcesta said: Volim je i ja, ali ovo poslednje nikad nisam primetila, moraću više da obratim pažnju Imaš drugačije hardverske senzore pa ti promakne 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 On 7/23/2022 at 7:30 AM, Klotzen said: Ja sam baš razmišljao o ovome i mislim da je BB nepotreban za BCS. U BCS je sve lepo objašnjeno ko je ko. Prve tri sezone skoro i da nemaju veze sa BB. Sa druge strane ne škodi jer je serija snimljena baš tako da mogu da je gledaju i oni koji su gledali BB i oni koji nisu. Naravno, jeste bolje pogledati BB pa Saula i npr.shvatiti K.Kostner joke, ali BC Saul finalnom sezonom stvarno prelazi u samostalan masterpiece. Nesumnjivo najbolja spin-off serija ikad. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Sto mi niko nije rekao da je prvu epizodu Tokyo Vicea rezirao Michael Mann? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Naziv sledeće epizode BCS je Breaking Bad . 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 On 7/27/2022 at 11:30 PM, Drug Crni said: Sto mi niko nije rekao da je prvu epizodu Tokyo Vicea rezirao Michael Mann? valja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts