VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Treca tehnicka...ok..shvatili smo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Za šta sad tehnička Laziću!? A malopre Milojeviću posle reakcije na faul Fundića u napadu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Sudije totalno izgubile utakmicu. Nevjerovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Čist faul Lazića, to da ali reakcija nije bila ni blizu za tehničku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 1 minute ago, pepe sancez said: Sudije totalno izgubile utakmicu. Nevjerovatno. Nista novo od Milije Vojinovica. Covek celu sudijsku karijeru vodi neke licne ratove na terenu, potpuno zanemarujuci kosarkaski kontekst. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) Ko god se uhvati za glavu dobije tehničku. 😂 Edited June 2, 2019 by quentin Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Uzas od sudjenja. Cetiri tehnicke, sve i da su zasluzene su poraz sudjenja. U jednoj utakmici bez previse intenziteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Cetvrta tehnicka..Milija..upozorenje sta nas ceka u eventualnom finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Cekajte hocete da kazete da su ovi sudili 4 tehnicke?Za sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Otvaraj "prelazni rok" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Igrači Mege ne reaguju na sudijske odluke agresivno, eventualno stanu i rašire ruke ako su oštećeni. Ne prate sudiju i ne pričaju sa njim. Da nije tako, trebalo bi i oni da dobiju tehničke. Vratio sam ovaj faul na Filipom, pošto imam IPTV. Prvi floping su iskulirali, a drugi je bio za čistu tehničku. Umesto toga su svirali Koprivici faul. Faul Fundića isto nije bio, vratio sam da vidim. Fundić je podigao ruku ka njemu, a Filip je iskusno podigao svoju i odgurnuo je, sa trzajem tela i dobio faul. Čist faul Fajea i zaslužena tehnička. Malo kulture ne bi bilo na odmet. Mega je u poređenju sa njima gospodska ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 To ne zna ni Milija... Laza stisnuo vilicu da nešto slučajno ne bi rekao, Faye se uhvatio za glavu zbog faula 2s pre kraja koji definitivno nije bio (još Čarapić njemu sklanja ruku)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Milija ti li si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Veliki klubovi misle da moraju da budu povlašćeni. ISTO SE PONAŠA I PARTIZAN!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 28 minutes ago, Kankkunen said: Kupi nam Čovo kupi Ostina Holinsa Svidja mi se sa kakvom energijom lik igra, prosto leti po terenu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Lazić nepravedno dobio tehničku. Čovek je krenuo da odreaguje, ali se odmah zaustavio, to je stvarno bilo preterano. Ostale 3 tehničke su na mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Ovaj Milija je djubre od coveka nevidjenih razmera...poveo sam decu da opusteno gledamo utakmicu, a skacem kao jarac i psujem ko kocijas, zbog ovog smrada...imace mi deca nocne more😫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Koji bre faul Fajea, još Čarapić njemu sklanja ruku. Hajde vrati taj svoj IPTV i pogledaj gospodsku reakciju klupe Mege na faul dosuđen Fundiću u napadu i uporedi sa reakcijom Lazića ili nam reci šta je to toliko strašno Lazić uradio za tehničku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 9 minutes ago, Edvard said: Igrači Mege ne reaguju na sudijske odluke agresivno, eventualno stanu i rašire ruke ako su oštećeni. Ne prate sudiju i ne pričaju sa njim. Da nije tako, trebalo bi i oni da dobiju tehničke. Vratio sam ovaj faul na Filipom, pošto imam IPTV. Prvi floping su iskulirali, a drugi je bio za čistu tehničku. Umesto toga su svirali Koprivici faul. Faul Fundića isto nije bio, vratio sam da vidim. Fundić je podigao ruku ka njemu, a Filip je iskusno podigao svoju i odgurnuo je, sa trzajem tela i dobio faul. Čist faul Fajea i zaslužena tehnička. Malo kulture ne bi bilo na odmet. Mega je u poređenju sa njima gospodska ekipa. Dobro, imas i gospodske reakcije Milojevica, nemoj samo da su igraci Mege gospoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Za Lazića sam napisao, prestrogo je. Nije tehnička tako strašna kazna, jedno bacanje, nego je ukor pred isključenje. Vratio sam faul Fajea, odneo ga je skroz, odbacio ga u stranu. Jel Fundićev faul u napadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Svaka tehnička se plaća, mora i Leon od nečega da živi sva sreća pa ne gledam utakmicu, igra se lepa odbojka na SK-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 5 minutes ago, Edvard said: Čist faul Fajea i zaslužena tehnička. Tehnička da, zbog reakcije, ali faul nije bio. Skočio je sa obe ruke podignute vertikalno a Čarapić je prvo slobodnom rukom u kojoj nije držao loptu pokušao da skloni Fajeove ruke a kasnije naslonio i ruku u kojoj je držao loptu. Vrati ti snimak i pogledaj ponovo ali ovaj put pažljivije. Pogledaj i taj faul u napadu Koprivice nad Čovićem. Klizeći uleteo i izbacio nogu. Postoje i neka pravila prilikom postavljanja bloka, valjda... Što se tiče tehničkih, ne znam šta su uradili sa klupe kad je dosuđena prva ali ostale 3 su zaslužene. Druga je stvar što su pogubili konce u suđenju pa sviraju svakakve gluposti i jednima i drugima i konstantno kompenzuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 2 minutes ago, Knipex said: Tehnička da, zbog reakcije, ali faul nije bio. Skočio je sa obe ruke podignute vertikalno a Čarapić je prvo slobodnom rukom u kojoj nije držao loptu pokušao da skloni Fajeove ruke a kasnije naslonio i ruku u kojoj je držao loptu. Vrati ti snimak i pogledaj ponovo ali ovaj put pažljivije. Pogledaj i taj faul u napadu Koprivice nad Čovićem. Klizeći uleteo i izbacio nogu. Postoje i neka pravila prilikom postavljanja bloka, valjda... Što se tiče tehničkih, ne znam šta su uradili sa klupe kad je dosuđena prva ali ostale 3 su zaslužene. Druga je stvar što su pogubili konce u suđenju pa sviraju svakakve gluposti i jednima i drugima i konstantno kompenzuju. Vraćao sam, nego, da li da verujem sopstvenim očima ili tebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Čist faul Fajea!? OK, ovde staje svaka diskusija sa tobom jer ili si trol ili si totalno subjektivan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Just now, Edvard said: Vraćao sam, nego, da li da verujem sopstvenim očima ili tebi. Gde si se krio svih ovih godina? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts