Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Sad jos Sanders na petici i probati eventualno privuci Beasleya postojecim kadrom 

Tradizione di famiglia

Edited by Mile1
Posted

I ovi iz Kurira su naduvani, čuj deset godina za 3,5 grama marihuane i par eksera. :D

Platiće neku kaznicu i to je to.

Koliko se sjećam i mi smo rebnuli Gista za par plata zbog pozitivnog testa, eto prilike za još jednu uštedu u budžetu. :p

Posted
16 minutes ago, Son_of_a_gun said:

I ovi iz Kurira su naduvani, čuj deset godina za 3,5 grama marihuane i par eksera. 😄

I ja se pitam o cemu oni pricaju. 

Posted
20 minutes ago, Son_of_a_gun said:

I ovi iz Kurira su naduvani, čuj deset godina za 3,5 grama marihuane i par eksera. :D

Platiće neku kaznicu i to je to.

Koliko se sjećam i mi smo rebnuli Gista za par plata zbog pozitivnog testa, eto prilike za još jednu uštedu u budžetu. :p

I dve bocice ulja od hasisa

https://www.gainesvilleregister.com/news/local_news/pro-basketball-player-bails-out-of-cooke-county-jail/article_fc8fd7aa-b3e3-11e9-a785-8bef072aa899.html

Posted
1 hour ago, Luchifer89 said:

Ako Stondisha posle ovoga ne počne da navija za kkP, ja ne znam...
d4630f61a2641f84c3b27c263aa1404a.gif

Sad mi javljaju ljudi situaciju na terenu... pratiće se KKP intenzivnije ove sezone to je sigurno 😄

Posted
10 minutes ago, Stondisha said:

Sad mi javljaju ljudi situaciju na terenu... pratiće se KKP intenzivnije ove sezone to je sigurno 😄

Lepo reci da si kupio sezonsku za mesto odmah iza klupe. :s_d:

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Kronostime said:

Ma brate loža malo levo od Ostoje... ko da se cima sa masom... ovako sedneš iskuliraš, gledaš basket, mir u svetu... omatorilo se moj Kronose

• Like 2
Posted
32 minutes ago, Kronostime said:

Sad si dao odličan šlagvort da mu na moderatorskoj temi otpevaju "Hej Stondiša, hej Stondiša, dođi nam do klupe..." :s_d:

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, Stiletto said:

Sad si dao odličan šlagvort da mu na moderatorskoj temi otpevaju "Hej Stondiša, hej Stondiša, dođi nam do klupe..." :s_d:

Tomasov licni mahac peskira tm:default_coffee:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...