delgado Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Fox-Buddy-Trevor-Heri-Dedmon deluje kao laganih prvih pet. Vici Vini kad budes free, da odemo na cedjenu pomorandzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Niksi kazu da su odustali od sastanka sa Kavajem kako ne bi izvisili za ostale slobodne igrace. Pametan potez Niksa. Lejkersi i Klipersi ce da nadrljaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Sumnjiv mi je ovaj potez Portlanda, dali su Lejmana, uzeli Hezonju i uštedeli neka 2 miliona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 9 minutes ago, Drakaris said: Niksi kazu da su odustali od sastanka sa Kavajem kako ne bi izvisili za ostale slobodne igrace. Pametan potez Niksa. Lejkersi i Klipersi ce da nadrljaju. Zamisli da su ostali bez Taj Gibsona i Bobby Portisa. Pa to bi uzdrmalo buducnost fransize i samog grada Njujorka... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 hour ago, delgado said: Kakav mediocre squad @Miki28 Jesi budan tebra ? Nego kako. Sta ima legendo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Sta je bese povredio Oladipo kad ce odsustvoavti ovoliko ? Svi ovi potpisi Indiane mi deluju kao da oni ne racunaju na njega za prvi deo sezone mozda i duze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 7 minutes ago, 34Barkley said: Mislim da bi Begli na pet kao primarnoj poziciji bio korak nazad u odnosu na WCS. U nekim periodima i u zavisnosti od kompozicije tima i protivnika može. Šta on to donosi bitno drugačije i bolje u odnosu na WCS? U ovom trenutku, videćemo kroz karijeru. bagley je za mene baš sve suprotno od wcs-a. lagan centar koji je pretnja za koš sa nekoliko "razdaljina". još postoji i realna šansa da poboljša šut za tri, to bi baš unapredilo njegovu ofanzivu. možda nije dobar u odbrani (nije) ali je bolji bloker, pa eto u svakom slučaju, bagley je igrač koji će za 2-3 godine biti svakako bolji, za wcs-a nisam siguran da se može očekivati neki dramatičan napredak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 4, 2019 Author Share Posted July 4, 2019 3 hours ago, realno *w said: Vaj da fak je Finiks dao Džeksona za ništa? Mlad, dobar ugovor, popravio šut... Naravno, daleko od spektakularnog igrača, ali u njihovoj situaciji sasvim ok. Mislim da trenutno ne postoji ekipa sa manje ideje od njih. 3 hours ago, uini said: josh jackson? dečko očigledno nije pod libelu, tako da ih razumem. onaj dil gde su dali tj warrena je mindfuck, pogotovo sada kada su bacili i jacksona Nije Dzekson normalna osoba, to je tacno. No, ipak poseduje odredjeni potencijal da igra dobru odbranu na krilu. Ali samo pogledaj sta su oni dali uz njega! Melton + pik. To je mnogo. Ukro od Tvistera ovo, kad smo vec kod Vorena. A reminder that @DarthAmin on @BurnsAndGambo yesterday said the Pacers thought the Warren offer from the Suns was a joke at first Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 2 hours ago, Miki28 said: Nego kako. Sta ima legendo? Evo palim na razg za posao. Presao sam pola grada da me ortak nahrani i kupi cig sada Jos pola da pustim organski skank da odmerim za Job interview. Wish me luci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Unini ako ti je tesko seti se da mi placamo fkin Parsonsa i gledamo tu magiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 27 minutes ago, uini said: bagley je za mene baš sve suprotno od wcs-a. lagan centar koji je pretnja za koš sa nekoliko "razdaljina". još postoji i realna šansa da poboljša šut za tri, to bi baš unapredilo njegovu ofanzivu. možda nije dobar u odbrani (nije) ali je bolji bloker, pa eto u svakom slučaju, bagley je igrač koji će za 2-3 godine biti svakako bolji, za wcs-a nisam siguran da se može očekivati neki dramatičan napredak Jbt, ne znam kako sam uspeo da ostavim post na LBJ temi, hvala ti što si ga prevukao odande. Pazi, on je mlad i cenim da ima viši plafon od WCS, pa se možda i izgradi u peticu. Međutim, ako žele da naprave korak napred u sezoni pred nama mislim da sa njim kao osnovom na pet ne bismo videli ništa novo niti bi on bio ono što Kingsima treba. Dug je put do izgradnje šuta, treba da razvija i razumevanje igre i saradnju, pa ne znam da li mogu da žrtvuju sezonu na njegovo učenje još jedne pozicije. I do sad je bio crna rupa kad dograbi loptu, kao startna petica bi nosio veću odgovornost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Bagleya bi na 5 tovario ko stigne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 ali bi i on tovario mnoge. zato je tu dedmon plus harry giles baš bih voleo da knicksi naprave neki dil za gilesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Nije kao da su Kingsi u nekoj narocitoj zurbi. Imho, oni u ovom trenutku uglavnom zele da budu relevantni u borbi za plej-of, sa nekim grand goal-om da eventualno udju u plej-of i da tamo sto vise tekmi odigraju, I da time pocnu da kale svoj young core. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Nema neke velike poente sa MB3 na 5, jos mu je rano za to. Kingsi opet krecu u sezonu bez nekog trenutnog ''zastitnog'' lica fransize, u sustini nisu napravili nikakav rizican potez, ali i dalje se ne vidi neka poenta osim sto ce se dalje razvijati mlado jezgro Fox-Hield-MB3 (Ako Hileda i dalje smatramo za mladog). Ok, nisam bio za Vucevica i veliki ugovor, tek nisam za bio za Ala, i na kraju zavrsismo sa Dedmonom. S obzirom da LAL opet postaje powerhouse, nema trika da ove sezone ostaju bez PO, tako ne vidim kako SAC sa ovim rUsterom moze korak napred, a to je 8. mesto i PO. Ukoliko ove sezone Vlada zavrsi na 10, 11, 12tom mestu tek onda nece moci da privuce neke jace FA. Bio bi potreban neki bas top trener da ovo poslozi kako treba i napravi ''aktivan rezultat'', a Volton to nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 13 minutes ago, uini said: ali bi i on tovario mnoge. zato je tu dedmon plus harry giles baš bih voleo da knicksi naprave neki dil za gilesa Mislim da MB ne bi uspeo da nadoknadi poene koje bi protivnici dali preko njega. Ne sviđa mi se opcija da Dedmon defanzivno igra 5, a da ofanzivno igra strec 4, jer njegov broj pogođenih 3 je na malom uzorku. Defanzivno bi Dedmon krpio. A sa Bagleyem i Gilesom bi se Kingsi naprimali poena, abitno ko igrao 5. Mozda u off-season MB i HG ostvare napredak, te izgledaju defanzivno bolje nego prošle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 zašto bi dedmon igrao pf u napadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Da bi oslobodio prostor za Bagleya na postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 ma jok. jednostavno će biti na klupi ili će bagley na PF ako su zajedno u postavi. pre će bagley da podigne procente za 3 ja ne očekujem od dedmona da igra više od 20-25min 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Tako nesto i ja kapiram. Bagley i Dedmon starteri.Giles će biti prva izmena na frontcourtu, umesto Demona, i u zavisnosti od matchupa će se MB i HG rotirati na 4 i 5.U nekim small ball postavkama će Barnes igrati 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Lozi vas uini, uzima dedmona u petoj rundi 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) 5 minutes ago, mr clutch said: Tako nesto i ja kapiram. Bagley i Dedmon starteri.Giles će biti prva izmena na frontcourtu, umesto Demona, i u zavisnosti od matchupa će se MB i HG rotirati na 4 i 5.U nekim small ball postavkama će Barnes igrati 4. već rekoh, mislim da će bagley startovati na C a barnes na PF (ariza na SF) Edit @Manu čak i ako startuje dedmon, neće igrati po meni više od 25 Edited July 4, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts