Cavani Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 7 minutes ago, SunZero said: ozaloscene nugetlije oborise forum kada se sve uzme u obzir strasna sezona ove mlade ekipe Rekao bih da bi bila strasna da su prosli u finale, ovako je nekako meh. Prosli su samo prvu rundu, nikakav epski uspeh mada korak napred svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 I ja sam odusevljen kako se Lilard podredio i povukao rucnu. Nije to lako kad se od malih nogu ucis da ti pobijedis i da si alfa muzjak. Definitivno je taj osjecaj hijerarhije kod Portlanda kljucan za pobjedu. To Denver nije razvio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: totalno je neocikavano postao x-factor. Ja bih rekao skroz ocekivano, eno ima nekoliko strana nazad post o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Ja bih rekao skroz ocekivano, eno ima nekoliko strana nazad post o tome. Ja nijesam ocekivao to od Turnera. Svaka cast svakom ko jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 9 minutes ago, Green23 said: Kako su nestali Milsap i Marej večeras, 7/31 ukupan šut... 18/66 u poslednje dve utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Just now, Green23 said: 18/66 u poslednje dve utakmice To da se trejduje za Lebrona odmah :P I pikovi prve runde naravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Lagana prica. Inace svaka cast Jokicu, i ovo je sasvim dobro odigrao. Overall, sramotno je koji tim je bio broj dva na zapadu, verovatno najgori broj dva Zapada u poslednjih 15 godina. Mada nije preterano bitno, jer i jedne i druge bi cekala metla od Dubsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 (edited) A tek kad se setim forumskih strucnjaka koji su pricali da je Portlandu za iskorak potrebno da prodaju Mekoluma lolovoz Edited May 12, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Šta veli Derel Mori za midrange??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Utepase Jokaru nacisto, nikad u zivotu nije izeo ovoliko tepanje. Makoluma je Drogon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Uzimao je i CP3 masu midrange suteva preksinoc, nema poraz Hjustona nikakve veze sa analitikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Ukljucih se na kraju 1/4. Od tog trenutka pa do kraja meca sam bio u neverici kako Denver ima aktivan rezultat sve vreme sa igrom koju su igrali. Uzasno su izgledali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Murray kada se odvoji od Jokica pokazace kakva je prevara, ok ima tu sposobnost da zatrpa 1/5 tekmi i generalno fearless karakter ( njegovom slucaju to je vise lose nego dobro) ali jos nisam video beka koji ima toliko uzasan tajming dodavanja, bukvalno svaki pas je prevremen/brzoplet ili zakasneo/kada bas ne moze da pripali njegova senka je toliko velika da je pokrila i Harrisa, jesu ga hebale povredice ali i Jamalova neogranicena sloboda ga stavlja u ulogu totalnog sidekicka a u ovakvom backcourtu Gary mora da ima veci protagonizam u napadu Jokic takodje los u drugom poluvremenu ali svejedno strasan playoff 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Meni je žao što je neko prošao ovde 😄 Ja sam očekivao da pršti utakmica a ono se 2 i po igrača pojavila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Ne znam zašto Maloumn nije koristio Beaslya u II poluvremenu. Ima dobru osnovu Denver, čak i dobre role playere ali utisak je da bi im neki pouzdaniji strelac od Murraya doneo prolaz ovde i mnogo manje mučenja protiv Spursa koje su prošli kroz iglene uši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 ne verujem da cu ovo reci ali trebalo je vise Bartona Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 opustite se sa kritikovanjem igraca. ovo je denveru 14 utakmica u playoffu, ocekivano je bilo da ce crci. pri tome su gotovo svi igraci osim millsapa pocetnici u playoffu. nije ovo ni toliko los rezultat s obzirom na sve ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 18 minutes ago, Del Piero said: pobeda kosarke nad analitikom, pobeda midrangea nad trojkama, veliki dan za sport Znaš kako, plašim se da midrange dobija trojke jednom u 38 utakmica... Obrukao se na kraju Denver, iako je strašna sezona i plejof ran iza njih. Ni meni nisu najjasnije Melounove izmene, imali su nekih 15 razlike, imali su i suđenje naklonjeno. Umesto da nastave sa onim penetracijama koje su im i donele prednost (a Džoniju 0 asistencija)... Koliko god mi se sviđao Mari, pa i Haris, plašim se da nisu baš za 2. i 3. mesto u hijerarhiji ozbiljnog WC contendera, eventualno 3 i 4. Kapiram da je Milsap dao ono što je mogao i da je možda trenutak da razmisle da ga negde pošalju pod stare dane. Drago mi je što vidim Portland u finalu, žao mi je što je ispao Denver, lepasporckapriča. Ne verujem da će nešto baš da pršti u finalu zapada, kapiram da će da pokušavaju da postuju Karija, što će biti promena u odnosu na mučenje pikovima Hjustona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 1 minute ago, gggggggg said: opustite se sa kritikovanjem igraca. ovo je denveru 14 utakmica u playoffu, ocekivano je bilo da ce crci. pri tome su gotovo svi igraci osim millsapa pocetnici u playoffu. nije ovo ni toliko los rezultat s obzirom na sve ovo. Igrači OK, trener je fejlovao. Potpuno rasulo na kraju, u situacijama kada se sve raspada, trener mora da zavede red. Pa ako će da se fejluje, OK, će fejlujemo, ali ćemo da fejlujemo radeći ono što smo zacrtali. A ne, njemu na 3 minuta 7. tekme u plejofu ne znaš ko šta radi, a tajmaute koristi samo da pređe pola. Pa jebiga sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 (edited) 4 minutes ago, Esc said: ne verujem da cu ovo reci ali trebalo je vise Bartona i ja sam ocekivao ovo od Maloumna, kada je tekma krenula niz vodu imao sam osecaj da jedino Butthead moze da ih povadi nekim no no yes trojkama Edited May 12, 2019 by SunZero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 8 minutes ago, SunZero said: Murray kada se odvoji od Jokica pokazace kakva je prevara, ok ima tu sposobnost da zatrpa 1/5 tekmi i generalno fearless karakter ( njegovom slucaju to je vise lose nego dobro) ali jos nisam video beka koji ima toliko uzasan tajming dodavanja, bukvalno svaki pas je prevremen/brzoplet ili zakasneo/kada bas ne moze da pripali njegova senka je toliko velika da je pokrila i Harrisa, jesu ga hebale povredice ali i Jamalova neogranicena sloboda ga stavlja u ulogu totalnog sidekicka a u ovakvom backcourtu Gary mora da ima veci protagonizam u napadu Jokic takodje los u drugom poluvremenu ali svejedno strasan playoff Lepo rekoh da im treba Kyrie, upravo za ovakve utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 još večeras draymond zove milsapa da budu smallball drugari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 1 minute ago, dekkard said: Lepo rekoh da im treba Kyrie, upravo za ovakve utakmice. Eno Kajri je objasnio kako se zatvara serija protiv Bucksa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 9 minutes ago, SunZero said: Murray kada se odvoji od Jokica pokazace kakva je prevara, ok ima tu sposobnost da zatrpa 1/5 tekmi i generalno fearless karakter ( njegovom slucaju to je vise lose nego dobro) ali jos nisam video beka koji ima toliko uzasan tajming dodavanja, bukvalno svaki pas je prevremen/brzoplet ili zakasneo/kada bas ne moze da pripali E ovo sam i ja primetio i to me užasno ispizdi svaki put: ili prekasno, kada je saigrač već pokrive, ili rano dok još trči ka mestu ili u noge, pa majkumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Pa pa denverićani. Splesh brothers za siromasne odose u finale! Iiiiidemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts