Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Kakvo rudarenje Denvera, Milsapa se zabija u 4 igraca, pa u 1 poluvreme Heris, Marej nevidljiv...

Dobro i vode ovih 7 razlike

Posted
  On 5/12/2019 at 8:57 PM, Gudura said:

Koje smece od kosarke...ovaj NBA generalno postaje negledljiv, totalni steroidni cirkus....kad se samo setim NBA iz prve polovine devedesetih i uporedim sa ovim cirkusom, maltene suza krene...🙄

Expand  

Suza krene na ovakav komentar. 

On 5/12/2019 at 8:59 PM, SunZero said:

na koga mislis chaose?

Expand  

Meyers Leonard

• Like 5
Posted
  On 5/12/2019 at 8:57 PM, Gudura said:

Koje smece od kosarke...ovaj NBA generalno postaje negledljiv, totalni steroidni cirkus....kad se samo setim NBA iz prve polovine devedesetih i uporedim sa ovim cirkusom, maltene suza krene...🙄

Expand  

vesala2.gif

• Like 2
Posted

Koliko komentatori navijaju za Denver i generalno masa starbucks navijača Nuggetsa se javlja, čak me i ćale pitao kad je sedma a mislim da je poslednji nba koji je gledao naravno Kings basketball početkom milenijuma. 

• Ha-ha 1
Posted
  On 5/12/2019 at 9:12 PM, The Seventh Seal said:

Ummm, zar nije malo sisast ovaj koš plus faul dok čovek leži?

Expand  

ne, sve po pravilima

sudija je taj koji ce da prekine igru ako je potrebno, svaki poen je bitan u ovakvoj utakmici

Posted
  On 5/12/2019 at 9:06 PM, Chaos Is Me said:

Suza krene na ovakav komentar. 

Meyers Leonard

Expand  

Pa otprilike kad je tvoj cale odgledao poslednju utakmicu, ova liga je i prestala da vredi...a s obzirom da mi je on blizi godinama, nego ti ocigledno, otpisacu ovaj neumesni komentar kao posledicu generacijskog jaza...

• Ha-ha 2
  • Tuzno 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...