stefan81888 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 minute ago, Zvezdinho said: Vestbruk opet postaje br.1 pik na fantaziju. Desi, Grofe? Šta ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 4 minutes ago, Zvezdinho said: Vestbruk opet postaje br.1 pik na fantaziju. Nije ni cudo sto igras u amaterskoj ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 6, 2019 Author Share Posted July 6, 2019 (edited) All the information that leaked from Magic’s conversations with Kawhi team didn’t help the Lakers case. A onaj licki reper sto sere po Voju na tviteru u neverici. Bitno da Arje radi posao. Edited July 6, 2019 by ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Dobro što su Lakersi imali rezervni plan, nema veze ako ispušiš za Kawhia, ako imaš spremnog Ronda i KCP-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ocekuje se na Voxu masovan prelaz novopecenih navijaca Raptorsa u navijace Clippersa :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Sve se odvija po mom planu - Deni Boj Zmija , KCP i Gee za ok pare. Gee dao lep popust jos Rondo znaci rondo-danny-bron-kuzma-davis , a imamo ultradefanzivnu petorku sa popeom mesto ronda i geejem na C. LBJ zaduzen za Kandzu, Deni za PG ili obrnuto, nemaju sanse komsije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 6, 2019 Author Share Posted July 6, 2019 Just now, OnionKnight said: Dobro što su Lakersi imali rezervni plan, nema veze ako ispušiš za Kawhia, ako imaš spremnog Ronda i KCP-a. Uvek mozes da pljunes 15 meleona Grinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ima da ugase ESPN. Morace 365 dana da pricaju o Mekigiju i Kentaviusu i da pljuju Greena sto ne moze da pogodi nista... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 minute ago, ... said: Uvek mozes da pljunes 15 meleona Grinu. 6.9 poena na 34% šuta iz igre u plejofu, vrh Na vrijeme sam se prebacio u bandwagon Pelikana, tako da me ne tangiraju više njihove gluposti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Meni PG i Kawhi nisu neki tandem. Obojica su previse isolatori i nisu neki asistenti a i preklapaju se po pozicijama. @Miki28 Rondo-Danny-Bron-Kuzma-Davis , klupa : Pope, Troy, Dudley, Gee Jos Korver i neki plej i pali se masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 3 minutes ago, delgado said: Sve se odvija po mom planu - Deni Boj Zmija , KCP i Gee za ok pare. Gee dao lep popust jos Rondo a melo 😞 mora neko i da metne loptu u koš sa klupe, bude debeo i pravi stejkove kod lebrona krenu ujutru sa bronove gajbe na trening, čim se melo vrati sa pijace 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Nema klupu LAL,mada nece je imati ni komsije Logo je bog,nikad izjednacenija liga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Danny nije statisticki igrac, odlican je defanzivac i godinama najbolji bloker na bekovskim pozicijama, ne spusta loptu na parket, dovoljno je da ima 1 rafalnu paljbu u PO seriji i da prelomi kao u finalu npr... Idealan igrac uz Kinga, godinama sam ga zeleo u ekipi, a igrali su u prvoj sezoni zajedno. KCP takodje 3D igrac, Gee ima da zakucava lobove zajedno sa Davisom i postacemo pravi lob city. Jaki su i Clippersi, bice vrv komsijsko finale konferencije. Sad jos Rondo, Caruso... Da zovemo Mela, jra, Korveliea... @uini Sad dodjoh sa kosarke na kalisu, Chaos i ja dobismo Aleka i drugare 120-98... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 6, 2019 Author Share Posted July 6, 2019 3 minutes ago, delgado said: Danny nije statisticki igrac 4 minutes ago, delgado said: godinama najbolji bloker na bekovskim pozicijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 8 minutes ago, Bobby Axelrod said: Nema klupu LAL,mada nece je imati ni komsije Pa kako je nece imati? Jedna od najdubljih ekipa u ligi su. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Kako je malo potrebno sitnim prodanim dusama LBj haterima da se poraduju sto mu nije dosao Kandza 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 2 hours ago, Green23 said: Mnogo pikova su dali + dva solidna igrača. Čini mi se da su preplatili PG-a Oni su prakticno u trejdu dobili PG-a i Kawhia, jednog direktno, jednog indirektno, tako da je ovo sjajan posao. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 @delgado de si hoodovac? Di je Marcus Morris? Boogie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 6, 2019 Author Share Posted July 6, 2019 credit to Rob Pelinka for putting together a top 2 team in Los Angeles 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ja mislim da Clippersi nisu ni blizu tako dobro složena ekipa kao Raptorsi što su bili. Dva daleko najbolja igrača igraju praktično na istoj poziciji. Ok, Pat Bev se tu uklapa kao terijer koji igra bez lopte, Lou + Montrez neka osovina klupe. Lou kad je u igri sve ide preko njega. Biće zanimljivo videti kako će rotirati Rivers. Def nisam ovo očekivao. Čak mi i Lakersi deluju skladnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Može li 1/2 Đorđa full time na 4 ili bar veći deo tekme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 lakersi definitivno ne izgledaju skladnije a raptorsi su ekipa koja se gradila godinama i gde su leonard i gasol bili the last bricks in the wall, da se izrazim jezikom zvezdinog mktnga, tako da nije za poređenje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 minute ago, Marvin said: Može li 1/2 Đorđa full time na 4 ili bar veći deo tekme? može pre na sg nego na pf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Fala 🙂 Kolko para ostaje Klipansima? Mogao bi se starac Po pojuriti? Ili neki trejd sa Sparsima za Milutinova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Potrebno je da liga promeni format i da se vise ne igra po konferencijama. Ovo je nenormalno koliko je zapad jaci od istoka i koliko ce biti teze plasirati se u PO. Toronto je sad slabiji i od Portlanda i od Denvera, Fila ce izaci sa istoka u to sam uveren, Milvoki je znacajno oslabljen odlaskom Brogdona. Ako se pljuje po Dzejmsu i njegovim biranjem igraca s kim ce igrati, da mu je nadimak cak i GM, onda Kavaj nista nije razlicit. Unistio je Oklahomu tako sto je pregovarao sa Dzordzom i onda Pol u stilu Dejvisa trazi trejd i ovi nemaju nikakvog izbora, nego da prihvate ponudu za jednog od tri kandidata za MVP-a. Naravno Kavaj nema ni blizu toliko hejtera, koliko ima LeBron, pa ce to mozda proci i ispod radara. Posle trejda glavnog igraca, Tanderima ne preostaje nista, nego da pokusaju da dovedu Lava u trejdu, imali bi dobru dubinu i neku nadu za PO. Ako ne uspeju, onda je najlogicnije da krenu u rebild, sa ovim sastavom nece biti ni u TOP10 na zapadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts