Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted
37 minutes ago, Green23 said:

Neka je sa srećom Guduri, tim u kojem će imati mesta da se dokaže

Ko je Guduri konkurencija na njegovoj poziciji u Memphisu ?

Posted
1 minute ago, Squabbit said:

@Skyglider

Memphis:

SG A Bradley, K Korver, Grayson Allen

SF Iggy, Crowder, D brooks

Niko pored kog ne moze da se izbori za ozbiljnu minutazu, pa cak i za mesto startera u nekom momentu.

Ne znam sto ga pojedinci ovde odmah otpisuju...

• Like 1
Posted
1 minute ago, Squabbit said:

NOLA kanda ima malo guzvicu na 2 sada?

Jrue (ok on ce deliti play minute sa Lonzom), JJ, Hart, Moore, Bertrans

Ocigledno se nisu nadali ovako dobrom razvoju dogadjaja po njih kada su potpisivali Bertansa. Decko je jedva ulazio u Armaniju, i zapravo je JJ 0.3

Hart moze na 3

Posted
8 minutes ago, Squabbit said:

@Skyglider

Memphis:

U nastavku sezone ce sigurno dobiti sansu, ostali ce biti trejdovani ili otpusteni, kao sto su Korver, Igudala i Krauder. 

Guduricu jedina ozbiljna pretnja moze biti Dilon Bruks. Memfis velike nade polaze u njega. Prosle sezone je skoro celu bio povredjen. U pretprosloj svojoj ruki sezoni je odigrao sjajno, narocito u drugom delu sezone.

Posted
5 minutes ago, Drakaris said:

U nastavku sezone ce sigurno dobiti sansu, ostali ce biti trejdovani ili otpusteni, kao sto su Korver, Igudala i Krauder. 

Guduricu jedina ozbiljna pretnja moze biti Dilon Bruks. Memfis velike nade polaze u njega. Prosle sezone je skoro celu bio povredjen. U pretprosloj svojoj ruki sezoni je odigrao sjajno, narocito u drugom delu FANTASY sezone.

Posted
13 minutes ago, Drakaris said:

Guduricu jedina ozbiljna pretnja moze biti Dilon Bruks. Memfis velike nade polaze u njega. Prosle sezone je skoro celu bio povredjen. U pretprosloj svojoj ruki sezoni je odigrao sjajno, narocito u drugom delu sezone.

Mislis? Iako nisu hteli njega nego M. Brooksa? 🙂

Posted (edited)

Hoce Bobi u Lakerse?

100% bi mu leglo da se vrati u LA, igrajuci za LAL ima da mu bude bombonica. 10tak min za vece, menja ove azdaje kad se umore, Hollywood blizu. Milina

Edited by Squabbit
Posted
56 minutes ago, Chaos Is Me said:

Evo jedan bold prediction: Draymond će do polovine sezone prebiti pacova.

Haose, nije to prebijanje, vec vaspitna cuska.

Ja sam siguran da ce se Drejmond voditi iskljucivo ocinskim motivima ako do nekog incidenta, ovaj roditeljske lekcije, dodje.

Posted
1 hour ago, Squabbit said:

@Skyglider

Memphis:

Igi verovatno otpada, kao i Korver. Bredli ima 2 meleona garantovano samo, verovatno ce i njega da sklone.

Tako da ostaje da deli prostor sa Tedom Kruzom.

• Like 1
Posted

Dobro da, Rozier i Harris imaju case kao gori potpisi. Tog Barnesa je Dalas trejdovao na deadline za cap space kako bi potpisao igraca ovog leta tako da to opet moze samo fail Mavsa da bude. Sada bih ga prihvatio u Dalasu na tom ugovoru posto bolje necemo naci. Nisam ni razmisljao o tome, sad sam skapirao. Izgoreo sam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...