Jump to content
Vox92.net Forum

pepe sancez

Members
 • Content Count

  2,009
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

pepe sancez last won the day on July 19

pepe sancez had the most liked content!

Community Reputation

1,890 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pepe sancez

  NBA plejof mod

  Kad se Lebron prvi put povrijedio u karijeri? Ili Dzordan, Kobi, Garnet? Jbt, momak nije ni odigrao prvu urakmicu u NBA, a vec operacija na koljenu. Ma daj.
 2. Obi navijao za nogobulj, ali ga ujebala sujeta dragog Gazde. Teska vremena dosla
 3. Rile tamo treba da se dopinguje prvo pola godine, a drugu polovinu da se cisti. Pa da iduce godine dobijemo pola Rileta pola Tarcevskog. Takoreci ubicu 😄
 4. Kad ti Misko sredi Astanu muda ti se otegnu od igranja dok trener ne dobije pedalu 😄
 5. Sta je sa Aranitovicem, igra li negdje? Je li za ovu temu ili za bivsi igraci?
 6. Nemoj me uzimati za zlo, imao si ti poentu, samo mi je zao sto su pale teske rijeci.
 7. pepe sancez

  NBA plejof mod

  Ima li nekih informacija kako se od ha-bu price, ne vjeruju mi dodje do dogovora? Koliko im prostora ostaje u cap-u za Bogija?
 8. Nije ni tvoj odgovor za manju kaznu.
 9. Ako i kad ovo zavrsi sa smjenom molio bih nekog ko raspolaze informacijama (npr. @Šarac ili @Maverick88) da napisu sta je razlog. Moze i u pp, nije problem. Hvala.
 10. pepe sancez

  ABA liga

  Ja sam vise stekao utisak da je ta baza domacih: Ivanovic, Sehovic i Danilo vise problem van nego na terenu. Odnosno da zbog njih nijedan trener sa strane ne moze da nametne autoritet pored njih.
 11. Neka bude da je tako, necu insinuirati. Zadovoljan sam, razumijem da sada u teoriji imamo mnogo manje opcija na cetiri, ali je trebalo poceti baviti se problemom Derika. Da ne bude zabune ne govorim o silbovanju. Jedna trivija. Onomad kada nam se valjda Mitar povrijedio pocne Radonja sa Simanom u petorci na gostovanju kod Efesa. Malo je reci da ga je Braun napunio. A sada opet njih dvojica vezani igrom slucaja.
 12. Za svaku situaciju se moze napraviti prica. Pa i to da Covic trazi od Milana da mu sin igra, ali ne previse. I da je Milan dozivio prosvjetljenje pa sada lukavo prokazuje nakaradnu porodicu Covic. Sta li je istina ko to zna.
×
×
 • Create New...