Don Juan Posted May 30, 2024 Posted May 30, 2024 25 minutes ago, Constantin said: Hvala moderaciji, cenim @Don Juan na brzoj reakciji..... Nema na čemu, ali nisam ja 😄. 1
Constantin Posted May 30, 2024 Posted May 30, 2024 6 minutes ago, Don Juan said: Nema na čemu, ali nisam ja 😄. Tebe sam spazio da si on-line, a i na osnovi isklustva...nema veze, hvala tom drugom
Don Juan Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Molim vas, ukoliko niste, da obratite pažnju i pročitate upozorenje koje se nalazi na vrhu svakog topika.
Zvezdinho Posted July 7, 2024 Posted July 7, 2024 Zbog cega ne moze da se diskutuje na temu nase reprezentacije, ovde je tema zakljucana, kao i na podforumu za Euro ?
Неле Posted July 7, 2024 Posted July 7, 2024 Meni nije jasno zasto je tema Radnickog pinovana ??? Mislim ne smeta mi nista vec me interesuje koji je razlog 😄
Don Juan Posted July 7, 2024 Posted July 7, 2024 1 hour ago, Zvezdinho said: Zbog cega ne moze da se diskutuje na temu nase reprezentacije, ovde je tema zakljucana, kao i na podforumu za Euro ? Ovde nije zaključana. Naravno da može da se diskutuje. Tema n Euro jeste zaključana.
Zvezdinho Posted July 7, 2024 Posted July 7, 2024 (edited) Bila je zakljucana do pre sat vremena. Edited July 7, 2024 by Zvezdinho 1
Don Juan Posted July 7, 2024 Posted July 7, 2024 Just now, Zvezdinho said: Bila je do pre sat vremena. Izvinjavam se ako je tako. Moguće je da sam napravio previd. 1
Don Dusko Posted July 7, 2024 Posted July 7, 2024 2 minutes ago, Don Juan said: Izvinjavam se ako je tako. Moguće je da sam napravio previd. Ja sam je otkljucao, kad sam video Zvezdinhov post. :)) 1
Bugl Khan Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 On 7/6/2024 at 12:42 PM, Don Juan said: Molim vas, ukoliko niste, da obratite pažnju i pročitate upozorenje koje se nalazi na vrhu svakog topika. koje upozorenje? o promjeni passworda? jel to obavezno?
Drug Crni Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Jel može moderacija da izbriše novootvoreni topik Serie A 2024/25. Objašnjenje: Serie A topik postoji..nema potrebe da se svake sezone otvara novi kad nema preteranog interesovanja..od 2019.godine nije ispisano ni 30.stranica. Bespotrebno se razvodnjava diskusija. Uvodni posr forumaša koji ga je otvorio neka se prebaci na topik Serie A 4
Мџе Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 Otvorio bih temu oko dresova pa prvo da pitam da li je to u redu i da li ima ljubitelja/kolekcionara dresova ovde? Ja često iz hobija gledam sajtove sa klasicima i novim dresovima i kada naiđem na nešto što mi se jako sviđa umem i da pazarim. Možda ima forumaša sa sličnim navikama ali ne bih želeo da samo ja pišem. 3
JPM Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 1 minute ago, Мџе said: Otvorio bih temu oko dresova pa prvo da pitam da li je to u redu i da li ima ljubitelja/kolekcionara dresova ovde? Ja često iz hobija gledam sajtove sa klasicima i novim dresovima i kada naiđem na nešto što mi se jako sviđa umem i da pazarim. Možda ima forumaša sa sličnim navikama ali ne bih želeo da samo ja pišem. Ti si meni već davao preporuku za Celtic dresove. Otvaraj temu, zanimljiva je. 1
Don Juan Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 1 hour ago, Мџе said: Otvorio bih temu oko dresova pa prvo da pitam da li je to u redu i da li ima ljubitelja/kolekcionara dresova ovde? Ja često iz hobija gledam sajtove sa klasicima i novim dresovima i kada naiđem na nešto što mi se jako sviđa umem i da pazarim. Možda ima forumaša sa sličnim navikama ali ne bih želeo da samo ja pišem. Slobodno otvori, pa ćemo videti da li će zaživeti. 2
Drug Crni Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Niti sam prvi put banovan,niti se svaki put javim nakon udeljenog bana. Međutim,velika sramota za moderaciju i forum u celini je ovaj ban koji sam popio. Jer,doživljavam da sam banovan jer sam rekao istinu - da je Crvena zvezda pro-putinovska i lična prćija Psihoa. Šta ovde nije tačno? Ne tako davno videli smo performans kriminalno-navijačke grupe sa zastavama jedne strane države. Putler je božanstvo na Marakani. Igrate prijateljske utakmice sa ruskim klubovima u Rusiji u vreme kad ih cela Evropa banuje. Kompletno rukovodstvo i tribina su vam potpali pod kancerogeni KGB uticaj. Zvezda je prvi put u istoriji postala ono što nikada nije bila (čak ni u vreme SFRJ) - boljševički klub. Celu upravu vam je na čelo kluba postavio lično Psiho na čuvenoj ponoćnoj sednici Upravnog odbora. Sve sa Tvorzom na čelu. Kompletno poslovanje vam je obavijeno velom tajne..(zvuči poznato,skoro kao rekonstrukcija nadstrešnice na jednoj železničkoj stanici)..niko ne zna pravo stanje finansija u klubu,niko ne sme više ni da pita. Terate svi zajedno neku kontru..ne znam više ni kome? Evropi,svetu..? Ja bih rekao zdravom razumu na prvom mestu. I onda se isčuđavate što nemate "fer tretman". A što biste imali? Kad štrčite..kao uostalom i država i većinski deo većinskog naroda. A ono štrči,to se kosi i uklanja. Da nije onog potkupljivog mufljuza Čeferina,ne biste ni igrali u Evropi sa onim Gazpromovim logom na grudima. I onda neki tobožnji trener izađe pred novinare i održi govor kojeg se ni Vučić ne bi postideo! A govori ispred kluba koji je na svaki način protežiran u srpskom fudbalu i od kojeg je samo Steaua u eri Čaušeskua bila više privilegovana. I na sve to,na topiku mukajet..nijedna kritika..a za mene ban. More.. Ja sam 35.godina svog života dao Zvezdi. Ne kajem se. Ta Zvezda odavno više ne postoji. Sadašnja Zvezda je klub kompletno potonuo u kriminal: vode je lice sa poternice koje je bežalo od pravde,počasni predsednik je aboliran za dela sportskog kriminala. Legende kluba otvoreno podržavaju ratne zločince,a neki od njih povremeno i defiluju klubom u ko-zna-kakvim ulogama..Tzv.delije su takođe tamo - u kriminalu do guše. Bilo da su to reketiranja,iznude, dilovanje..bilo unosni građevinski i slični poslovi. Na stadionu caruje ogoljeni i primitivni šovinizam i nacizam. Na poslednjim protestima,studentima i prete delovi navijačkih grupa. DB Delije su se potpuno stavile na stranu kriminalnog kartela na vlasti. Zato sam prestao da navijam za Zvezdu. Ne kajem se. Jer bih time podržavao kriminal. I boljševizam. Zvezda mora da otera kriminalce iz uprave i sa stadiona,da bih ja za nju ponovo navijao. Jer Zvezda nije Zvezda dok njome upravljaju kriminalci u kancelarijama i kriminalci na tribinama. Oteli su nam Zvezdu,kao što su nam oteli i državu. Vi (modovi+navijači na forumu) možete da žmurite nad ovim činjenicama,možete da zabijate glavu u pesak do milje volje..možete da lažete sebe kako "oni nisu Zvezda i kako je ona drugo i više" ali bojim se da je to danas samo jedan odbrambeni mehanizam. Ja vam čak ne zameram to..iako dakako smatram da grešite. Ne branim vam da tako rezonujete i pišete,niti bih. Nikada nikome nisam "solio pamet" niti pokušavao da mu promenim mišljenje,a posebno ne nekakvim agresivnim nastupima prema forumašima. Ja neću (iako bih trebao) da pozovem nikoga da okrene leđa klubu za koji navija. Ali neću da na OVOM forumu budem banovan jer sam rekao istinu. Za milion drugih stvari me možete kazniti,ukoliko ih nađete,ali nemojte za istinu. Međutim,ne mirim se sa banom koji mi je udeljen jer je to ban protiv istine. 4 1 1
Barkley#34 Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 Radoznalosti radi, kako i dalje navijaš za klub koji je do najvećih uspeha vodio italijanski Palma? 1
Мџе Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 On 12/19/2024 at 9:47 AM, Barkley#34 said: Radoznalosti radi, kako i dalje navijaš za klub koji je do najvećih uspeha vodio italijanski Palma? Stavljati znak jednakosti izmedju Palme i Silvija je baš understatement. Silvio ne samo da je patentirao prostituciju i pedofiliju nego je bio deo sudskih postupaka vezanih za ubistva Koza Nostre. Ima jasnih dokaza da je saradjivao sa mafijom na visokom nivou i bio umešan u njihova zlodela. Na primer, ključni svedok za Bunga Bunga žurke je u toku istrage ubijen. Politički je veličao Musolinija i bio jako dobar prijatelj sa Putinom. A lista utaje poreza i lopovluka je baš duga. Kako god, imao je istančani osećaj za spajanje medija i fudbala i napravio je giganta u godinama kada je vodio klub. Sa te strane razumem tužne smajlije kada je otišao na onaj svet ali to jeste onda čudno kada se pogleda mišljenje o Zvezdi. Što bi se reklo, sukob interesa. 2
Barkley#34 Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Ma više sam ga iza zezanja nazvao tako, da napravim aluziju. Jasno je da je čovek bio neuporedivo moćniji, u većim poslovima i "poslovima" i da je čak doprineo razvoju onog zbog čega se Drug Crni sad stidi CZ. 2
Drug Crni Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Ima i za vas..više epiteta je u opticaju. 1
Knipex Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Pucaj slobodno, nije da si se stideo nešto do sada.
berti Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Da li to brise post ako se napadnu njihova visocanstva sport klub i nova koji konstantno udaraju po Zvezdi, dok jedan drugi klub koji je takođe ogrezao u sns prikazuju maltene bastionom opozicionarstva. 1
berti Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 15 minutes ago, Valensija said: Zasto mi je obrisan post? Pa ako si napisao nesto sto se ne uklapa u narativ ko je opozicija...
Recommended Posts