djole Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Pa trojka naravno, a koji drugi Heroji postoje? 🙂 Slabo igram sada, odigram jednom u par meseci da me mine želja. Nisam nešto igrao sa ovim nezvaničnim dodacima, uglavnom je to bila čista Complete verzija, mada se sećam da mi je@Nicklord preporučio onaj Horn of the Abyss koji je valjda najbolji od tih nezvaničnih ekspanzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Upravo sam kupio HOMM3 Complete za 2.5eur na Ubisoft sajtu (inace je 10eur). Cisto da se osecam da sam platio ono sto mi je toliko zadovoljstva pricinilo jos od detinjstva 🙂 Istovremeno skinuo sam i taj Horn of the Abyss i poceo malo sa njim da eksperimentisem ali moj laptop ima default rezoluciju 3000x2000 pa je malo zeznuto 😄 ali vidim da je dosta unapredjenja, ima online koji je veoma aktivan, mozda probam, samo ne znam kada jer nemam bas vremena 😞 Pre nekih x godina sam platio tablet verziju, zvanicnu, vise nije u ponudi, bilo je nekih 10-15usd. Jos se vrti na tabletu, ne smem da ga resetujem iako je poceo android da se zaglupljuje 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 On 1/18/2020 at 8:43 AM, BeoWulf said: Igra li ko WoW ovih dana? Nisam ga igrao nekoliko godina (kada sam poslednji put imao dobru gildu za casual). Jeste me malo privukao Classic, par drugara igra to sad, ali ne dovoljno da bi se vratio, jer se poprilicno dobro secam Vanille i nemam nostalgiju za tim prvim godinama igre. Za ovaj trenutni content nemam pojma, ne bih pricao napamet kakva je igra sada samo na osnovu toga sto bacim pogled na poneki stream i vidim poneku vest. MMORPG zanr jeste WoW moglo bi se reci, pa ako ti se upravo to igra i imas vremena, rekao bih ti da ne oklevas. Ovde na ovoj temi, kao sto vidis samo jedna igra cirkulise, uz povremeno pominjanje jos par njih. Vidim da si nov na forumu, pa mozda nisi primetio odmah. Tako da vidi negde drugde, ma sta da si hteo da pitas. Ako igras, sretno i uzivaj ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 16 hours ago, MetalHead said: Upravo sam kupio HOMM3 Complete za 2.5eur na Ubisoft sajtu (inace je 10eur). Cisto da se osecam da sam platio ono sto mi je toliko zadovoljstva pricinilo jos od detinjstva 🙂 Istovremeno skinuo sam i taj Horn of the Abyss i poceo malo sa njim da eksperimentisem ali moj laptop ima default rezoluciju 3000x2000 pa je malo zeznuto 😄 ali vidim da je dosta unapredjenja, ima online koji je veoma aktivan, mozda probam, samo ne znam kada jer nemam bas vremena 😞 Pre nekih x godina sam platio tablet verziju, zvanicnu, vise nije u ponudi, bilo je nekih 10-15usd. Jos se vrti na tabletu, ne smem da ga resetujem iako je poceo android da se zaglupljuje 😄 Imaš HD modove ako ti je to problem 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 @Nicklord Imam, i OK je kada pustim full screen ali ja hocu windowed, tako da mi ni HD mod na 3000x2000 nije bas zgodan 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 Quote A new Witcher game will begin development "immediately" after Cyberpunk 2077 is released The next Witcher game won't be a direct sequel to The Witcher 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Igra li neko Pes20 na Ps4? Ili nešto drugo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 fm 2020 je free na steamu do 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 @djole @Dropkick Murphys @LayupFromTheMidget @Del Piero @oɹəd™ @Sprivel @threepwood @McLeod i ostali Hocemo li i veceras poker? Koji termin odgovara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted March 19, 2020 Author Share Posted March 19, 2020 Moze, sve posle pola 9-9 mi odgovara... Samo mogli bismo da objavimo i na nekoj populranijoj temi da vise se vise ljudi prikljuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Ja od 21h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Aj od 9, ja ne mogu mnogo kasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 (edited) Ti (a i kog god jos hoce) prvo treba da udjes u Pokerstars Club: Quote Open the main poker lobby, then click on the Home Games tab -Click the 'Join a Poker Club' button Enter my Club ID number: 3222822 Enter my Invitation Code: pokerica92 That's it! Once I've approved your membership request, we'll be ready to start playing Home Games online together. P.S. Jel zna neko ko je 033zero330, da ga oznacim ovde? @033zero330 P.P.S. Kreiram turnir za 21h. Edited March 19, 2020 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Forumas? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Jedno pitanje, treba da skinem ponovo ovo govno, ne moze u browseru da se igra? Posto ne mogu da nadjem taj meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Mislim da moras skinuti aplikaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 (edited) Ajde posalji sliku gde je taj meni, znaci ne postoji kod mene, ni na appu ni u browseru. edit: nasao sam konacno, skroz sakriveno na dnu, prvo "More" mora da se pritisne Mogli bi da me prihvatite 🙂 Edited March 19, 2020 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Samo nas je trojica unutra. A jos 7 minuta do pocetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Ja mogu od 22, al mrzi me da palim laptop za dzabe, tako da javljajte ako se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Možda svratim, al ne računajte me Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Za malo Maticu. Ja mogu jos jedan sad, ako nas ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Mogu i ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Doduse, ja sad nemam dovoljno para 😄 samo 6k mi ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Hocemo u 22h novi? Probaj da claimujes. Ono get play money, tako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 1 hour ago, Xpert said: Ti (a i kog god jos hoce) prvo treba da udjes u Pokerstars Club: P.S. Jel zna neko ko je 033zero330, da ga oznacim ovde? @033zero330 Jeste, ja sam. Sinoć sam hteo, samo da vidim, šta je šta, da vidim sve to, pošto pojma nemam. A i da vidim da li sam zaboravio poker ili nisam. Da budem iskren potpuno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts