Nicklord Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 hours ago, JPM said: "Kupio" sinoć samo jer je besplatno. Kakva je igra? Ja uglavnom ili igram F1 igrice ili neke survivor horrore. Dobro je prvih 10ak sati. Posle se (skoro) napusti Hogvorts i Hogsmed i sve misije se dešavaju u jako generic open worldu i tad igrica postane dosadna. Ali sa druge strane postaneš bukvalno najjači čarobnjak koji je ikada postojao kada naučiš sve lekcije u školi 😄 Borbe su mi uvek bile zabavne, možeš tonu komboa da izmisliš 1
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 hours ago, JPM said: "Kupio" sinoć samo jer je besplatno. Kakva je igra? Ja uglavnom ili igram F1 igrice ili neke survivor horrore. Odgovorio ti covek iz prve ruke, ja nisam igrao. Inace skinuo sam na Epicu preko 200 igrica free poslednjih 5 godina, ali malo sta sam igrao osim GTA 5 i jos par njih. Sa vremena na vreme iznenade nekim jakim naslovom koji u prodaji mozi da kosta i po 50-ak evra. 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 11/21/2025 at 10:42 AM, Polivalentni Stevica said: Bacio sam pare na novi FM,nek se teraju u tri lepe. Osim novog match engine koji dobro izgleda,iako sam ljubitelj 2D kuglica,sve su iskomplikovali,naročito početnu stranu,15 minuta sam tražio responsibilities. Dok sam pravio dve taktike i nameštao treninge,izgubio sam ceo dan,ma beži. Nastavio sam save na 24 sa ovogodišnjim updateom. Sto se tice novijih FM-a 24 mi je odlicna tu su bas nasli magicnu sredinu za sve. 26 su mnogo zakomplikovali a ne pomaze cinjenica da su preskocili godinu jer nisu mogli 25.... Valjda ce kroz apdejte da regulisu i konfigurisu to sto im fan baza govori da ne valja. 24 mi je odlicna. 18 minutes ago, Nicklord said: Dobro je prvih 10ak sati. Posle se (skoro) napusti Hogvorts i Hogsmed i sve misije se dešavaju u jako generic open worldu i tad igrica postane dosadna. Ali sa druge strane postaneš bukvalno najjači čarobnjak koji je ikada postojao kada naučiš sve lekcije u školi 😄 Borbe su mi uvek bile zabavne, možeš tonu komboa da izmisliš Meni je bilo tu super recimo sto je hogworts verno prikazan a kasnije kad izadjes iz skole jbg. Ono osecaj kao da si tamo i to je privuklo dosta poterheadova. Iako se prica odvija dosta ranije od radnje HP. I ulazi se u domen ancient magic sa kojom je tvoj karakter duboko povezan(zato postanes najaci carobnjak u to vreme). 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 28 minutes ago, MrTripleDouble said: Sa vremena na vreme iznenade nekim jakim naslovom koji u prodaji mozi da kosta i po 50-ak evra. Da, sad oko božića idu najbolje. Prošle godine bio calisto protocol cija je regularna cena 60 evra.
Recommended Posts