Miskooo Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Upamekano i Kampl su razbili Atletiko sinoc. Sredina Atletka im nije mogla nista. Zatvore jednog, drugi zapocne napad Lajpciga i obojica su to radili perfektno, jednu gresku nisu napravili. Impresivna partija obojice. Sto rece komentator na strimu gde sam gledao za Upamekana "mlada ramena nose staru glavu". Stvarno je odigrao kao mator. Morace PSZ da odigra mnogo, mnogo bolje nego protiv Atalante. Ne znam kakva je situacija sa Veratijem, mislim da bez njega ne mogu da odigraju dovoljno dobro za finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Igra Lajpcig dopadljiv fudbal, čestitke na prolazu. Međutim, protiv kompletnog PSG sa oporavljenim Di Mariom i Veratijem nemaju šanse. Jedna je stvar igrati protiv mlohavog Atletika, a sasvim druga protiv Nejmara-Mbapea-Di Marie. Verujem da će baš Pariz kupiti Upamekana pošto je igrač koji bi se perfektno uklopio sa Kimpembeom. Koliko god da su potrošili boga-oca na transfere, treba reći da u poslednje vreme proizvode veliki broj jako kvalitetnih mladih igrača. Samo ne znam kako ne uspevaju da iste zadrže. Verujem da su u slučaju Diabija i Nkunkua ubavile buy back klauzulu, ako nisu onda su jebeni debili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 S obzirom da ste raspravljali o Gvardioli gde moj predosecaj kaze da se stvorio teren za neuspeh i da se u prvom polufinalu sastaju PSZ-Lajpcig, siguran sam da vecerasnji pobednik osvaja LS i to samo zato sto u poslednjih 10 godina svaki put kada sam navijao za timove koji su igrali protiv Barselone, Bajerna i Reala, jedan od ta tri tima je osvajao Usatog. Nije da bi mi smetalo da Barsa osvoji nakon Realovih titula. Svaki put kada sam za njih, sto je retkost, oni pokleknu. Od svih osvajaca u poslednjih 10 godina, jedino mi je bilo drago kad su Murinjo i posle Celzi dosli do titule. Poslednja dva finala sam propustio, a i slabo sam gledao eliminacionu fazu. Zivo me interesuje da li ce da se formira liga za bogate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Jači je Bajern, igraju u brzini koju Barsa trenutno ne može da isprati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Voleo bih da se zadrži ovaj format sa po jednom utakmicom u eliminacionim rundama. Oduvek sam više voleo fudbal bez kalkulacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 23 minutes ago, Dzistrou said: Voleo bih da se zadrži ovaj format sa po jednom utakmicom u eliminacionim rundama. Oduvek sam više voleo fudbal bez kalkulacija. Na taj način svi gube pare, tako da ništa od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Tako se mislilo i kada je ukinut stari format sa dve grupne faze, pa se novi model ispostavio boljim. Uvek može da se nađe rešenje koje zadovoljava sve aktere. Uključivanje SAD, Kine i Katara u organizaciju utakmica, naprimer. Nova tržišta, novi sponzorski ugovori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 CL stream za bar bay? Nisam odgledao utakmicu godinama.. Zivi bili fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 21 minutes ago, Squabbit said: CL stream za bar bay? Nisam odgledao utakmicu godinama.. Zivi bili fala Skroluj temu. skoro sam postavio ili kucaj soccer reddit streams u pretrazivacu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 odbrane stoje na 40 metara, bice ovde opasnog fudbala Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Odlican fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Ode ovo u 7+ 😄😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Kakav početak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Sta igra Bajern, koji je ovo sport? 😯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Mnogo su mocni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Bas zanimljiva utakmica, top zabava. Ter Stegen kao da nema noge kako ispucava loptu, napadi Bajerna najbolje od njega pocinju kad je gurne nekom na 40m od gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Masakrira ih bavarski stroj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Ima barsa da prodje kao brazil pre 8 godina... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 7:3 realan rezultat do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 U najavi je scenario Brazil-Njemacka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Koja je ovo masinerija, gaze ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 7 plus prvo poluvreme u najavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Najboljih 45 minuta neke ekipe ikada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Kakav fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Al ce prstati u finalu PSG i Bajern jedva cekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts