Devil In My Pants Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) Ne pratim tenis sem Noleta i to kad igra finala/polufinala. Ovo sam bas tesko podneo, mogu zamisliti one skroz zagrizene fanove. Samo se nadam da su svi preziveli. Bravo Nole legendo Srbije, najbolji nas sportista svih vremena, bez diskusije!!! Edited July 14, 2019 by Pavaroti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 57 minutes ago, zoe Bg said: Najbitnija stvar @Borkosutra grli drvo Da, ali to ne kacimo na forum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 e moj Rodjo sta si ti izgubio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 1 minute ago, Borko said: Da, ali to ne kacimo na forum Naravno, bice dosta nase svedocanstvo da smo to videli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Neverovatno šta je Federer propustio, imao je 4 servisa, mogao je svaki da ide punom snagom, jedan bi ušao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 17 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga64 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Dobro veče, šta smo imali? Novaka na 70% svojih mogućnosti 😂 Laku noć i lep pozdrav... 12 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Tako je Goga. Mnogi su tuzni, nema puno komentara posle meca, a tokom trajanja istog....fuj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Fed vise pretcao, zanimljivo. Racio w/ue, zastrasujuc kod Feda. I opet poraz. Ne moze on mnogo bolje od ovoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Novak je sebi ovom titulom odskrinuo vrata ka obaranju rekorda po broju nedelja na prvom mestu, jer mu treba jos pedesetak. Na listi za London je preskocio Nadala i sada ima 500 bodova vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) 34 minutes ago, McLeod said: Imaju veze iskljucivo sa Federerom. Sa dobrim dijelom posta se slazem. Nije bio mec nekog kvaliteta ako izuzmemo veci dio petog seta. Dramatican u najmanju ruku, Ali svakako nije jeziv. Ali ovo ponavljanje da ima veze samo s Federerom je ipak glupost. Pa bem li ga zasto mislis da Fed "zakoci" kad treba da prelomi Novaka....mislim da tu ima pozadine i Novakove zasluge od ranije. Nesto ne mislim da je bio problem kad je Fed samarao mnoge jer se useru prije izlaska na teren illi je im je jedan los gem bio dovoljan da ih Fed samelje. Umjesto da zasluzeno pohvalis Feda na pokazanom bez obzira na poraz a obzirom na godine. Edited July 14, 2019 by wrecktangle Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 30 minutes ago, profaarmor said: Mislim da cak i Federer ne veruje da moze da pobedi Djokovica,mozda jos Mirka, kad ga sada nije dobio ne znam kad ce. Jeste da je Federer zasluzio da ovo uzme ali to nije razlog da se ne radujem. Novak je jednostavno vec godinama bolji igrac od Federera i stoga od Rodzera nista ne zavisi u njihovim mecevima u finalima GS-ova, morao je da se desi uzasno los Novakov mec da bi ovde imao sansu. A imao je veliku, veliku sansu. Rekao bih da je pitanje kada ce i da li ce ikada ponovo imati ovakvu, ali Federer toliko prkosi zakonima fizike i biologije da se nista ne sme reci oko toga kad je on u pitanju. Rodzer je u GS finalima poslednji put pobedio Djokovica pre neverovatnih 12 godina, od tog meca su igrali cetiri puta i Maestro je sva cetiri izgubio. Moze on da veruje i u Deda Mraza, kvalitet je na Novakovoj strani vec dobrih 5 godina. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Vidim ovde se pise o kvalitetu Novakovog meca danas, svakako je delovao "cudno" u delovima meca, mozda i cesce od ocekivanog. Fudbalskim recnikom "dobre ekipe dobijaju i kad igraju slabo"... Jos uz ovako naspanovanog Rodzera, igrao je kao deckic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Evo jedna za Mc-a 😈 4 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 8 minutes ago, Drakaris said: Novak je sebi ovom titulom odskrinuo vrata ka obaranju rekorda po broju nedelja na prvom mestu, jer mu treba jos pedesetak. Na listi za London je preskocio Nadala i sada ima 500 bodova vise. Ovo su prvi bodovi koji će važiti krajem juna 2020, kada je "kota 310". Lepo je što je poveo i na toj "race listi". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) Kod Novaka se od povratka prosto vidi ta zelja da obori sve te nekad "nedodirljive" brojke...a znamo svi da je aksiom "what Novak wants, Novak gets"...Samo da ga zdravlje posluzi, bice toga jos... A kad se samo setim rasprava pre 10-ak i vise godina na rahmetli forumu...da li ce Novak uopste biti balkanski GOAT 😁 Edited July 14, 2019 by ZiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Quote Tumaini Carayol Federer was asked to compare this match to 2008. He ended with: “I’m the loser both times. That’s the only comparison I see.” Oof. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga64 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 25 minutes ago, Nugetlija said: Neverovatno šta je Federer propustio, imao je 4 servisa, mogao je svaki da ide punom snagom, jedan bi ušao. Čini mi se da mu postaje rutina da čokira protiv Noleta... na meč lopte 😏 Postaje gori i od Berdija Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Svaka cast majstore! Trka se nastavlja! Najdraze mi sto je spustio onog mentola koji je skakao ispred kamere na svaki poen za RF, pa makar to bila i Novakova greska. Iii da se poserem sam sebi u usta sto sam na 8:7 (pre brejk lopti) otpisao sampiona. *mada na 2 mec lopte neki je poseban osecaj protiv Federera 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Bice ludo na USO. Ponovo sam protiv svih 😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Five key reasons Novak Djokovic beat Roger Federer to defend Wimbledon title 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) Kao prvo... Sve čestitke Federeru. Šta on igra i radi u, još malo pa 38-oj, jednostavno je neverovatno. Uvek je u meni pomalo tinjalo ono "Ma daj penzioniši se više", danas stvarno prvi put iskreno želim da igra još dugo. Danas je bio evidentno bolji u svakom od prva četiri seta, a rezultat je bio 2-2, ajd za peti kažem da je bio egal, svaka čast matorom. Treba da mu se divimo, a ne da ga hejtujemo. Kao drugo..... NOVAK MOTHERFUCKING MCLPROOF ĐOKOVIĆ. Što se mene tiče GOAT priča je gotova. Kad se uzme protiv Meklišinog jinxa, nema tu šta više mnogo da se raspravlja 😄 Kao treće...nije mi padalo na pamet da ću ovo ikad komentarisati, ali Vojvotkinja od Kembridža , nisam ranije obraćao pažnju niti me je zanimalo, ali ta žena prosto zrači. Toliko je lepa, graciozna, glamurozna a istovremeno skromna, prefinjena, uglađena. Jednostavno...nemam reči. Što se tiče meča, ne mogu, možda neki drugi put. Dovoljno je reći da sam na kraju bio znojaviji i umorniji od njih dvojice. Još jednom, svaka čast obojici. edit: e da....kad i gde je to grljenje drveta.... 😄 Edited July 14, 2019 by Yi Sun Shin 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Mozete vi sad da pisete sta god hocete, ali je Novak odigrao katastrofalan mec, jedan od najgorih u gs finalima, bar do petog seta i apsolutno je zasluzio da izgubi kao sto je posle onog ribrejka zasluzio da pobedi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Moram da priznam da mali djavolak u meni oseca posebno zadovoljstvo zbog toga sto se Novak posrao po ovoj odvratnoj publici, zbog koje svaki Rodzerov mec u Londonu moram da gledam na mute. Navijanje za nekog igraca je jedna stvar ali totalno odsustvo respekta prema drugom igracu i skakanje na duple greske i slicne stvari, na jebenom Vimbldonu od svih turnira, samo pokazuje koliko je svaka dobra tradicija ugrozena. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts