Ridji Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 na svakoj poziciji po 3 igraca, a na pleju jedan koji vredi za trojicu! Kaže se tezi za trojicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Kaže se tezi za trojicu Kaže se jede za trojicu. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čombe Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Moguce i ne bi cudilo jer Covic, ali isto tako je moguce da postoji razlika u $ kojom raspolazemo. Ma lupeta Dravot, stvara onu sliku koju je sam zamislio.. Prošli prelazni rok je verovatno bio siromašniji od bilo kog Radonjinog. Pa Bjelica je imao veću platu od bilo koga iz ove sezone.Ovaj rok je nešto drugo. Nema EL bez para, pa i Budućnost se otvorila prošle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) I ja sam mislio da Ojo ide, ali on je u procesu dobijanja pasosa. Bilo je interesovanje za njega i Davidovca, al ocigledno nista od toga. Mada, dugo je leto. Bas ce od pleja sve da zavisi, ako bude neko od ovih imena koja se spominju, doslovno imamo najbolji tim u skorijoj istoriji, bar po imenima. PG, Davidovac, Covic Beron, Jenkins, Nenadic Perperoglu, Lazic, Dobric Braun, Simanic, Faje Kuzmic, Gist, Ojo Brutalno. Samo da ne bude igranja sa tim plejom zbog Filipa i to je to. Juri se TOP8. Edited July 4, 2019 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ovako ce izgledati nas roster. Spoiler 8 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Руморси у вези Теа све интезивнији.. Готово, мислим да ћу се урокати и неће ме повратити до Ђурђевдана следеће године деси ли се тако нешто 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) Ajde Teo potpisuj da nam skratiš nagađanja u vezi pleja. Mislim da bi nestalo sezonskih karata. Edited July 4, 2019 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ako Teo parafne,bice Arena mala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Mislim da bi bilo kakvo gužvanje sa dovođenjem Tea, a kamoli da se isto ostvari, bilo krajnje neodgovoran potez prema ovdašnjoj omladini i starini, njihovom zdravlju i finansijama, ali taktički potez koji bi se odrazio na ekonomiju ove države kao i na ekonomije zemalja koje uvoze alkoholne proizvode kod nas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Готово! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ja se iskreno nadam da je ovo sve u cilju neke A licence ove godine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Jebote, pa nama i ne treba plej. Dovoljno je da jedan prenese loptu preko pola i doda prvom do sebe! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Oćeltajzidićviše??? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 U pola 12 - 12 [emoji2] Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Gazda kao Miki Rurki u Angel heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) Jao ljudi, mene drma takva euforija da sam uveren da i Teo dolazi 😄 Edited July 4, 2019 by Kosjan Willavić 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) ako za ovo postoji objašnjenje koje drži vodu onda je to kombinacija više spleta okolnosti: - KKCZ oslobođen poreza u naredne dve godine - Šunturliću prošao milionski projekat iz IPA fonda za vraćanje razuzdane omladine sportu - Golden Boy - Deda već kaparisan za preterane novce al se čeka malterisanje zida za objavu. - ili su samo Nebojši šatro obili ofis i nestali mu neki folderi iz sefa. Edited July 4, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 AKO Teodosić potpiše nemojte molim vas da se gađamo avionima, kamionima, penzijama, školama i bolnicama... Čovek bi više nego duplo spustio platu koju mu nudi nekoliko evroligaša, plus bi dobar deo bio u nekretninama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 55 minutes ago, Боги said: Руморси у вези Теа све интезивнији.. Готово, мислим да ћу се урокати и неће ме повратити до Ђурђевдана следеће године деси ли се тако нешто au bogi nemoj to da mi radis molim te 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 minute ago, Manu said: au bogi nemoj to da mi radis molim te Погрешној особи се обраћаш, то ја говорим Небојши сваки дан а он не слуша и потписује као на траци Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Samo Teo moze da povede ovakav tim. Idemooooooooooooooooo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 nista ljudi odoh da se izolujem od zivota nadjite me kad potpise teo 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) Koliko bi uopste mogli da ponudimo Teu, nekih 600k? Kakva je situacija sa plejevima od ovih top 5-6 ekipa koje bi mogle da ga pokupe, kome od njih I treba prvi plej? Realu ne treba, Cska isto, Pao ima Kalatesa, Efes ima Vasu..Oli, Makabi, Barsa mozda su glavni konkurenti.. Edited July 4, 2019 by Cavani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Izgleda da mi ne dogovoramo potpisivanje sa igracima vec sa njihovim lepsim polovinama, te je Beronova supruga resila da se ovde porodi, Djenka ceka prinovu sa nasom devojkom ( by the way komsinica moja), Stratosova je odusevljena sa Beogradom, izgleda da gdja glumica koja nije uspela da napravi karijeru u Hollywoodu a bila je stanovnik iste ( ali Trump joj dao samo turisticku vizu), izrazila zelju da okusa ponovo srecu na pozorisnim daskama ovde posle porodiljskog odsustva.To navodi na zakljucak da suprug bi zeleo sto vise vremena da provede pored svoje supruge pa po pisanju dobro upucenih mozda dodje i do razgovora zainteresovanog kluba sa Malog Kalemegdana o popunjavanju njegovog slobodnog vremena dok mu supruga zaradjuje za zivot. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts